Testujeme se v březnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2247
22.2.12 08:57

Ahoj holky vidím že se nám to tu pěkně rozrůstá…vítám Vás :mavam: :mavam: :mavam: vidím že všecny testujeme v rozmezí pár dní a já záčínám, tak nevím jestli to je dobře nebo ne testuju 1.3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
22.2.12 08:58
Zvonilka1983 píše:
Ahoj holky, můžu se taky přidat? MS by měla přijít nebo nepřijít 3.3. :kytka:
Snažíme se o třetí mimi. První byla po 9měsících snažení, a druhá po 3měsících. Snažíme se 1.měsíc :hug:

3děti super
:pankac: já bych chtěla 4 ,ale když to vidím budu ráda že se zadaří jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
22.2.12 09:00
Nikys139 píše:
lilaa22 píše:
Nikys139 píše:
Ahoj holky, já bych to měla/neměla dostat 2.3. cca, mám hodně nepravidelný cyklus, ale boužel nevím, jestli jsem vůbec měla ovu,,, Kéž by se zadařilo ;)
Ahoj,určitě se zadaří:)Vítej:)
Kéž by…jen se bojím, abych neměla anovulační cykly :(

Ahoj a nezkoušela jsi měřit BT nebo používat ovu testy.Nejlepší je zajít k dr aby ti udělala hormonální profil a jestli nechceš k dr tak si začni měřit BT a uvidíš jestli máš anovulák…jak dlouhé máš cykly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6757
22.2.12 09:13
Lucynka86 píše:
Nikys139 píše:
lilaa22 píše:
Nikys139 píše:
Ahoj holky, já bych to měla/neměla dostat 2.3. cca, mám hodně nepravidelný cyklus, ale boužel nevím, jestli jsem vůbec měla ovu,,, Kéž by se zadařilo ;)
Ahoj a nezkoušela jsi měřit BT nebo používat ovu testy.Nejlepší je zajít k dr aby ti udělala hormonální profil a jestli nechceš k dr tak si začni měřit BT a uvidíš jestli máš anovulák…jak dlouhé máš cykly?

já si BT měřím,minulý cyklus byl asi určitě anovulák, tenhle mi to ovulku vyznačilo,ale mám celkově strašně nízký teploty,takže nevím,jestli opravdu byla nebo ne,,,víš…zkoumám hlen i čípek,tak snad byla,,,nu…
jinak cykly mám nepravidelný,měla jsem je 38,49,22,25,,,tak doufám,že se to začíná rovnat a bude to kolem těch 28,snad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
22.2.12 09:32
Nikys139 píše:
Lucynka86 píše:
Nikys139 píše:
lilaa22 píše:
Nikys139 píše:
Ahoj a nezkoušela jsi měřit BT nebo používat ovu testy.Nejlepší je zajít k dr aby ti udělala hormonální profil a jestli nechceš k dr tak si začni měřit BT a uvidíš jestli máš anovulák…jak dlouhé máš cykly?
já si BT měřím,minulý cyklus byl asi určitě anovulák, tenhle mi to ovulku vyznačilo,ale mám celkově strašně nízký teploty,takže nevím,jestli opravdu byla nebo ne,,,víš…zkoumám hlen i čípek,tak snad byla,,,nu…
jinak cykly mám nepravidelný,měla jsem je 38,49,22,25,,,tak doufám,že se to začíná rovnat a bude to kolem těch 28,snad…

dej sem odkaz na tvoje grafy..jestli máš graf na womenzone tak to vyznačuje ovulku většinou špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
22.2.12 11:04
Lucynka86 píše:
Ahoj holky vidím že se nám to tu pěkně rozrůstá…vítám Vás :mavam: :mavam: :mavam: vidím že všecny testujeme v rozmezí pár dní a já záčínám, tak nevím jestli to je dobře nebo ne testuju 1.3

Ahoj začínáš první:)Ty už se budeš testovat a já stresovat ještě 2 dny:D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6757
22.2.12 11:06

http://www.womenzone.cz/…kys139/grafy?…

ale používám i fertility,viz foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
22.2.12 12:00

Lucynko86 ono se ti zadaří, 4 děti jsou pro mě už hodně,to máš můj obdiv :dance: , ale když jsem měla první myslela jsem že bude jedináček. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
22.2.12 12:20
Nikys139 píše:
http://www.womenzone.cz/…kys139/grafy?…ale používám i fertility,viz foto

mýslím že ti to ovulku vyznačilo přesně tenhle cyklus ovulka byla opravdu 17…někdo má vzestup jen o 0.2 stupně a ty patříš do té kategorie…vidím že tedy v 1.3 netustuji sama , ale že budeš asi testovat taky to bude obě 13DPO ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
22.2.12 12:20

já už bych testila dnes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
22.2.12 12:21
Zvonilka1983 píše:
Lucynko86 ono se ti zadaří, 4 děti jsou pro mě už hodně,to máš můj obdiv :dance: , ale když jsem měla první myslela jsem že bude jedináček. :lol:

aby to u mě taky tak nedopadlo že po prvním už nebudu chtít další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6757
22.2.12 12:24
Lucynka86 píše:
Nikys139 píše:
http://www.womenzone.cz/…kys139/grafy?…ale používám i fertility,viz foto
mýslím že ti to ovulku vyznačilo přesně tenhle cyklus ovulka byla opravdu 17…někdo má vzestup jen o 0.2 stupně a ty patříš do té kategorie…vidím že tedy v 1.3 netustuji sama , ale že budeš asi testovat taky to bude obě 13DPO ;)

jj,tak někdy,nevím přesně,kdy dostanu/nedostanu MS,mám to nepravidelný,ale 13 DPO už by tam něco být vidět mohlo,kdyby se to náhodou povedlo,tak uvidíme…;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
22.2.12 12:26

Ahojte snažilky,mě je 23 let a synovi 3 roky.S přítelem se snažíme o mimi od prosince a taky se pořád studuju.Pořád mám 100% příznyky a nakonec na testu jen / ! :( Tak doufám,že to vyjde co nejdřív.MS bych měla mít 29.února,takže testík,pokud mrcha nebude,udělám 1.3 :D .Všem tady držím palečky aby to vyšlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6757
Lucynka86 píše:
já už bych testila dnes :lol:

já nejraději taky :D ale 5DPO tam ještě nemůže nic být,takže se snažím vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351

Joo a první mimčo se mě a ex podařilo hned na první pokus :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie