Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte,potrebovala bych jen poradit…jsou to 2tydny a dva dny zhruba od posledniho milovani a me uz asi tri nebo ctyri dny neni dobre od zaludku a zacli me bolet prsa a to dost hlavne na bocich,nemuzu nosit ani poradne podprsenku a brisko napuchle..no je blbe treba zajit zitra k doktorovi na gynndu at mi veme krev,jestli by to z toho poznal?ja bych to jeste neresila,ale fakt ty prsa boli a v praci kdyz mi je blbe,to taky tak nejde.. dekuji predem za rady,budu moc rada,kdyz poradite ![]()
no nevim jeslti by z krve poznal, že tě bolí prsa a boky a že nemůžeš nosit podprsenku ![]()
test to tak brzo nemusi preci ukazat,jsem tady cetla od holek co tady pisi,ze pry je stopro krev…tak nevim…
zadne boky me neboli,ale na bocich prsou…blbe jsem to napsala sorry..
mam to dostat 24 unora ted…mam pockat s tim doktorem jeste??
Já když byla poprvé těhu taky mě děsně boleli prsa nemohla jsem se jich ani dotknout
zkus otestovat třeba tam něco bude:-)
Patulka1 píše:
mam to dostat 24 unora ted…mam pockat s tim doktorem jeste??
jo, počkala bych jestli dorazí MS, pak si případně koupila test a pokud bude výsledek pozitivní, šla bych k dr. zhruba za 4týdny
s doktorem počkej, skoč si do lékárny pro testík a ráno testni, třeba už tam něco bude
jste moc hodne opravdu dkuji za rady:-) posledni byla 25 ledna..a presne to mam ja,se jich jen dotknu a bolii…
jestli budeš testovat, tak sem písni výsledek nebo hoď fotku testíku
a testik si koupim tedy…uvidime jestli se tam neco ukaze…:-)