Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak test nic neukázal ani ducha,takže nechápu co to ten doktor na tom utz viděl,takže zase sklamání,já se snad nedočkám ![]()
Pherenika píše:
Tak test nic neukázal ani ducha,takže nechápu co to ten doktor na tom utz viděl,takže zase sklamání,já se snad nedočkám
to mi je lito
Ale neházej flintu do žita, uvidíš že příště to vyjde ![]()
Děkuju,snad jo,nikdy bych nevěřila jak to bude složité,
,díky měj se ![]()
opravdu nesmutníkuj, my se snažili 2 roky, počítali plodné dny, zkoušeli různé metody, a nakonec jsem otěhotněla 9.den cyklu (ještě mi končila menstruace) na dovolené
a doktor mi řekl, že ovulace mi vycházela přímo na ten 9.den (což asi není moc obvyklé) ![]()
Ahoj
No já vím,možné je vše,kamarádka to měla podobný jak ty a už z toho má 7měs.holčičku.Tak uvidím jak vše bude nebo nebude v pá jdu na gyndu,tak jsem zvědavá co mě řekne a taky by mě zajímalo co tam teda viděl
,měj se zatím hezky a díky ![]()
Tak jsem to dnes dostala,
dřív jak jindy a to mám jít zítra na kontr.na gyndu,jsem zvědavá co mi poví,už to vůbec nechápu to tělo si dělá fakt co chce,ach jo ![]()
Ahojte holky,už nevím kam zase psát:)Ale nejde mě to do hlavy,nikdy jsem takové problémy neměla.Ms se měla dostavit 25.1 přišla se zpožděním 1.2 před tím než dorazila tak testy negativní a už mě delší dobu těhu příznaky.Ted to je 9 dní od začatku posl. mens a podbřišek poboliva pořád ,stím že ranní nevolnosti to navzdavaj:D Jenže už nevím jestli mi stoho tak hrabe,nebo opravdu těhu jsem…Tak se ptám:Byla jste některá těhu a ms?Moc děkuji
Pherenika píše:
Tak jsem to dnes dostala,dřív jak jindy a to mám jít zítra na kontr.na gyndu,jsem zvědavá co mi poví,už to vůbec nechápu to tělo si dělá fakt co chce,ach jo
tak příště ![]()
lilaa22 píše:
Ahojte holky,už nevím kam zase psát:)Ale nejde mě to do hlavy,nikdy jsem takové problémy neměla.Ms se měla dostavit 25.1 přišla se zpožděním 1.2 před tím než dorazila tak testy negativní a už mě delší dobu těhu příznaky.Ted to je 9 dní od začatku posl. mens a podbřišek poboliva pořád ,stím že ranní nevolnosti to navzdavaj:D Jenže už nevím jestli mi stoho tak hrabe,nebo opravdu těhu jsem…Tak se ptám:Byla jste některá těhu a ms?Moc děkuji
Spousta holek melo ms a mimi v brisku,i ja jednu takovou znam. Ani ji nenapadlo si delat test,az v patem mesici,kdyz si zacala vsimat,ze nejak bribyva na brisku. No a byla tehotna. Nezbyva nez zkusit testovat,pokud mas stale.podezreni.
No hned zítra vyzkouším:)Já jen že tohle se mi nikdy nestalo,ms jsem měla jako hodinky:(A ted mě pořad pobolívá v podbřišku jako před ms…Tak jestli to třeba nemuže být tím že jsem vysadila před měsícem a pul HA.
lilaa22 píše:
No hned zítra vyzkouším:)Já jen že tohle se mi nikdy nestalo,ms jsem měla jako hodinky:(A ted mě pořad pobolívá v podbřišku jako před ms…Tak jestli to třeba nemuže být tím že jsem vysadila před měsícem a pul HA.
Taky mela ms jako hodinky,uplne normalni,zadnou slabou ci jinak neobvyklou a ted vedle ni beha 3 lety chlapecek
. Zkus testik,ten ti napovi…hodne stesti,pokud tedy po miminku touzis. S tou ha netusim,ja uz cca 2,5 roku neberu a uz si nepamatuji jak jsem se citila.
Děkuju,zítra ho skusím:)Samo že chcem prcka:)Už teda mám jednoho doma,ale u ní takové problémy nebyli
Ahoj,moc děkuju:)Neboj každá se dočkáme:)Hodně štěstí ![]()