Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte snažilky,ještě jsem nenašla příspěvek k březnu,a ráda bych si popovídala s holkama co jsou na tom podobně jako já:)Je mi 22,mám 2,5 letou holčičku Terezku,o kterou jsme se snažili 2 měsíce.Ted se snažíme o druhé mimi,druhým měsícem:)Tak kolik nás se bude testovat v měsíci březnu?Jak se citíte?Mě příjde že jsem těhotná snad pořád:(Hodně štěstíčka všem:) ![]()
Příspěvek upraven 19.02.12 v 22:22
Ahoj já se chystám testovat 1.3.snažíme se o první.Je mi 25. kolikáteho budeš testovat ty?
To ano:)Já ho marně zkoušela už i dnes:D I když jsem věděla že bude nagativní,prostě jsem ho musela udělat:DTo je ještě doba 13dní ![]()
toje opravdu hodně brzy… kdy si měla ovu?? já v patek takže jsem 2DPO.doma mám jen jeden test ,ale přemýšlím,že přikoupím. Mě chodí MS přesně jak hodinky 13DPO ráno mezi 5 a 6 ,takže mě to vždy probudí
Já si ji nehlídám,myslím že 2 měsíc je brzo na nějaké vitamínky,počítaní ovu a podobně,podle internet včera:DJinak tento měsíc jsem poprvé skoušela ovu testovacíma proužkama na cukr,a podle nich byla ovulka už 16.2
ty na cukr já nikdy nezkoušela používám klasický ovu. já tento měsíc po ovu neměřím BT abych se zbytečně nestresovala a nepozorovala
Já o tom slyšela ted nedávno poprvé tak jsem to zkoušela:)No a uvidíme:)
Jj nejlepší je se nestresovat,ono to příjde samo,proto ani já to ještě nehlídám,ještě to přeci není taková doba:)Snažíme se druhý měsíc,a je čas…
jéé koukám že jsi z mohelnice..to je kousek bydlím asi 15km od Mohelnice