Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jaja84 píše:a nemuzes sem hodit fotku,my ti rekneme:-)
holky tak ja teplota 36C takze uplne na hovnona testu porad nejakej duch ale to je asi ta co by tam mela byt..nevim jsem z toho spatna..kdyz si stoupnu k oknu tak ji vidim uplne bezvadne…
prave ze nemuzu protoze kdyz to dam na mikro i na dokument tak je to rozmazany vubec nevim jak mam takovy veci fotit ![]()
ja fotim tak,ze dam mikro a vypnu blesk a tak na podestay se mi to povede:-)
ok dekuju
zkusim ale az zitra,nechci aby pritel na mne koukal co zase blbnu ![]()
fialína píše:
tak někdy prý můžou být hcg testy pozitivní i v době ovulace, lehce… nebo jsi mohla otěhotnět fakt ze začátku cyklu…
Ahoj, no mě se stalo že 12 a 13DC jsem měla viditelného růžového ducha na TT a OVu testy pozitivní několik dní, (test. čárka silnější než kontrol. a to snad do 15sec.)ale pak duch zmizel a ovu test se stal taky negativním.. tak mě právě taky napadlo jestli tou hormonální bouří se to tak celé nesplašilo.. a ten duch na TT byl jen omyl.. ![]()
NikSo píše:fialína píše:Ahoj, no mě se stalo že 12 a 13DC jsem měla viditelného růžového ducha na TT a OVu testy pozitivní několik dní, (test. čárka silnější než kontrol. a to snad do 15sec.)ale pak duch zmizel a ovu test se stal taky negativním.. tak mě právě taky napadlo jestli tou hormonální bouří se to tak celé nesplašilo.. a ten duch na TT byl jen omyl..
tak někdy prý můžou být hcg testy pozitivní i v době ovulace, lehce… nebo jsi mohla otěhotnět fakt ze začátku cyklu…
tak duch byl jen omyl! mam strasny bolesti,zitra jedu na gyndu
jsem zvedava!
Holky tak mam cystu 4cm s krvi.Prej vajecnik nevypada vubec tak jak by mel.Kdybych mela bolesti mam jet na akutni laparku
vzali mi krev tak cekam az mi zavolaj
to vysvetluje ty duchy!
![]()
Jáji, tak to mě mrzí, ale cysta prskne, nebo ať Ti ji teda odstraní oni. A pak už to bude zase dobré
Nojo, ty cysty se dělají jednou za čas nám všem, a je to taky tím, že je to tam teď víc aktivní
Ale s tím vaječníkem to teda nechápu ![]()
za chvilku jdu do prace,dneska mne bolej nohy jak prase
ty jsi taky ted vstavala vid? no ja ne ted ale asi ve dvanact,byla jsem tam vcera do jedne
tak at ti to dneska utece
papa