Těhotenský test a menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
182
5.2.12 07:27

nesmutni :( :kytka: dopadne to dobře, pokud ne teď, tak příště určitě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
6.2.12 08:59

Tak test nic neukázal ani ducha,takže nechápu co to ten doktor na tom utz viděl,takže zase sklamání,já se snad nedočkám :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
6.2.12 09:07
Pherenika píše:
Tak test nic neukázal ani ducha,takže nechápu co to ten doktor na tom utz viděl,takže zase sklamání,já se snad nedočkám :,(

to mi je lito :( Ale neházej flintu do žita, uvidíš že příště to vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
6.2.12 09:17

Děkuju,snad jo,nikdy bych nevěřila jak to bude složité, :pocitac: ,díky měj se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
6.2.12 16:12

opravdu nesmutníkuj, my se snažili 2 roky, počítali plodné dny, zkoušeli různé metody, a nakonec jsem otěhotněla 9.den cyklu (ještě mi končila menstruace) na dovolené :) a doktor mi řekl, že ovulace mi vycházela přímo na ten 9.den (což asi není moc obvyklé) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
7.2.12 16:57

Ahoj
No já vím,možné je vše,kamarádka to měla podobný jak ty a už z toho má 7měs.holčičku.Tak uvidím jak vše bude nebo nebude v pá jdu na gyndu,tak jsem zvědavá co mě řekne a taky by mě zajímalo co tam teda viděl 8o ,měj se zatím hezky a díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.2.12 17:42

Tak jsem to dnes dostala, :twisted: dřív jak jindy a to mám jít zítra na kontr.na gyndu,jsem zvědavá co mi poví,už to vůbec nechápu to tělo si dělá fakt co chce,ach jo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
9.2.12 19:02

Ahojte holky,už nevím kam zase psát:)Ale nejde mě to do hlavy,nikdy jsem takové problémy neměla.Ms se měla dostavit 25.1 přišla se zpožděním 1.2 před tím než dorazila tak testy negativní a už mě delší dobu těhu příznaky.Ted to je 9 dní od začatku posl. mens a podbřišek poboliva pořád ,stím že ranní nevolnosti to navzdavaj:D Jenže už nevím jestli mi stoho tak hrabe,nebo opravdu těhu jsem…Tak se ptám:Byla jste některá těhu a ms?Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
9.2.12 19:08
Pherenika píše:
Tak jsem to dnes dostala, :twisted: dřív jak jindy a to mám jít zítra na kontr.na gyndu,jsem zvědavá co mi poví,už to vůbec nechápu to tělo si dělá fakt co chce,ach jo :pocitac:

tak příště ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
9.2.12 19:12
lilaa22 píše:
Ahojte holky,už nevím kam zase psát:)Ale nejde mě to do hlavy,nikdy jsem takové problémy neměla.Ms se měla dostavit 25.1 přišla se zpožděním 1.2 před tím než dorazila tak testy negativní a už mě delší dobu těhu příznaky.Ted to je 9 dní od začatku posl. mens a podbřišek poboliva pořád ,stím že ranní nevolnosti to navzdavaj:D Jenže už nevím jestli mi stoho tak hrabe,nebo opravdu těhu jsem…Tak se ptám:Byla jste některá těhu a ms?Moc děkuji

Spousta holek melo ms a mimi v brisku,i ja jednu takovou znam. Ani ji nenapadlo si delat test,az v patem mesici,kdyz si zacala vsimat,ze nejak bribyva na brisku. No a byla tehotna. Nezbyva nez zkusit testovat,pokud mas stale.podezreni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
9.2.12 19:14

No hned zítra vyzkouším:)Já jen že tohle se mi nikdy nestalo,ms jsem měla jako hodinky:(A ted mě pořad pobolívá v podbřišku jako před ms…Tak jestli to třeba nemuže být tím že jsem vysadila před měsícem a pul HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
9.2.12 19:21
lilaa22 píše:
No hned zítra vyzkouším:)Já jen že tohle se mi nikdy nestalo,ms jsem měla jako hodinky:(A ted mě pořad pobolívá v podbřišku jako před ms…Tak jestli to třeba nemuže být tím že jsem vysadila před měsícem a pul HA.

Taky mela ms jako hodinky,uplne normalni,zadnou slabou ci jinak neobvyklou a ted vedle ni beha 3 lety chlapecek :-D. Zkus testik,ten ti napovi…hodne stesti,pokud tedy po miminku touzis. S tou ha netusim,ja uz cca 2,5 roku neberu a uz si nepamatuji jak jsem se citila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
9.2.12 19:29

Děkuju,zítra ho skusím:)Samo že chcem prcka:)Už teda mám jednoho doma,ale u ní takové problémy nebyli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.2.12 20:20

Ahoj
Držím pěstičky adˇto alesponˇtobě klapne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
9.2.12 20:25