Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky dneska me cely den bolel podbrisek,nevydrzela jsem to a udelala si testik…no a jsem asi tyden od styku a mam tam jasne viditelne //..ale bohuzel pred terminem MS ..myslite ze je to dobre?? ![]()
taky jsem nečekala do menstruace, a pokud máš hodně citlivý testík, tak je to možné ..:) zkus ještě zítra
@dacenka Jakmile ti bude meškat menstruace, tak si můžeš udělat test ![]()
Jenze ja menstruaci dostala ted o 5 dni driv a nevydrzim cekat do dalsi.jo a moje segra mela dvakrat menstruaci a byla tehotna
Test se nedoporučuje dělat před MS, ale až po jejím meškání. Ale záleží na tobě, jen abys pak nebyla zklamaná… Každý to má jinak, někomu vyjde test pozitivní už před MS, jinému až po meškání třeba i více dní.
Každá žena to má jinak. Neznamená, že když sestra měla MS, že ty ji musíš mít v těhotenství taky. Pokud myslíš, že jsi těhotná, tak test se dělá nejdříve 10-14 dní po ovulaci, otázka je jestli víš, kdy byla ovulace.
@zoeee203 hel já asi otěhotněla při ms..hcg v krvi a týden píchlá anticocepce depo provera..
..fakt možný je všechno
@Andy27 Fákt?
Já to beru podle mamky a tím se uklidnuju
no doufám..už aby to bylo
Dobrý den, prosím potřebuju poradit, ms jsem měla zpoždění 5 dní a i přesto dorazila ale byla dost slabá můžu být těhotná? a na testu jsem měla slabou čárku tak nevím a byla jsem u doktora a na ultrazvuku nic neviděl, ale příznaky mám těhotenské je mi to divné poradte děkuju za odpovědi ![]()
Ahoj, je mozne ze jsem těhotná? Nemám žádné příznaky jen jsem za poslední dobu ztloustla 2 kg. Test jsem si nedělala a nevím zda si hi muzu udělat ráno a když jsme týden po mz.
@Anonymní píše:
Ahoj, je mozne ze jsem těhotná? Nemám žádné příznaky jen jsem za poslední dobu ztloustla 2 kg. Test jsem si nedělala a nevím zda si hi muzu udělat ráno a když jsme týden po mz.
Příznak těhotenství u tebe je to že jsi přibrala 2kg??? ![]()
Klidně si test pro tvůj vlastní klid udělej i když máš týden po MS, aspoň budeš v klidu že nejsi těhotná