Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mrs Gnat píše:michaellevik píše:tak proč na tom testu píšou, že to dokáže poznat 5-7 den po oplodnění?Mrs Gnat píše:to je strašně brzo . 7 den po oplodnění se vajíčko zahnízďuje a pak teprve se pomalu začína uvolńovat HCG tak že nejdřív 10den po oplodnění. ale i to je takove že u někoho jo u nekoho mnohem pozdeji
ahojky, chtěla bych se zeptat…
Koupila jsem si test For You comfort (pro detekci 5.-7. den od početí) dělala jsem si ho dneska z ranní moči a je negativní. Myslíte, že už by měl, nebo mohl prokázat styk z 23.1. ??? V případě, že bych byla, jestli by třeba ukazoval už ty duchy, jak se tady píšenebo jesti se dá naopak spolehnout na to, že je tam skutečně jenom jedna a kolem je to bílý jak papír
![]()
DÍK
protože je to reklamní tah.nesmutni vše muže byt jinak jen si musíš počkat chvilku to trva než se to v moči ukáže. kup si mamatest10. ten je nejlepší a v balení maš 2 testy a je docela levnej do 40kč
michaellevik píše:Mrs Gnat píše:protože je to reklamní tah.nesmutni vše muže byt jinak jen si musíš počkat chvilku to trva než se to v moči ukáže. kup si mamatest10. ten je nejlepší a v balení maš 2 testy a je docela levnej do 40kčmichaellevik píše:tak proč na tom testu píšou, že to dokáže poznat 5-7 den po oplodnění?Mrs Gnat píše:to je strašně brzo . 7 den po oplodnění se vajíčko zahnízďuje a pak teprve se pomalu začína uvolńovat HCG tak že nejdřív 10den po oplodnění. ale i to je takove že u někoho jo u nekoho mnohem pozdeji
ahojky, chtěla bych se zeptat…
Koupila jsem si test For You comfort (pro detekci 5.-7. den od početí) dělala jsem si ho dneska z ranní moči a je negativní. Myslíte, že už by měl, nebo mohl prokázat styk z 23.1. ??? V případě, že bych byla, jestli by třeba ukazoval už ty duchy, jak se tady píšenebo jesti se dá naopak spolehnout na to, že je tam skutečně jenom jedna a kolem je to bílý jak papír
![]()
DÍK
mno, chtěla jsem tomu věřit, no… Mamatest jsem si dělala ve čtvrtek, hehe, taky nic. Jsem fakt praštěná a to jsme sotva začali. Asi to nebudu vůbec řešit a udělám si další až když mi vynechá MS. Takže teď se mi naskýtá otázka: Večer pít, či nepít??? …
Ranní kafe si taky neodpustím…
nic si z toho nedělej ja ze začatku testovala už 5 den a čekala tlustice
večer se klidně napij ale tak normalně abys v noci to nemusela jít všechno vypustit. a až budeš připravena na testováni tak se vyčůrej a pak si dej kafíčko, ![]()
tak tvrdýmu se vyhnu, ale vínko si asi dám, jedno, dvě… Nejvíc mi rozčiluje, že mám těch neřestí spoustu a dokud nevím, že jsem, nějak se jich nechci vzdát
áááchjo
Mrs Gnat píše:
tak tvrdýmu se vyhnu, ale vínko si asi dám, jedno, dvě… Nejvíc mi rozčiluje, že mám těch neřestí spoustu a dokud nevím, že jsem, nějak se jich nechci vzdát![]()
áááchjo
poku´d to mimi ma vydržet tak vydrží i tu sklenku vínka. viš kolik děti se počalo před Silvestrem a přežili Silvestrovske kalby a novoroční plesy a zjistili tehu až potom?? nojeeeejeeee.
to je pravda, sama znám kolik kamarádek, který zjistily, že jsou těhotný a pak řešili, že se týden před totálně zkalily a podobně
. Sama teď řeším stejný „blbosti“