Duši na testu a krvácení

15290
13.2.12 12:20

duši na testu a krvácení

Ahoj holky,

chci se poradit, včera 13 DPO se mi objevilo velmi malé krvácení, přes noc na slipce nic, ale na toaleťáku růžová, te´d to je uvnitř více do hněda (omlouvám se za naturalistický popis), kvůli poklesu BT 13 a 13 DPO na 36,93 jsem testovala, dnes teplota 37,11

na testu jsou myslím viditelní duši, čekám na výsledky krve, ale jsem na nervy!

měl někdo i slabé krvácení, nebo lépe řečeno krvavé špinění a mimi zůstalo!

díky za zkušenosti!

PS: testy - 12 DPO ráno, 13 DPO ráno, 13 DPO večer, 14 DPO ráno (moč byla o hodně víc světlá než večer)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101764
13.2.12 12:26

Určitě je spousta lidí, kteří špinili a bylo to v pořádku… na druhou stranu tohle je přesně ten důvod, proč se nemá testovat před očekávanou MS, protože mimču rozhodně nesvědčí, když se nervuješ a vlastně úplně zbytečně, stejně s tím nic nenaděláš, buď to zvládne nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
13.2.12 12:26

Ja to mela u obou tehotenstvi presne takhle, vlastne i trochu jasne krve na na papiru, ktera ale dal netekla…byva to normalni, deloha je silne prokrvena, plod se zahnizduje taky relativne drasticky :-D…pokud krve neni moc, neni duvod k obavam

taky v obdobi kdy ma prijit MS byva spineni…

na dalsi test pockej dva dny hodnota HCG se vic zvysi a carka by mela byt jasnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
13.2.12 12:28

PS: me ty cisla moc nerikaji…spineni muze byt i pozdeji …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
13.2.12 12:38

pokud se ještě nerozjela ms..a jak píšeš tak to bývá..a těhotná bys být měla..je to velmi časté..duši sou docela silní tak ti moc držím palce přikláněla bych se k tomu těhotenství,ale radši bys měla jít k dr.nebo si kup askorutin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
13.2.12 12:41

Pokud vysloveně nekrvácíš a špiníš, tak to může být uhnizďováním vajíčka. Taky jsem to tak měla, testla jsem se a byly tam //, hned na to jsem začala špinit. Krev vyšla dobře a dneska mám doma 14 měsíčního klučinu. Takže nevěš hlavu, lehni si, odpočívej a počkej na krev. A nezapomeň nám dát vědět :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
13.2.12 12:43

taky zkus si udělat ještě test pokud čárka sílí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
13.2.12 12:45

já měla na slipovce dokonce pár kapek krve a těhotná jsem byla úplně kraťounce, takže HCG z krve bylo neprůkazné a za další týden už byla vidět dutinka v děloze.

Jestli jsi nebo nejsi těhotná Ti tu nepovíme, tak snad jen podpora, že to možné je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
13.2.12 12:45

Ahoj Lili, já myslím, že to je něco jako zahnizďování. Měla jsem to u obou těhotenství. U prvního asi tři dny a u druhého týden. Testy jsou určitě pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
13.2.12 12:57

holky, děkuju moc za podporu …

ani jsem to nezakládala kvůli tomu, že mi řeknete, jeslti těhu ano nebo ne, myslím, že první 3 měsíce se může stát cokoliv a pak asi taky, spíš mi jde trošku o to, ať jsem víc v klidu, však to určitě znáte …

jinak špinění je taková te´d starorůžová až do hněda a s hlenem … jsem přesně v době očekávané MS, v podstatě jsem špinila vždy od 9 DPO a 11 DPO přišla mrcha, takže jsem ěmla utrogestan a teď tedy bych po dobrání měla mít MS správně …

tak snad se udrží a z krve už tam něco bude!!!!! dám vědět a děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3805
13.2.12 14:16

Lilia - ahoooj! Potichounku gratuluju ke krásnejm testíkům! a držím palce, ať všechno dobře dopadne. Snad jen malá podpora…Moje ségra v době očekávané ms špinila docela dost - dokonce si myslela, že je to normální ms, akorát že je to víc dohněda než klasická tmavě červená, ale bylo toho hodně…tudíž jí ani nenapadlo, že by mohla být těhu, to až když jí za další dva týdny začalo být divně a testla ;-) Teď už má 8-měsíční dračici ;-) Špinění se pak opakovalo asi do 4měsíce vždycky v době očekávané ms, ale už jen málo…;-)
Držím pěsti!!!!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
13.2.12 14:29

evulka - ahoooj, děkuju moc! máma taky špinila až do 4 měsíce, když mě čekala, takže třeba je to fakt „dědičné“, snažím se se uklidňovat, co to jde …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
13.2.12 15:26

Lili a kdy budeš vědět, jak dopadla ta krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
13.2.12 15:36

no volala jsem si a paní řekla, že si musím příjít, ale koukala, jeslti je to hotové a řekla mi tohle: no, jako mezi náma, je to takové slabé, ale ajko něco tam je … no tak mi baba fakt pomohla!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
13.2.12 16:47

tak já myslím, že těhotná jsi, když tam něco málo je. Ona se ovu mohla trošku pozdržet a je to hned. Já zakrvácela v sobotu, v neděli jsem špinila, myslela jsem, že už začala MS, v pondělí jsem byla na gyndě, dr. mě poslala na krev a tam hodnota pouze 2,7. Měla jsem přijít za 3 dny, to už byla hodnota 64,7 a za týden už dutinka na UTZ.
Držím pěsti a dej pak vědět, jak to dopadlo. Většinou tu čtu jen dotazy a pak už nikdo nenapíše, jestli z toho bylo těhu nebo nee a já v době čekání, testování a nejasností tyhle informace dost hltala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí