Těhotenský test a menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.9.19 20:55

@Michaela02993
Ale 2kg jsem přibrala během 3 měsíců a to bylo ve chvíli kdy jsem se zrovna u více pohybovala, měla jsem i pohlavní styk sice s ochranou ale praskla a nemela jsem antikoncepci. Tu beru teprve týden tak jestli je mozne ze to mám po ni.
Omlouvám se ale jsme v tomhle úplně nezkušena

• Citovat
  • Upravit
6238
5.9.19 23:44
@Anonymní píše:
@Michaela02993
Ale 2kg jsem přibrala během 3 měsíců a to bylo ve chvíli kdy jsem se zrovna u více pohybovala, měla jsem i pohlavní styk sice s ochranou ale praskla a nemela jsem antikoncepci. Tu beru teprve týden tak jestli je mozne ze to mám po ni.

I když se pohybuješ a jíš zdravou stravu můžeš klidně přibrat. A pokud jsi měla sex a ochrana praskla možnost tu je i když se dostavila menstruace, ale moc bych tomu nedávala nějaké šance. A po antikoncepci se občas stane že žena přibere pár kil navíc a zvětší se jí prsa. Pokud máš opravdu velký strach test si klidně udělej, aspoň budeš klidnější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
5.9.19 23:51
@Anonymní píše:
@Michaela02993

To bude spis tou antikoncepci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.22 13:11

Ahojky, dělala jsem si test před očekávanou menstruaci na, které vyšla pouze slába čárka. Menstruaci jsem dostala ještě ten den, ale pouze tmavě hnědou a moc slabou. Potom jsem udělala ještě jeden test ten mi vyšel negativní.
Druhý den jsem dostala menstruaci trošku silnější a růžovo červenou.
Koupila jsem si znova tehotensky test ale plastový.
Dalsi den jsem si test udělala, protože jsem už nemestruovala. Test jsem odložila a zapomněla se na něj po 5 minutách podívat znovu. Ráno jsem vstala a tam dvě čárky.
Myslíte že jde o těhotenství?
Nechci plasit a nějak se těšit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
8.4.22 14:10

@Tajemství2003 po limitu těhotenský test výhod do koše, na každém přívalovém letáku je napsáno že po limitu se může objevit čárka ;) takže pokud si myslíš že bys mohla být těhotná, udělej si další test a počkej do limitu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí