Clearblue digitál - prosím o radu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.7.18 10:40

Negativni?

Ahoj holky, chci se zeptat. Je toto negativní výsledek nebo ne? 8o abyste chápali, těhotenství neplánují ani nechci, HA beru, ale tak nějak mi to v uzené říkalo, že si mám udělat digitální, protože s DRmaxem nejsem vůbec spokojená, dělá asi rysky… :nevim: co myslíte? Od posledního styku (nebo od toho pochybného) je to více jak 6 týdnů..

• Citovat
  • Upravit
116321
18.7.18 10:42
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se zeptat. Je toto negativní výsledek nebo ne? 8o abyste chápali, těhotenství neplánují ani nechci, HA beru, ale tak nějak mi to v uzené říkalo, že si mám udělat digitální, protože s DRmaxem nejsem vůbec spokojená, dělá asi rysky… :nevim: co myslíte? Od posledního styku (nebo od toho pochybného) je to více jak 6 týdnů..

neber to zle, ale ty máš nějakou oční vadu, že to nevidíš? Jasně negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.18 10:45

@aiwwa jen jako mě tam zarazilo, že je tam ten obrys.. tak jsem nevěděla , jestli to není nějak vadný test nebo tak.

• Citovat
  • Upravit
21311
18.7.18 10:45

U toho testu je návod. A i bez návodu by ti snad mohlo dojít, ze minus znamená negativní test. Dotaz úplně mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116321
18.7.18 10:48
@Tichošlápek píše:
U toho testu je návod. A i bez návodu by ti snad mohlo dojít, ze minus znamená negativní test. Dotaz úplně mimo

třeba změnili návod a je tam nově věta „pokud si nejste jistá, napište dotaz na emimino.cz“
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.18 10:52

@Tichošlápek ono je tam obrys. A když jsem se koukala, nevěděla jsem, jestli to brát za špatný test nebo opravdu negativní.

• Citovat
  • Upravit
2844
18.7.18 11:00
@Anonymní píše:
@Tichošlápek ono je tam obrys. A když jsem se koukala, nevěděla jsem, jestli to brát za špatný test nebo opravdu negativní.

V pohodě, chápu tě, ale nemusíš mít strach, je to negativní test. Těhotná nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116321
18.7.18 11:02
@Anonymní píše:

tak jsem si to rozklikla a neboj, to je fakt negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
934
18.7.18 12:08

„uzené“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
18.7.18 12:13

hcg

Ahoj holky mužu se zeptat … kolikátý týden jsem ..

v pondělí tehotenský test clearblue vyšel 3+ a včerejší hcg mám 4280 .. děkuji za radu :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
18.7.18 12:36

@ver.ch no tak staří těhotenství se počítá od poslední ms. nebo ji máš nějak rozhozenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
18.7.18 12:37

@lachtanice86 Ahoj , poslední ms jsem měla 12.6 .. ale měla jsem vždy nepravidelný menst.cyklus … na kontrolu jsem objednaná až příští čtvrtek tak se bojim , jestli pujde vubec neco videt …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.18 12:57

@Celina nechte si urážky pro někoho jiného. Jen se zeptala, tak proč do ní hned ryjete. Taky bych nevěděla, jestli ten obrys tam má být nebo ne a když Emma zkušenosti, tak se zeptala, od toho ta stránka tady je proboha.

• Citovat
  • Upravit
109
18.7.18 13:42

@šáia ahoj zkus testovat až v době menstruace … mě vyšel takto po 4 denním zpoždění:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
18.7.18 13:45

Já tam obrys vidím. To se mi nestalo. Kdy že to máš dostat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí