Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Luciked píše:Nikys139 píše:prý se ležení nepočítá, musíš spát min.4 hod..Luciked píše:já mám teď dole, 37,1,,,ale už tak tři hodiny ležím v posteli a překládám knížku..:DNikys139 píše:například já mám ted 37,5 dole..
Jsem si schválně změřila teplotu v puse a teplotu v pochvě, abych věděla,jak velký mezi tím budu mít rozdíl a byl tam rozdíl O,4° takže jestli se ti nelíbí teplota 36,3° tak v pochvě by to bylo cca 36,7° to už jde, ne![]()
Schválně budu příští měsíc měřit v pochvě,tak uvidíme,co to udělá…
to já nespím ani v noci…jako ty 4 hodiny,,,já usínám tak kolem druhý třetí ráno,,měřím v 5:30,když jde přítel do práce,protože mě vždycky vzbudí a pak jdu zase spát a vstávám až dopoledne
a když chodím do školy,tak už spát nejdu,ale jdu na bus
![]()
Nikys139 píše:Luciked píše:Nikys139 píše:prý se ležení nepočítá, musíš spát min.4 hod..Luciked píše:já mám teď dole, 37,1,,,ale už tak tři hodiny ležím v posteli a překládám knížku..:DNikys139 píše:například já mám ted 37,5 dole..
Jsem si schválně změřila teplotu v puse a teplotu v pochvě, abych věděla,jak velký mezi tím budu mít rozdíl a byl tam rozdíl O,4° takže jestli se ti nelíbí teplota 36,3° tak v pochvě by to bylo cca 36,7° to už jde, ne![]()
Schválně budu příští měsíc měřit v pochvě,tak uvidíme,co to udělá…to já nespím ani v noci…jako ty 4 hodiny,,,já usínám tak kolem druhý třetí ráno,,měřím v 5:30,když jde přítel do práce,protože mě vždycky vzbudí a pak jdu zase spát a vstávám až dopoledne
![]()
prý se to ale musí..nestačí ležet.. já spím 8 hod..
Luciked píše:Nikys139 píše:prý se to ale musí..nestačí ležet.. já spím 8 hod..Luciked píše:Nikys139 píše:prý se ležení nepočítá, musíš spát min.4 hod..Luciked píše:já mám teď dole, 37,1,,,ale už tak tři hodiny ležím v posteli a překládám knížku..:DNikys139 píše:například já mám ted 37,5 dole..
Schválně budu příští měsíc měřit v pochvě,tak uvidíme,co to udělá…to já nespím ani v noci…jako ty 4 hodiny,,,já usínám tak kolem druhý třetí ráno,,měřím v 5:30,když jde přítel do práce,protože mě vždycky vzbudí a pak jdu zase spát a vstávám až dopoledne
![]()
njn,ale já s tím nic neudělám,já prostě nemůžu usnout,,,ani prášky mi nepomáhali,když jsem je jeden čas zkoušela brát…takže teď nic neberu a je to stejně pořád stejný…
Nikys139 píše:Luciked píše:njn,ale já s tím nic neudělám,já prostě nemůžu usnout,,,ani prášky mi nepomáhali,když jsem je jeden čas zkoušela brát…takže teď nic neberu a je to stejně pořád stejný…Nikys139 píše:prý se to ale musí..nestačí ležet.. já spím 8 hod..Luciked píše:Nikys139 píše:prý se ležení nepočítá, musíš spát min.4 hod..Luciked píše:já mám teď dole, 37,1,,,ale už tak tři hodiny ležím v posteli a překládám knížku..:DNikys139 píše:například já mám ted 37,5 dole..
![]()
pak je nepřesný měření, ale to je jedno..
Luciked píše:Nikys139 píše:pak je nepřesný měření, ale to je jedno..Luciked píše:njn,ale já s tím nic neudělám,já prostě nemůžu usnout,,,ani prášky mi nepomáhali,když jsem je jeden čas zkoušela brát…takže teď nic neberu a je to stejně pořád stejný…Nikys139 píše:prý se to ale musí..nestačí ležet.. já spím 8 hod..Luciked píše:Nikys139 píše:prý se ležení nepočítá, musíš spát min.4 hod..Luciked píše:já mám teď dole, 37,1,,,ale už tak tři hodiny ležím v posteli a překládám knížku..:DNikys139 píše:například já mám ted 37,5 dole..
![]()
já vím,že je,,,ale je každý den stejně nepřesný,tak snad by to nemělo tolik vadit a kdyby jo,tak s tím stejně nic nevymyslím…
Nikys139 píše:Luciked píše:já vím,že je,,,ale je každý den stejně nepřesný,tak snad by to nemělo tolik vadit a kdyby jo,tak s tím stejně nic nevymyslím…Nikys139 píše:pak je nepřesný měření, ale to je jedno..Luciked píše:njn,ale já s tím nic neudělám,já prostě nemůžu usnout,,,ani prášky mi nepomáhali,když jsem je jeden čas zkoušela brát…takže teď nic neberu a je to stejně pořád stejný…Nikys139 píše:prý se to ale musí..nestačí ležet.. já spím 8 hod..Luciked píše:Nikys139 píše:prý se ležení nepočítá, musíš spát min.4 hod..Luciked píše:já mám teď dole, 37,1,,,ale už tak tři hodiny ležím v posteli a překládám knížku..:DNikys139 píše:například já mám ted 37,5 dole..
![]()
a halvně to teda není zdravé spát takto málo..
Luciked píše:Nikys139 píše:a halvně to teda není zdravé spát takto málo..Luciked píše:já vím,že je,,,ale je každý den stejně nepřesný,tak snad by to nemělo tolik vadit a kdyby jo,tak s tím stejně nic nevymyslím…Nikys139 píše:pak je nepřesný měření, ale to je jedno..Luciked píše:njn,ale já s tím nic neudělám,já prostě nemůžu usnout,,,ani prášky mi nepomáhali,když jsem je jeden čas zkoušela brát…takže teď nic neberu a je to stejně pořád stejný…Nikys139 píše:prý se to ale musí..nestačí ležet.. já spím 8 hod..Luciked píše:Nikys139 píše:prý se ležení nepočítá, musíš spát min.4 hod..Luciked píše:já mám teď dole, 37,1,,,ale už tak tři hodiny ležím v posteli a překládám knížku..:DNikys139 píše:například já mám ted 37,5 dole..
![]()
když já to mám strašně převrácený,,já sice spím v noci jen od 3 do těch 5:30, ale pak když přítel odejde do práce,tak zase usnu a spím třeba až do půl jedenáctý…takže já to dospím takhle,,,ale teď když budu chodit zase do školy,tak nevím,kdy to budu dospávat,,třeba se mi to převrátí zpět a budu spát normálně,,uvidíme…
Ahoj holky,pridam se k vam. Minuly cyklus nejak nedopadl,mrcha nakonec dorazila. Jen me stvou uz podruhe dlouhy cyklus.PRes rok jsem jej mela jako hodinky presny,potom 53 dnu dlouhy a pak 58. Ted uz jsem 4dc,tak.doufam,ze uz bude normalni.a.stihnu s vami testovani v breznu.
Langosinka píše:
Ahoj holky,pridam se k vam. Minuly cyklus nejak nedopadl,mrcha nakonec dorazila. Jen me stvou uz podruhe dlouhy cyklus.PRes rok jsem jej mela jako hodinky presny,potom 53 dnu dlouhy a pak 58. Ted uz jsem 4dc,tak.doufam,ze uz bude normalni.a.stihnu s vami testovani v breznu.
Ahoj,vítám tě:)
Lilaa my jsme spolu byli v unorovych snazilkach,ne? Kolikaty dc jsi a kdypak budes testovat?
Tak jak holky?Nějaké příznaky?Já začínám mýt divné pocity že tento měsíc zase nic:(U mě žádné příznaky,ms by měla přijít 2.3 Uvidím no,kdy nejdřív se mi něco ukáže na testíku?Doufám že se nám brzy všem zadaří,a uděláme skupinku Listopaďátka ![]()
a v puse 36,1