Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky prosím vás poradíte?včera ani dnes ms nedorazila,jsem 25 dny po styku a
2 dny meškám test nega byl byl už test určite jisty?
Záleží na tom kdy jsi měla ovulaci?? před těmi 25dny nebo pozdeji??
těhlikováVenyx píše:
ahojky prosím vás poradíte?včera ani dnes ms nedorazila,jsem 25 dny po styku a
2 dny meškám test nega byl byl už test určite jisty?
Styk není až tak duležitý, jak to, kdy byla ovulace.
těhlikováVenyx píše:
Kdy byla ovulace netuším
Noo tak jinak, jak dlouhé máš cca cykly a který den po ms byl ten oný sex.
jee, tak ja mela taky dva dny zpozdeni pri posledni MS a doufala v tehotenstvi.. Manza koupil test a kdyz jsem si ho sla udelat, bylo zrovna pozde ![]()
dva dy po MS bys snad otehotnit nemela, to spis toho 16.1., ja bych jeste chvilku pockala a testovala znovu. Kdyby ani pak nic, tak urcite sup k doktorovi…
Nezakládala jsi podobnou diskusi včera? Jako mi to nevadí
ale asi se jiných odpovědí, než těch, co byly včera, nedočkáš.
Udělej si test, myslím, že by se to už na něm ukázalo a pokud si nejsi jistá a chceš to vědět hned, zajdi si k doktorovi na krev.
Ano zakladala jen jsem se ptala zda by byl už test jistý.tak nevím:-( omlouvam se že píšu dvakrát
.ted mně pícha v prvém boku asi stejně to bude ms počkám do pondělí a moc děkuju za odpovědi.
těhlikováVenyx píše:
Ano zakladala jen jsem se ptala zda by byl už test jistý.tak nevím:-( omlouvam se že píšu dvakrát.ted mně pícha v prvém boku asi stejně to bude ms počkám do pondělí a moc děkuju za odpovědi.
Hlavně si nic nesugeruj a buď klidná. Psala jsi v některé diskusi, že už za sebou jedno těhotenství máš - měla jsi i při něm takové příznaky? Podle mě už by to na testu bylo vidět, třeba slabě, ale bylo.
při prvním jsem mněla jen nevolnosti a přiznaky až po potvrzení od dr.Spíš asi i ta vsugerace hraje roli..moc moc děkuju
.Když já bych synáčka ![]()
těhlikováVenyx píše:
při prvním jsem mněla jen nevolnosti a přiznaky až po potvrzení od dr.Spíš asi i ta vsugerace hraje roli..moc moc děkuju.Když já bych synáčka
Moc Ti to přeju. Ale nenervuj se - i kdyby to teď nevyšlo, příště to vyjde.
Po dvou dnech meškání menstruace se to ještě neukáže..to je moc brzy..znám to ![]()