Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda-li jde dělat testy Mamatest 10 v jakémkoli dnu, nebo jestli je taky určeno, který den před nebo po MS se má dělat? Díky moc ![]()
Nevíte, který test je asi nejlepší z celé té široké řady nabídek? A kdy od vynechání menstruace ho udělat?
já byla spokojená s mamatestem, ten je vhodný kdykoliv přes den (těhotenství mi ukázal po 6ti dnech zpoždění v šest hodin večer), ale doporučuji dělat ráno. 5 dní po vynechání. těhotenství by asi ukázal i v den očekávané MS, ale já nerada lovím duchy
Takže není problém dělat testy po 10 dnech zpoždění? Čtu o tom všude, ale píšou pořád něco jiného, tak bych potřebovala nějaké zkušenosti ![]()
mamatest 10 jsem dělala od 8DPO, někdy 9DPO se objevil první náznak ducha, to jsem testovala teda z ranní moči.
Po zpoždění už bych dělala kdykoliv během dne, ale já tak dlouho nikdy nevydržela
Je to nejvyšší citlivost, takže čím později, tím je výsledek jednoznačnější
aTeruška píše:
Takže není problém dělat testy po 10 dnech zpoždění? Čtu o tom všude, ale píšou pořád něco jiného, tak bych potřebovala nějaké zkušenosti
pusť se do toho
aTeruška píše:
Takže není problém dělat testy po 10 dnech zpoždění? Čtu o tom všude, ale píšou pořád něco jiného, tak bych potřebovala nějaké zkušenosti
jasně to si test udělej
mě vyšel pozitivní tušim po 4 dnech ![]()
Ahoj holky, jsem 10 DPO a dělala jsem si odpoledne test. Vidíte tam něco? Já samozřejmě jo ![]()
Fialik píše:
Ahoj holky, jsem 10 DPO a dělala jsem si odpoledne test. Vidíte tam něco? Já samozřejmě jo
já taky vidím
gratuluji ![]()
Děkuju, jen doufám, že se udrží, jsem 28 DC a cylky mívám 28 - 30 dní. tak snad.