Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky, tak po měsíci opět čekám na testík, komu to nevyšlo v lednu, pojdte se přidat v únoru.. ![]()
ty // prostě musíme ulovit.. ![]()
Ahojky, tak já se přidám a budeme netrpělivě očekávat spolu…Já nečekám ms kolem 20. února
V září jsem byla na revizi, protože se plod nevyvýjel, snažíme se po tom už třetí měsíc. před tím se to povedlo taky do třetice…ale tenhle měsíc tomu moc nedávám, docela jsme se s přítelem míjeli, takže těch pokusů tolik nebylo a tak spíš by to asi byla náhoda ![]()
Zandula píše:
Ahojky, tak já se přidám a budeme netrpělivě očekávat spolu…Já nečekám ms kolem 20. únoraV září jsem byla na revizi, protože se plod nevyvýjel, snažíme se po tom už třetí měsíc. před tím se to povedlo taky do třetice…ale tenhle měsíc tomu moc nedávám, docela jsme se s přítelem míjeli, takže těch pokusů tolik nebylo a tak spíš by to asi byla náhoda
to mě mrzí..
já taky měla v listopadu SP v 6tt..všichni říkají jak je pohnojeno, ale mě se teda moc nezdá
ale jednou se ty mršky musí s tím vajíčkem potkat.. ![]()
a víš jak, ono stačí jen jednou a když je to ve správný čas, tak jsou z toho hned //, ale mám pocit, že ikdyž sleduji BT, dělám ovu testy a já nevím co všechno, stejně TEN správný čas si tělo nechává samo pro sebe utajený.. ![]()
ahojky,tak já mám mít ms 17.2.,ale díky příznakum a brzské ovu,jsem udělal testík včera odpoledne a byl tam dušíček
a dnes ráno jsem to zkusila znovu a byl zřetelnější!tak jen počkám do pátku,aby krásně zesílel-doufám ![]()
devanikola píše:
ahojky,tak já mám mít ms 17.2.,ale díky příznakum a brzské ovu,jsem udělal testík včera odpoledne a byl tam dušíčeka dnes ráno jsem to zkusila znovu a byl zřetelnější!tak jen počkám do pátku,aby krásně zesílel-doufám
jéé ahoj.. ty jsi testila i v lednu, že?! ![]()
jéé sílící dušík.. tak to gratuluju..jen tak dál.. ![]()
Ahojky,můžu se přidát?
Já nečekám ms 26.února.Ted spíš čekám na ovulku,která by měla být zítra,pozítří…tak uvidíme.Snažíme se už přes rok a stále se nedaří,přítel byl na spermiu a tam mu zjistili pomalejší spermijky,ale prý by se mělo zadařit i normálně otěhotnět,tak zkoušíme pomoci mrškám prstíčkovou metodou a po tulení nohy nahoru
![]()
devanikola píše:
ahojky,tak já mám mít ms 17.2.,ale díky příznakum a brzské ovu,jsem udělal testík včera odpoledne a byl tam dušíčeka dnes ráno jsem to zkusila znovu a byl zřetelnější!tak jen počkám do pátku,aby krásně zesílel-doufám
Přeji,aby dušík pěkně sílil
![]()
jj testovala jsem i v lednu
doufám,že sílit bude nic se nestane ![]()
Devanikol, tak to moc grtuluju, ať dušík slí a jsou z toho pěkný dálnice ![]()
NikSo, tak to mě taky mrzí, ale je fajn, že jste se mohli začít snažit hned…Já musela počkat, dr. říkali půl roku, ale prý když za tři měsíce by se povedlo, tak nevadí, takže po tříměsíční pauze se snažíme a stále nic, tak doufám, že se tou reizi něco nepokazilo, toho se bojím ![]()
Hlavně při prvním snažení jsem přesně věděla kdy mám ovu, ale teď ačkoli testuju, tak jí nějk nemůžu chytit, i když cykly mám pravidelný ![]()
Mimo téma - Ppusino, máš nádherné dortíky, hned bych si nějaký dala
![]()
ahojda,ja to mám dostat 25.2..tak jsem zvědavá:-) po osmi měsicích snažení to přeci musí vyjít
TAK SE JEŠTĚ BUDU SNAŽIT..MÁM ODEDNEŠKA PLODNÉ DNY ![]()
Zandula píše:
Mimo téma - Ppusino, máš nádherné dortíky, hned bych si nějaký dala![]()
Sandra752 píše:
ahojda,ja to mám dostat 25.2..tak jsem zvědavá:-) po osmi měsicích snažení to přeci musí vyjítTAK SE JEŠTĚ BUDU SNAŽIT..MÁM ODEDNEŠKA PLODNÉ DNY
To jsme na tom stejně ![]()
holky, tak to držím palce..
hezky zadělat, ať pak jsou ty // ![]()