Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
pro nekoho asi blbej dotaz ale neda mi to abych se nezeptala.Uz tyden mne bolej bradavky takovym zpusobem ze spim v podprde.Pred tydnem jsem se pozvracela a druhy den jsem mela paleni v krku a rymu,uz tyden mne boli bricho na ms ale na ms je jeste brzy.Jelikoz mam pco a na snazeni jsem se ted vyprdla kuli svatbe tak jsem ovu nezkoumala,rikala sjem si ze ji stejne nemam tak co
ale vcera a dneska mi to nedalo a mam na mamatestu 10,takove stinecky,nejde to ani vyfotit.A ted se ptam,je to mozne kdyz jsem jen 18DC? mate s tim nektera zkusenost? prosim rypalky at nepisi,dekuji ![]()
Já momentálně dnes řeším taky ducha, ale úplně malého, na fotce nejde moc vidět, ale v reálu víc. Vidíte tam něco? Jsem asi 7DPO, možná víc…je mě právě zle od žaludku, dívně mě bolí v podbříšku, a poslední dny mám dost vodnatého hlenu, a prostě tři dny pořádně nespím, a prodělala jsem před 4 dny virozu(rýma, bolest v krku) Ale už to přešlo, jen to břicho nějak zlobí ![]()
ahoj, duch na mamateste moze byt uplne najskor 9dpo. to znamena, ze by ovulacia musela byt 9dc. ak si mala pred 9dc styk, tak ano, mozes byt tehotna ![]()
ale z osobnych skusenosti, ak si pouzila mmt10, tak ten dost casto robi duchov falosnych. to znamena, ze ciarka je skor do seda, nez do ruzova, objavil sa az op nieklkych desiatkach minutach, vidno ho len v urcitom uhle a len na ostrom svetle.
no mne se prave objevila ta druha hned jeste kdyz to bylo mokry ale kdyz to uschlo je tam jen stinek..jsem z toho fakt na nervy
pohlavni styk mam skoro kazdy den
a presne jak pises panenko,taky jsem prave byla nemocna uplne ko,tak nevim ale u tebe tam neco vidim
nejde mi to vyfotit,mam tam jen stinek a hlavne nevim jak se s tim mobilem foti,mam to mazli nejde to ani na mikro ani na dokument ![]()
Jájo, to je škoda, že to nejde vyfotit, ale stejně je už tma, a nejlíp se mě fotí u okna, přes den:) No jinak ta viroza mě taky překvapila, neměla jsem to snad dva roky, tak nevím, je ještě možný, že mě bolí vaječníky po te nemoci
No jsem zvědavá na zítřejší teplotu, protože jestli ještě víc klesne a nebude to přicházející MS, tak mě picne. No možnost je, že se mě ovulace ještě blíží
Mám to totiž nepravidelný…
no prave ja na to ted cumela a rikam si ja uz nic nevidim ani na jednom
jak furt na to cumim
tak uvidime zitra rano treba to bude vic videt
jinak ja nemerim ted jsem asi 2mesice uplne vse prestala zkoumat
ale jak pisu u tebe ho dobre vidim! a presne taky mne zarazila ta nemoc
rano dej vedet!!!! ![]()
myslím si to co soldi. Pokud máš ovulaci klasicky kolem 14DC, tak se hcg ještě nemohlo začít produkovat. Pokud máš dřív, tak to možné je. Ale testování 18DC je celkem zbytečné ![]()
panenka87 píše:
Jáji, dám vědět až v sobotu ráno
Dobre to mam volno ![]()
Vera111 píše:
myslím si to co soldi. Pokud máš ovulaci klasicky kolem 14DC, tak se hcg ještě nemohlo začít produkovat. Pokud máš dřív, tak to možné je. Ale testování 18DC je celkem zbytečné
no prave v tom je ten vtip ze ja nevim kdy mam ovu a nevim jestli ted byla mam pco.ale proste mi to nedalo,a zajima mne jestli nekdo nasel ducha uz tak brzo
![]()
jaja84 píše:
no prave ja na to ted cumela a rikam si ja uz nic nevidim ani na jednomjak furt na to cumim
tak uvidime zitra rano treba to bude vic videt
jinak ja nemerim ted jsem asi 2mesice uplne vse prestala zkoumat
ale jak pisu u tebe ho dobre vidim! a presne taky mne zarazila ta nemoc
rano dej vedet!!!!
Jáji a klidně jsi mohla mít ovulaci hned po MS, i to se může stát
tak nám nezbývá zase než čekat. Nebo ráno zkus měřit BT, podle toho si poznáš, jestli je to poovulační teplota nebo předovulační ![]()
taky mne napadlo ze bych si ho tam soupla tak asi jo
jezisi ja se bojim ![]()
Neboj, buď Ti to ukáže že jsi po ovu a nebo ještě ovu přijde
a už máš ovulaci v pohodě? Nebo jak to je s tím PCO?
ahoj,já se o ovu nikdy nezajímala,ale vím,že mamatest mi ukázal ducha 9 dní před ms a ten duch stále sílí a sílí
my se snažili hned jak jsme měli zelenou po 3 měsících po revizi a hned první se zadařilo.