Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se zeptat. Je toto negativní výsledek nebo ne?abyste chápali, těhotenství neplánují ani nechci, HA beru, ale tak nějak mi to v uzené říkalo, že si mám udělat digitální, protože s DRmaxem nejsem vůbec spokojená, dělá asi rysky…
co myslíte? Od posledního styku (nebo od toho pochybného) je to více jak 6 týdnů..
neber to zle, ale ty máš nějakou oční vadu, že to nevidíš? Jasně negativní
@aiwwa jen jako mě tam zarazilo, že je tam ten obrys.. tak jsem nevěděla , jestli to není nějak vadný test nebo tak.
U toho testu je návod. A i bez návodu by ti snad mohlo dojít, ze minus znamená negativní test. Dotaz úplně mimo
@Tichošlápek píše:
U toho testu je návod. A i bez návodu by ti snad mohlo dojít, ze minus znamená negativní test. Dotaz úplně mimo
třeba změnili návod a je tam nově věta „pokud si nejste jistá, napište dotaz na emimino.cz“
![]()
@Tichošlápek ono je tam obrys. A když jsem se koukala, nevěděla jsem, jestli to brát za špatný test nebo opravdu negativní.
@Anonymní píše:
@Tichošlápek ono je tam obrys. A když jsem se koukala, nevěděla jsem, jestli to brát za špatný test nebo opravdu negativní.
V pohodě, chápu tě, ale nemusíš mít strach, je to negativní test. Těhotná nejsi.
@Anonymní píše:
tak jsem si to rozklikla a neboj, to je fakt negativní
Ahoj holky mužu se zeptat … kolikátý týden jsem ..
v pondělí tehotenský test clearblue vyšel 3+ a včerejší hcg mám 4280 .. děkuji za radu
![]()
@ver.ch no tak staří těhotenství se počítá od poslední ms. nebo ji máš nějak rozhozenou?
@lachtanice86 Ahoj , poslední ms jsem měla 12.6 .. ale měla jsem vždy nepravidelný menst.cyklus … na kontrolu jsem objednaná až příští čtvrtek tak se bojim , jestli pujde vubec neco videt …
@Celina nechte si urážky pro někoho jiného. Jen se zeptala, tak proč do ní hned ryjete. Taky bych nevěděla, jestli ten obrys tam má být nebo ne a když Emma zkušenosti, tak se zeptala, od toho ta stránka tady je proboha.
@šáia ahoj zkus testovat až v době menstruace … mě vyšel takto po 4 denním zpoždění:)
Ahoj holky, chci se zeptat. Je toto negativní výsledek nebo ne?
abyste chápali, těhotenství neplánují ani nechci, HA beru, ale tak nějak mi to v uzené říkalo, že si mám udělat digitální, protože s DRmaxem nejsem vůbec spokojená, dělá asi rysky…
co myslíte? Od posledního styku (nebo od toho pochybného) je to více jak 6 týdnů..