Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky vidím že se nám to tu pěkně rozrůstá…vítám Vás
vidím že všecny testujeme v rozmezí pár dní a já záčínám, tak nevím jestli to je dobře nebo ne testuju 1.3
Zvonilka1983 píše:
Ahoj holky, můžu se taky přidat? MS by měla přijít nebo nepřijít 3.3.
Snažíme se o třetí mimi. První byla po 9měsících snažení, a druhá po 3měsících. Snažíme se 1.měsíc
3děti super
já bych chtěla 4 ,ale když to vidím budu ráda že se zadaří jedno
Nikys139 píše:lilaa22 píše:Kéž by…jen se bojím, abych neměla anovulační cyklyNikys139 píše:Ahoj,určitě se zadaří:)Vítej:)
Ahoj holky, já bych to měla/neměla dostat 2.3. cca, mám hodně nepravidelný cyklus, ale boužel nevím, jestli jsem vůbec měla ovu,,, Kéž by se zadařilo
Ahoj a nezkoušela jsi měřit BT nebo používat ovu testy.Nejlepší je zajít k dr aby ti udělala hormonální profil a jestli nechceš k dr tak si začni měřit BT a uvidíš jestli máš anovulák…jak dlouhé máš cykly?
Lucynka86 píše:Nikys139 píše:Ahoj a nezkoušela jsi měřit BT nebo používat ovu testy.Nejlepší je zajít k dr aby ti udělala hormonální profil a jestli nechceš k dr tak si začni měřit BT a uvidíš jestli máš anovulák…jak dlouhé máš cykly?lilaa22 píše:Kéž by…jen se bojím, abych neměla anovulační cyklyNikys139 píše:Ahoj,určitě se zadaří:)Vítej:)
Ahoj holky, já bych to měla/neměla dostat 2.3. cca, mám hodně nepravidelný cyklus, ale boužel nevím, jestli jsem vůbec měla ovu,,, Kéž by se zadařilo
já si BT měřím,minulý cyklus byl asi určitě anovulák, tenhle mi to ovulku vyznačilo,ale mám celkově strašně nízký teploty,takže nevím,jestli opravdu byla nebo ne,,,víš…zkoumám hlen i čípek,tak snad byla,,,nu…
jinak cykly mám nepravidelný,měla jsem je 38,49,22,25,,,tak doufám,že se to začíná rovnat a bude to kolem těch 28,snad…
Nikys139 píše:Lucynka86 píše:já si BT měřím,minulý cyklus byl asi určitě anovulák, tenhle mi to ovulku vyznačilo,ale mám celkově strašně nízký teploty,takže nevím,jestli opravdu byla nebo ne,,,víš…zkoumám hlen i čípek,tak snad byla,,,nu…Nikys139 píše:Ahoj a nezkoušela jsi měřit BT nebo používat ovu testy.Nejlepší je zajít k dr aby ti udělala hormonální profil a jestli nechceš k dr tak si začni měřit BT a uvidíš jestli máš anovulák…jak dlouhé máš cykly?lilaa22 píše:Kéž by…jen se bojím, abych neměla anovulační cyklyNikys139 píše:Ahoj,určitě se zadaří:)Vítej:)
jinak cykly mám nepravidelný,měla jsem je 38,49,22,25,,,tak doufám,že se to začíná rovnat a bude to kolem těch 28,snad…
dej sem odkaz na tvoje grafy..jestli máš graf na womenzone tak to vyznačuje ovulku většinou špatně
Lucynka86 píše:
Ahoj holky vidím že se nám to tu pěkně rozrůstá…vítám Vás![]()
![]()
vidím že všecny testujeme v rozmezí pár dní a já záčínám, tak nevím jestli to je dobře nebo ne testuju 1.3
Ahoj začínáš první:)Ty už se budeš testovat a já stresovat ještě 2 dny:D ![]()
http://www.womenzone.cz/…kys139/grafy?…
ale používám i fertility,viz foto
Lucynko86 ono se ti zadaří, 4 děti jsou pro mě už hodně,to máš můj obdiv
, ale když jsem měla první myslela jsem že bude jedináček. ![]()
Nikys139 píše:
http://www.womenzone.cz/…kys139/grafy?…ale používám i fertility,viz foto
mýslím že ti to ovulku vyznačilo přesně tenhle cyklus ovulka byla opravdu 17…někdo má vzestup jen o 0.2 stupně a ty patříš do té kategorie…vidím že tedy v 1.3 netustuji sama , ale že budeš asi testovat taky to bude obě 13DPO ![]()
Zvonilka1983 píše:
Lucynko86 ono se ti zadaří, 4 děti jsou pro mě už hodně,to máš můj obdiv, ale když jsem měla první myslela jsem že bude jedináček.
aby to u mě taky tak nedopadlo že po prvním už nebudu chtít další
Lucynka86 píše:Nikys139 píše:mýslím že ti to ovulku vyznačilo přesně tenhle cyklus ovulka byla opravdu 17…někdo má vzestup jen o 0.2 stupně a ty patříš do té kategorie…vidím že tedy v 1.3 netustuji sama , ale že budeš asi testovat taky to bude obě 13DPO
http://www.womenzone.cz/…kys139/grafy?…ale používám i fertility,viz foto
jj,tak někdy,nevím přesně,kdy dostanu/nedostanu MS,mám to nepravidelný,ale 13 DPO už by tam něco být vidět mohlo,kdyby se to náhodou povedlo,tak uvidíme…;)
Ahojte snažilky,mě je 23 let a synovi 3 roky.S přítelem se snažíme o mimi od prosince a taky se pořád studuju.Pořád mám 100% příznyky a nakonec na testu jen / !
Tak doufám,že to vyjde co nejdřív.MS bych měla mít 29.února,takže testík,pokud mrcha nebude,udělám 1.3
.Všem tady držím palečky aby to vyšlo ![]()
Lucynka86 píše:
já už bych testila dnes
já nejraději taky
ale 5DPO tam ještě nemůže nic být,takže se snažím vydržet…