Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky, jsem zoufalá, měla jsem pozitivní testy, na utz jsem měla zvýšenou sliznici, něco tam viděl, dneska si mám volat na krev ale… včera večer dorazila ms, mám ještě nějakou naději? nebo mi to zase odešlo?
Já bych nezoufala…zajdi si pro jistotu na gyndu, ale moje kamarádka normálně menstruovala až do 6.měsíce…ale určitě pro tvůj klid bych šla k dr.
v 9 tam stejně budu volat tak mu to řeknu, ráno ze mě vyteklo takový to hustý, ale to spíš vypadá na sliznici vid?
zanetka2712 píše:
v 9 tam stejně budu volat tak mu to řeknu, ráno ze mě vyteklo takový to hustý, ale to spíš vypadá na sliznici vid?
To nemusí s MS vůbec souviset.
Může top být i hematom.
v uterý jsem byla na utz to by ho asi viděl ne, a dělal mi i cytologii
zanetka2712 píše:
v uterý jsem byla na utz to by ho asi viděl ne, a dělal mi i cytologii
Já jsem taky byla v pátek na utz a v pondělí už jsem jela s krvácením na pohotovost.
Žanetko,
my to tady bohužel nevymyslíme, může to dopadnout dobře, ale i nemusí, což víš i ty sama.
Držím moc palce, ať to dobře dopadne, i když já jsem v tomto skeptik, pokud ti dorazila MS ![]()
a to taky z tebe padalo to hustý, takpvý ten hlen rudej nevím jak to popsat
Loll já vím že moc naděje není asi chci jen uklidnit… už sem to jednou tak měla , // a pak krvácení a pak už jen /
zanetka2712 píše:
a to taky z tebe padalo to hustý, takpvý ten hlen rudej nevím jak to popsat
Žádný hlen. Normální velké krvané kusy krve.
ted jdu s malým do školky tk zajdu pro test a uvidím a pak si zavolám tomu dr co mi řekne
Žany neboj se, opravdu to nemusí nic znamenta, bohužel tak může, ale příroda nejlíp ví, jak si s tím poradit a jestli to nedopadlo, byl k tomu dobrý důvod.Drž se a dej vědět ![]()
zanetko, já bych asi k dr. rovnou zašla. Mně dr. říkal, když je jakékoliv krvácení, tak přijít hned, klidně i v noci do nemocnice.
Já krvácela takhle zpočátku těhu taky, ale jasná červená krev - poprvé jsem potratila, po druhé to dopadlo dobře.
Pokud se těhu ještě drží, tak ti nasadí léky na podporu a nemusí být ještě nic ztraceno. Držím pěsti ![]()
zanetka2712 píše:
tak na testu už nic není