Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Michaela02993
Ale 2kg jsem přibrala během 3 měsíců a to bylo ve chvíli kdy jsem se zrovna u více pohybovala, měla jsem i pohlavní styk sice s ochranou ale praskla a nemela jsem antikoncepci. Tu beru teprve týden tak jestli je mozne ze to mám po ni.
Omlouvám se ale jsme v tomhle úplně nezkušena
I když se pohybuješ a jíš zdravou stravu můžeš klidně přibrat. A pokud jsi měla sex a ochrana praskla možnost tu je i když se dostavila menstruace, ale moc bych tomu nedávala nějaké šance. A po antikoncepci se občas stane že žena přibere pár kil navíc a zvětší se jí prsa. Pokud máš opravdu velký strach test si klidně udělej, aspoň budeš klidnější ![]()
@Anonymní píše:
@Michaela02993
Ale 2kg jsem přibrala během 3 měsíců a to bylo ve chvíli kdy jsem se zrovna u více pohybovala, měla jsem i pohlavní styk sice s ochranou ale praskla a nemela jsem antikoncepci. Tu beru teprve týden tak jestli je mozne ze to mám po ni.
To bude spis tou antikoncepci
Ahojky, dělala jsem si test před očekávanou menstruaci na, které vyšla pouze slába čárka. Menstruaci jsem dostala ještě ten den, ale pouze tmavě hnědou a moc slabou. Potom jsem udělala ještě jeden test ten mi vyšel negativní.
Druhý den jsem dostala menstruaci trošku silnější a růžovo červenou.
Koupila jsem si znova tehotensky test ale plastový.
Dalsi den jsem si test udělala, protože jsem už nemestruovala. Test jsem odložila a zapomněla se na něj po 5 minutách podívat znovu. Ráno jsem vstala a tam dvě čárky.
Myslíte že jde o těhotenství?
Nechci plasit a nějak se těšit…
@Tajemství2003 po limitu těhotenský test výhod do koše, na každém přívalovém letáku je napsáno že po limitu se může objevit čárka
takže pokud si myslíš že bys mohla být těhotná, udělej si další test a počkej do limitu ![]()
@Michaela02993