Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@rorejs to se stat muze, ale rekne ti to jen dalsi test. Kolik DC ted jsi?
@rorejs píše:
Ahojky taky bych potřebovala poradit.MS jsem dostala pravidelně po 28dnech, trvala ale jen 3dny silne a pak nic. Tehotensky test pred Ms byl negativni-asi brzo, ale nyni se mi zda jako bych mela těh. příznaky-unava, bolesti v podbrisku a vajecniku, naladovost,…ma nekdo zkusenost ze mel ms a byl tehotny?
Zkus si udělat znovu těhotenský test..Jestli bude negativní, je to jasné..Moje mamka třeba byla těhotná, ale první 3 měsíce ms měla… ![]()
No já bych se vůbec nezlobila kdybych na testu měla dvě čárky. Tak uvidím. S lyšela jsem že je to možné ale zarazila mě ta silna ms 3dny
@rorejs píše:
No já bych se vůbec nezlobila kdybych na testu měla dvě čárky. Tak uvidím. S lyšela jsem že je to možné ale zarazila mě ta silna ms 3dny
Víš co, fakt zkus testovat a budeš mít jasno..Tady nic nevymyslíme..
Přeju, ať to dopadne, jak si přeješ.. ![]()
Maminky potřebuji poradit nebo se zblázním. Mám už asi 2 nebo 3 tydny zpozdeni menstruace. Porad me picha v podbrisku.Jako by me tam neco táhlo. Prsa me bolí a jsou citlivá. Obcas me poboliva hlava a jsem unavenejsi.Pred 3 dny jsem si delala test a byl tam takovy duch.Byl to tycinkovy test tak nevim jestli to nebyla vada testu.Dnes jsem si udelala mamatest a ten byl negativni.Je nejaka pravdepodobnost ze cekam miminko jen mam malou hladinu hcg? Porad doufam…
@xhelcaaaax píše:
Maminky potřebuji poradit nebo se zblázním. Mám už asi 2 nebo 3 tydny zpozdeni menstruace. Porad me picha v podbrisku.Jako by me tam neco táhlo. Prsa me bolí a jsou citlivá. Obcas me poboliva hlava a jsem unavenejsi.Pred 3 dny jsem si delala test a byl tam takovy duch.Byl to tycinkovy test tak nevim jestli to nebyla vada testu.Dnes jsem si udelala mamatest a ten byl negativni.Je nejaka pravdepodobnost ze cekam miminko jen mam malou hladinu hcg? Porad doufam…
Ahojík, každopádně bych udělala další testík tak za 3 dny, jestli na jednom byl duch. Mammatesty prý nejsou poslední dobou spolehlivé, tak kdo ví, třeba se podařilo ![]()
@xhelcaaaax píše:
Zkus ještě jednou testovat za dva, tři dny..
Ahojky holky…dneska jsem 36 DC a MS zatím pořád nikde
…co jsem zkoušela testy včera a předevčírem tak pořád sněhobílo…asi je pořád brzy nebo nevím…jinak mě už tak 14 dní pobolívá podbřišek a sem tam nekde pichne…trošku bolí v zádech…asi ještě počkám do soboty a budu testovat znovu…nebo co mi poradíte vy? :_))
@rorejs píše:
Ahojky taky bych potřebovala poradit.MS jsem dostala pravidelně po 28dnech, trvala ale jen 3dny silne a pak nic. Tehotensky test pred Ms byl negativni-asi brzo, ale nyni se mi zda jako bych mela těh. příznaky-unava, bolesti v podbrisku a vajecniku, naladovost,…ma nekdo zkusenost ze mel ms a byl tehotny?
Ahoj, tak pokud jsi četla jiné příspěvky, tak je to možné. Já teda těhotná nejsem, také se snažíme. Už 3 týdny mě bolí v podbřišku, ale TT negativní, což by bylo už znát po 4 týdnech od snažení
. Je to zvláštní, nikdy mě tak dlouho v podbřišku nebolelo i záda cítím. MS jsem měla také normální před 14 dny. Zkus si udělat ještě TT, myslím, že ti to poradí každý, příznaky má každá i když není těhotná
bohužel, my ženy si dokážeme vsugerovat vše ![]()
@Dajinka0007 píše:
Ahojky holky…dneska jsem 36 DC a MS zatím pořád nikde…co jsem zkoušela testy včera a předevčírem tak pořád sněhobílo…asi je pořád brzy nebo nevím…jinak mě už tak 14 dní pobolívá podbřišek a sem tam nekde pichne…trošku bolí v zádech…asi ještě počkám do soboty a budu testovat znovu…nebo co mi poradíte vy? :_))
A co zkusit zajít na krev jako samoplátce? ![]()
@čenečka92 píše:
A co zkusit zajít na krev jako samoplátce?
Taky jsem uvažovala…rozhodla jsem se že počkám s testováním do soboty…a když to bude furt takové nerozhodné..tak v pondělí na tu krev :_))
Vykaslete se na priznaky, z nich nic poznate. Pokud je test negativni a mate po terminu MS - v pripade, ze vite, kdy byla ovulace - muze jit na test z krve nebo k doktorovi na vyvolavacku. Pokud nevite, kdy ovulace byla, mohla byt zpozdena, takze na test je jeste brzo nebo dorazi MS. Preji hodne stesti ![]()
@Dajinka0007 píše:
Taky jsem uvažovala…rozhodla jsem se že počkám s testováním do soboty…a když to bude furt takové nerozhodné..tak v pondělí na tu krev :_))
Já budu testovat v neděli, tak si pak dáme vědět, ju? ![]()