Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak kdybych si měla vybrat tk raději to těhotenství ale s dobrým koncem ![]()
To by bylo nejlepší, přeju ti to
. No, musíš holt vydržet, co se z toho vyvrbí. ![]()
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, dnes je to 11 den co mám zpoždění, test jsem si dělala a je negativní a navíc jsem ted nějaká nachlazená, dítě mít nechci, mám docela strach, nejdelší zpoždění jsem měla 10 dní, prášky neberu, s přítelem používáme kondom, vaginální gel a praktikujeme přerušovanou soulož. Myslíte, že mohu být těhotná?
Ivonečka píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, dnes je to 11 den co mám zpoždění, test jsem si dělala a je negativní a navíc jsem ted nějaká nachlazená, dítě mít nechci, mám docela strach, nejdelší zpoždění jsem měla 10 dní, prášky neberu, s přítelem používáme kondom, vaginální gel a praktikujeme přerušovanou soulož. Myslíte, že mohu být těhotná?
Dobrý den, moc prosím o radu. MS jsem měla mít 12.10.2013. V pátek 18. jsem si udělala těhotenský test a měla jsem tam jednu silnou čárku a druhou slabší. Ještě ten den jsem chtěla jít k mojí gynekoložce, ale sestřička mi řekla, že by stejně ještě nic nešlo vidět, tak mě objednala na středu, ale to co láme hlavu, proč mi vyšel v pátek ráno náznak 2. čárky (test pepino) a ještě ten den dopoledne negativní ( lady max test) a i dnes po 2 dnech mi test vyšel negativní. Máte s tímto prosím některá zkušenosti? Ještě jedna věc mě zarazila, asi před týdnem jsem trošku špinila ten den, ale jen trošku. MS mívám nepravidelnou. Předem moc děkuji za odpověď
@Evka08 píše:
Dobrý den, moc prosím o radu. MS jsem měla mít 12.10.2013. V pátek 18. jsem si udělala těhotenský test a měla jsem tam jednu silnou čárku a druhou slabší. Ještě ten den jsem chtěla jít k mojí gynekoložce, ale sestřička mi řekla, že by stejně ještě nic nešlo vidět, tak mě objednala na středu, ale to co láme hlavu, proč mi vyšel v pátek ráno náznak 2. čárky (test pepino) a ještě ten den dopoledne negativní ( lady max test) a i dnes po 2 dnech mi test vyšel negativní. Máte s tímto prosím některá zkušenosti? Ještě jedna věc mě zarazila, asi před týdnem jsem trošku špinila ten den, ale jen trošku. MS mívám nepravidelnou. Předem moc děkuji za odpověď
Měla jsem oboje 10
na jednom mi vyšla druhá slabější čárka, ale na zbylých dvou ne.
@Evka08 píše:
Měla jsem oboje 10na jednom mi vyšla druhá slabější čárka, ale na zbylých dvou ne.
No tak to bude nejlepší počkat na středu k dr. Ale já bych asi i zkusila jinou značku. A ty dva kde čárka nebyla tak byly stejný značky?
Kupovala jsem test Dr. Max 2 testy v balení - oba negativní ale v pátek ráno jsem si dělala test od pepina a byla tam jedna čárka silnější a druhá slabší. Hodně mě zmátlo, že jsem přibližně před týdnem jsem špinila a pak nic. O miminko se snažíme už asi cca 7 měsíců a díky mé nepravidelné MS si nemůžu přesně vypočítat plodné dny, ovulaci atd… poslední dny mívám slabé bolesti bolesti a výtoky.
@Evka08 píše:
Měla jsem oboje 10na jednom mi vyšla druhá slabější čárka, ale na zbylých dvou ne.
mne ukazovaly testy stejne firmy a stejne sarze jine carky. Bud je to vadny test nebo to bylo biochemicke tehotenstvi. Pravdu se dozvis z krve, ja testum vubec neverim.
Ahoj holky, poradi mi prosim nekdo? Po 6ti nedeli jsem zacala brat antikoncepci-prvni 12.9.rano a 13.9. rano(jen s gestagenem pro kojici-kojim plne co 2-3 hodiny),vecer 13.9. byl sex bez jine ochrany(tabletky pry ucinkuji az po 48hod),pak jsem 18.9.-21.9. mela menses(myslim ze normalni),no a pak dalsi tyden me zacal bolet podbrisek a zada(trva az doted),mota se mi hlava atd. zbystrila jsem az kdyz jsem par noci po sobe mela horkost, takovou tu vnitrni(coz mi pripomnelo druhe tehu, kde ale test byl poz.hned 13DPO) a ja se vylekala, zacala se pozorovat, test jsem delala 26.9., 28.9.,1.10.,5.10.,10.10.,13.10. a ted 18.10. blazen, vsechny negativni uf. Vsude ctu ze pri plnem kojeni nelze otehotnet, ikdyz se teda citim podivne(hlavne ted hlad co mam)ted jsem cekala menses 16.10.,jako pred otehotnenin po24 dnech, ale nic, ale to muze byt kojenim I antikon. Jsme v zahranici, test kupuju v jedinem obchode kam se dostanu-nejake early pregnant test(early results),asi bych se nemela stresovat, kdyz menses nedosla? dekuji za nazory a jsem zvedava jak dopadne u vas
Nemam to s kym probrat, tak se ptam tady, mam jeste posedni test, udelam az 28.10., ten den jdu k prakticke, kam jsm se zaregistrovala a brala mi I krev-prvni preventivni prohlidka, kde zjistuje cholesterol, cukrovka, tlak…takze kdybyneco tak by mi rekla, jen proste pored dumam, proc me boli podbrisek-muze to zpusobit antikoncepce, I to, ze menses prisla a ted uz ne? Prasky beru dal, tak nevim
Vsechny testy z rani moce, ale myslim, ze si jen me telo zvyka na antikoncepci.
Ahoj, já mám podobný problém. Snažíme se s přítelem už půl roku. Ale ted mě bolí už 14 dní v podbřišku a záda a občas se mi zatočí i hlava, menstruaci jsem měla normální a test jsem si také dála a negativní
Ale tak dlouho mě v podbřišku nikdy nebolelo, maximálně jeden den při menstruaci. Asi je hloupé, myslet si, že bych mohla být těhotná? ![]()