Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojík
tak na testíku dušík a jsme 15 DPO
tak uvidíme, za pár dní ![]()
Ahojky, chtela jsem se zeptat. s partnerem se snazime o druhe mimi.dnes jsem 31DC.ms mam tak po 35dnech. v zari jsem zacala pit kontryhelovy caj a zobat vitaminy.dnes bych mela byt zhruba 10dni od ovulace. minuly tyden jsem zacala mit citliva prsa, jsem unavena porad bych spala, obcas je mi nevolno. partner mi porad rika ze mam prsa cim dal vetsi:D.rano jsem mela na toaletaku sv. hnedy vytok od te doby nic. odpoledne jsem si delala mamatest, ale je negativni, myslite ze je na pozitivni test brzo? vazne jsem si byla jista ze to vyslo:(i prsa me porad boli..dekuji za rady.
Ahojky, chtela jsem se zeptat. s partnerem se snazime o druhe mimi.dnes jsem 31DC.ms mam tak po 35dnech. v zari jsem zacala pit kontryhelovy caj a zobat vitaminy.dnes bych mela byt zhruba 10dni od ovulace. minuly tyden jsem zacala mit citliva prsa, jsem unavena porad bych spala, obcas je mi nevolno. partner mi porad rika ze mam prsa cim dal vetsi:D.rano jsem mela na toaletaku sv. hnedy vytok od te doby nic. odpoledne jsem si delala mamatest, ale je negativni, myslite ze je na pozitivni test brzo? vazne jsem si byla jista ze to vyslo:(i prsa me porad boli..dekuji za rady.
@rorryandrejka31 můžeš být těhotná, ale taky to můžou být příznaky menstruace. Zkus test za pár dní znovu, ted je ještě brzy si myslim. a mamatest můžeš mít klidně negativní. už není co býval. Nějak se zhoršily. Držím palce at mrcha nedorazí a jsou na testu // ![]()
@Pekoni kdyz ms nedorazi, tak zkusim jeste jednou test, ale jinej asi.kez by to vyslo no:)byla jsem si tak jista a to je asi ta chyba..
@Pekoni kdyz ms nedorazi, tak zkusim jeste jednou test, ale jinej asi.kez by to vyslo no:)byla jsem si tak jista a to je asi ta chyba..
@rorryandrejka31 počkej aspon na termín ms. Já v létě testovala v den kdy jsem to měla dostat a měla jsem slaboulinkáho ducha-taky mamatest. Takže těhu klidně být můžeš jen to na testu ještě není vidět
Já pojala podezření, když mi kamarádka udělala kafe a ono mi nechutnalo. Přesně jako v prvním těhu. Tenkrát jsem ještě nechápala proč mi nechutná
Tentokrát jsem věděla okamžitě
Tak at tě instinkt nezklame ![]()
@rorryandrejka31 jo a mě se osvědčily testy z lékárny MR.max jejich značka. jsou tam dva a stojí 29.-kč
@Pekoni kdybych aspon vedela kdy ms prijit kdyz jednou je to po 35 dnech pak po 38dnech.tak doufam, ze jeste ty 4dny ms nedorazi a udelam dalsi test v patek, me prave zarazi ten vytok slabej, nevim jestli je to prave se rozjizdejici ms nebo co…a taky ja netrpim na citlivost prsou a tak celkove ty priznaky. myslis jako lekarna dr max?
Ahoj holky, moc prosím o radu. Snažíme se s manželem o mimi. Trefila jsem se přesně do plodných dnů a ovulky, ale příznaky žádné nemám, Můžu i tak být těhulka? díky