Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, promiňte že se sem tak vkrádám ale jak čtu vaše příspěvky tak koukám že to máme všichni tak nák stejné. Už 6tý den mám zpoždění.. (MS mám jinak přesnou jako hodinky den někdy i čas
) Když jsem měla zpožděný 2 dny tak jsem si dělala test je pravda že jsem si ho dělala ráno ale byla jsem po noční takže jako bych si ho dělala odpoledne
a byl negativní. Jenže Ms stále nepřichází tak jsem včera volala k Dr. a ta mi řekla at s příští týden ve středu u ní stavím pokud to nedostanu. A at už netestuju že většina testu je moc slabých proto ukazují negativní a že pozitivní mi test muže ukázat až třeba V 9 týdnu záleží kolik mám hormonu a pokud je to takhle na začátku tak to věčnou ten test nepozná… Takže se držím abych už netestovala a uvidím příští středu. Proto holky radím… pokud cítíte náké změny a nejste si jistá zavolejte svému DR. od toho tu jsou ne ![]()
Ja treba byla loni tehotna, zjistila jsem to podle meskani menses a poz. testu, volala jsem na gynekologii a objednala me dle posledni menses na prvni prohlidku az ve 12 tem tydnu a to bylo prvni vysetreni(jen poslech srdicka) a stery a tam me objednala na dalsi tyden (13tt) na prvni screening do nemocnice (zijeme v USA) a v Anglii je to myslim stejne (ale asi zalezi doktor od doktora),svagrova(bydli ve vedlejsim meste)byla kolem 8 tydne a jeji doktorka ma v ordinaci UTZ, ta moje ne
Ahojky holky…tak jsem byla dneska ráno v laborce na odběr krve…testům nevěřím…odpoledne jdu pro výsledek :_)
@Dajinka0007 píše:
Ahojky holky…tak jsem byla dneska ráno v laborce na odběr krve…testům nevěřím…odpoledne jdu pro výsledek :_)
hodne stesti ![]()
@Dajinka0007 píše:
Držím palečky, dej pak vědět ![]()
@čenečka92 píše:
Držím palečky, dej pak vědět
Mno takže se v tech hodnotách vůbec nevyznám…:_) takže nevím na čem jsem :_)
@Dajinka0007 píše:
Mno takže se v tech hodnotách vůbec nevyznám…:_) takže nevím na čem jsem :_)
tak rekni kolik tam je
@Lucake píše:
tak rekni kolik tam je
V jednotkách IU/I
Ref. meze 0,0 - 5,0
mám tam hCG 1,2
@Lucake píše:
A 1.2 tehotna nejsi. Kolik dni po ovulaci?
To nevím…nejak pře 20 dní…jinak jsem dnes 37DC
Tak to vypada bohuzel na biochemicke tehotenstvi. Embryjko se pustilo
to me mrzi
@Lucake píše:
Tak to vypada bohuzel na biochemicke tehotenstvi. Embryjko se pustiloto me mrzi
Nevím…počkám co bude přes víkend, zda dojde MS…nebo co se bude dít…v uterý kdyžtak zajdu na gyndu.
Ahoj, tak ja ve stredu k dr. Ani nedorazim. Mrcha po 8 dnes spozdeni prisla. Nikdy se mi nespozdila ale vsechno je jednou poprve. Je mi to lito ale nic se neda delat. ![]()
Jasně :_))