Těhotenský test a menstruace

Anonymní
1.2.12 22:08

Těh. test a menstruace

Ahojky, mám jeden dotaz
je možné aby menstruace ovlivnila těh. test? Když si udělám test 3 dny po skončení - pro jistotu, z důvodu neobvyklostí během menstruace- je možné že to nějak ovlivní test? děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17631
1.2.12 22:19

ne, není to možné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.2.12 08:55

ne těhotenský test reaguje pouze na přítomnost hcg v moči.
Spousta žen v těhotenství špiní, zakrvácí, někdo prožívá i něco jako regulérní ms (což v případě, že ví, že je těhotná, musí být šílené)
Hodně těhotensvtí v počátku zaniká, takže když přijde ms o normální síle, tak bych netestovala, zbytečně by tam člověk vykoukal třeba nějakého ducha ze zbytkového hcg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
2.2.12 16:05

já zjistila že jsem těhu 14den PO (tedy 4dny před menstruací - pro vysvětlení, otěhotněla jsem poslední den menstruace) a pak jsem taky menstruaci dostala, i když slabou, bála jsem se, že jsem o mimi přišla :( a dle ultrazvuku jsem prý krvácela jen kvůli nedostatku hormonů, takže jsem dostala Utroghestan a měsíc jsem ležela.. a vše ok, jsem 34tt :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
2.2.12 19:08

Můžu být těhotná?

Ahoj všem,chci se zeptat ikdyž to bude zřejmě blbost je možné otěhotnět po dvou dnech skončení menzes?Test jsem dála,ale asi vidím duchy,zřejmě to tak moc chci,že se tak i cítím.Na ultrazvuku byla malá tečka a tím mi doktor nasadil něco co mě pořád hlodá,udělějte si test,ale netvrdím,že jste těhotná :,( ,ach jo,předem díky za odpovědi a zkušenosti. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
2.2.12 19:14

no jestli máš na testu ducha a doktor i vidí něco na UTZ, tak je to možné určitě ;)
Udělej test za dva tři dny a uvidíš. Moc držím pěsti ať to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
2.2.12 19:17

moc děkuju za naději,byla bych nejštastnější na světě :lol: díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
2.2.12 19:25

nemáš zač, moc ti to přeju :) Dej pak vědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
2.2.12 21:24

určitě písnu jak to dopadlo,díky dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
3.2.12 17:29

možné těhu

ahoj,ještě se tě zeptám,je možné to co doktor viděl na utz,po 9dnech od styku opravdu možné těhu?Kamarádka mi řekla,že je to nemožné :( ,tak já už nevím,dnes jsem dála další test a tam už nebyl ani duch :( ,díky Nika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
3.2.12 17:49

no k uhnizďování vajíčka dochází 6.-7. den po oplodnění, takže to určitě možný je, že to bylo ono.
ten test sis dělala ráno nebo odpoledne? To může taky hrát roli, odpoledne je hodnota hcg nižší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
3.2.12 18:34

Aha,takže to možné je a né,že ne :* ,tak to ti děkuji,no dělala jsem ho dopolko,ale já jsem jak posedlá,tetˇto nechám být asponˇ3-4dny a uvidím no.Ale je zvláštní,že doktor to tam vidí a test né,tetˇjsem měla mamatest a ten je prý hodně dobrej.Připadám si jak blázen,ale když se tak dlouho snažíme a pořád nic a najednou naděje,tak jsem z toho celá paf,moc ti děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
4.2.12 19:05

To čekání je fakt hrozný :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
4.2.12 19:38

na ultrazvuku jde vidět ,,tečka,, až nejdřív po 21dnech od styku, říkal mi to můj doktor.. mého mimouška tam viděl až po 24dnech od styku .. ale držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
4.2.12 20:20

Ach jo,tak děkuji :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie