Kdy dělat testy?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5158
19.1.12 22:47
Fialik píše:
Ahoj holky, jsem 10 DPO a dělala jsem si odpoledne test. Vidíte tam něco? Já samozřejmě jo :mrgreen:

taky jí vidím :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
19.1.12 23:50

je tam gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
loveliin
20.1.12 14:19

Ahoj holky.
to Fialik: Moc gratuluju ke // :)

Já už mám 6 dnů zpoždění…jinak mám MS hodně pravidelnou 28 dnů a už pár dní před očekávanou MS jsem cítila takový zvláštní píchání v břichu a pocit na zvracení. Taky mám neustále pocit, že potřebuju na záchod a to i chvíli potom co jsem byla :D …ale nevím jestli to není vše jen vsugerované

Test jsem si už dělala ráno po 3 dnech zpoždění a nic.
tak se teď bojím dělat další…Mimi jsme plánovali až v druhé půlce roku, ale byla bych moc ráda kdyby to vyšlo teď :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5158
20.1.12 23:00
loveliin píše:
Ahoj holky.
to Fialik: Moc gratuluju ke // :)

Já už mám 6 dnů zpoždění…jinak mám MS hodně pravidelnou 28 dnů a už pár dní před očekávanou MS jsem cítila takový zvláštní píchání v břichu a pocit na zvracení. Taky mám neustále pocit, že potřebuju na záchod a to i chvíli potom co jsem byla :D …ale nevím jestli to není vše jen vsugerované

Test jsem si už dělala ráno po 3 dnech zpoždění a nic.
tak se teď bojím dělat další…Mimi jsme plánovali až v druhé půlce roku, ale byla bych moc ráda kdyby to vyšlo teď :srdce:

já měla pozitivní test až 5.den po vynechání,tak neboj,třeba tam bude :-) a příznaky jsem neměla vůbec žádný 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
22.1.12 09:29

ahoj všem, taky mám dotaz a jsem začátečník :lol:
Když plánujeme miminko, lze se na těhotenské testy spolehnout (popřípadě zda jsou nějaké k tomu extra určené) během celého měsíce mezi M? Nebo je třeba testy dělat skutečně až po vynechání… díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
22.1.12 09:38
Mrs Gnat píše:
Když plánujeme miminko, lze se na těhotenské testy spolehnout (popřípadě zda jsou nějaké k tomu extra určené) během celého měsíce mezi M? Nebo je třeba testy dělat skutečně až po vynechání… díky

ahoj, tak ono záleží kdy došlo k početí :roll: někomu vyjde pozitivní už před MS,ale samozřejmě je lepší počkat až na vynechání…jak jsem psala výše já…furt nic nic..a 5.den po vynechání se objevila :potlesk: Jinak nedám dopustit na mamatest10, v krabičce jsou dva a stojí pár korun :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
22.1.12 09:52
vesper píše:
Mrs Gnat píše:
Když plánujeme miminko, lze se na těhotenské testy spolehnout (popřípadě zda jsou nějaké k tomu extra určené) během celého měsíce mezi M? Nebo je třeba testy dělat skutečně až po vynechání… díky
ahoj, tak ono záleží kdy došlo k početí :roll: někomu vyjde pozitivní už před MS,ale samozřejmě je lepší počkat až na vynechání…jak jsem psala výše já…furt nic nic..a 5.den po vynechání se objevila :potlesk: Jinak nedám dopustit na mamatest10, v krabičce jsou dva a stojí pár korun :dance:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
22.1.12 09:58

tak od prvního nechráněného styku je to 9 dní (minulý pátek) :-) a konec MS byl den předtím. Právě jsme se dostali do fáze „vyrábění“ :-) Mamatest10 mám taky a dělala jsem si ho po týdnu od početí - negativní. Nejspíš je to teda brzo. Připadám si totiž praštěná, protože si hodně vsugerovávám a v týdnu jsem měla hrozný pocit hladu. Ne, že bych nechtěla být těhotná, to ne, ale je zrovna období bálů a oslav a já všude nechci vysvětlovat, že už nepiju a tu skleničku vínka si taky ráda dám… Asi se zblázním, než zjistím to, co chci :zed: Páč ten sex nebyl jedinej, žejo a asi teda bude nejlepčí si dělat testy pouze při vynechání MS, což? Doteď nemám žádné zkušenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
22.1.12 10:04

ještě vydrž :-) a neztrácej naději :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
22.1.12 10:11

díky :-) zatím jsem v pohodě, ani bych nečekala, že manžel střelí napoprvé… Jen mi trošku rozčiluje najednou ta nejistota, že člověk hned neví, protože cvičím, občas si dám večer sklenku vína a tak. Zatím mi všichni radí, že dokud to nevím, nic nevadí, tak snad jo :roll: ápropo, příští týden jdem na bál, tak když si udělám před tím test, ukáže to? kdyby to první početí, tak asi jo… ale vzhledem k tomu, že máme normální sexuální život, tak můžu třeba otěhotnět dva dny před a to tam stejně vidět nebude, tak to asi fakt nemá cenu a počkat až na vynechání… Nebo se pletu? A když si tam dám 1-2 vína, vadí to? asi bych radši neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
22.1.12 10:42
Mrs Gnat píše:
díky :-) zatím jsem v pohodě, ani bych nečekala, že manžel střelí napoprvé… Jen mi trošku rozčiluje najednou ta nejistota, že člověk hned neví, protože cvičím, občas si dám večer sklenku vína a tak. Zatím mi všichni radí, že dokud to nevím, nic nevadí, tak snad jo :roll: ápropo, příští týden jdem na bál, tak když si udělám před tím test, ukáže to? kdyby to první početí, tak asi jo… ale vzhledem k tomu, že máme normální sexuální život, tak můžu třeba otěhotnět dva dny před a to tam stejně vidět nebude, tak to asi fakt nemá cenu a počkat až na vynechání… Nebo se pletu? A když si tam dám 1-2 vína, vadí to? asi bych radši neměla…

jako dvě láhve??to jestly budeš těhu aspon 1č dní tak to ti asi vadit bude jako že ti po nm nebude dobře..ale sklenka dvě nevadí..jiank bych se testila nejdřív dva dny před ms..test muže dělat duchy a pak je to jen velké zklamání..nejlepší je mamatest..tak držím palce at najdeš co nejdřív dvě a nemusíš čekat jako já dva roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
22.1.12 10:54

jééžiš, samozřejmě 1,2 skleničky :-) Zase jsem soudná!!! Díky za radu, ten mamatest mám právě doma, tak to možná zkusím před tím bálem nebo teda až před MS :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
28.1.12 08:03

ahojky, chtěla bych se zeptat…
Koupila jsem si test For You comfort (pro detekci 5.-7. den od početí) dělala jsem si ho dneska z ranní moči a je negativní. Myslíte, že už by měl, nebo mohl prokázat styk z 23.1. ??? V případě, že bych byla, jestli by třeba ukazoval už ty duchy, jak se tady píše :-) nebo jesti se dá naopak spolehnout na to, že je tam skutečně jenom jedna a kolem je to bílý jak papír ;) ;) DÍK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
28.1.12 10:49
Mrs Gnat píše:
Koupila jsem si test For You comfort (pro detekci 5.-7. den od početí) dělala jsem si ho dneska z ranní moči a je negativní. Myslíte, že už by měl, nebo mohl prokázat styk z 23.1. ??? V případě, že bych byla, jestli by třeba ukazoval už ty duchy, jak se tady píše :-) nebo jesti se dá naopak spolehnout na to, že je tam skutečně jenom jedna a kolem je to bílý jak papír ;) ;) DÍK

to je strašně brzo . 7 den po oplodnění se vajíčko zahnízďuje a pak teprve se pomalu začína uvolńovat HCG tak že nejdřív 10den po oplodnění. ale i to je takove že u někoho jo u nekoho mnohem pozdeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
28.1.12 10:52
michaellevik píše:
Mrs Gnat píše:
Koupila jsem si test For You comfort (pro detekci 5.-7. den od početí) dělala jsem si ho dneska z ranní moči a je negativní. Myslíte, že už by měl, nebo mohl prokázat styk z 23.1. ??? V případě, že bych byla, jestli by třeba ukazoval už ty duchy, jak se tady píše :-) nebo jesti se dá naopak spolehnout na to, že je tam skutečně jenom jedna a kolem je to bílý jak papír ;) ;) DÍK
to je strašně brzo . 7 den po oplodnění se vajíčko zahnízďuje a pak teprve se pomalu začína uvolńovat HCG tak že nejdřív 10den po oplodnění. ale i to je takove že u někoho jo u nekoho mnohem pozdeji

tak proč na tom testu píšou, že to dokáže poznat 5-7 den po oplodnění? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital