Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nikys139 píše:Lucynka86 píše:jj,tak někdy,nevím přesně,kdy dostanu/nedostanu MS,mám to nepravidelný,ale 13 DPO už by tam něco být vidět mohlo,kdyby se to náhodou povedlo,tak uvidíme…;)Nikys139 píše:mýslím že ti to ovulku vyznačilo přesně tenhle cyklus ovulka byla opravdu 17…někdo má vzestup jen o 0.2 stupně a ty patříš do té kategorie…vidím že tedy v 1.3 netustuji sama , ale že budeš asi testovat taky to bude obě 13DPO
http://www.womenzone.cz/…kys139/grafy?…ale používám i fertility,viz foto
i když to máš nepravidelné doba od ovu do ms je vždy stejná tzv. luteální fáze.. líší se jen doba od 1dne ms do ovu.. já mám LF vždy 13 dní, ale už měřím několikátý cyklus tak už vím.. po tomhle cyklu taky už budeš vedet jak máš dlouhou LF ![]()
Nikys139 píše:Lucynka86 píše:já nejraději taky
já už bych testila dnesale 5DPO tam ještě nemůže nic být,takže se snažím vydržet…
taky tak ale chystám do lékárny nakoupit testíky ![]()
Gabčulinda píše:
Ahojte snažilky,mě je 23 let a synovi 3 roky.S přítelem se snažíme o mimi od prosince a taky se pořád studuju.Pořád mám 100% příznyky a nakonec na testu jen / !Tak doufám,že to vyjde co nejdřív.MS bych měla mít 29.února,takže testík,pokud mrcha nebude,udělám 1.3
.Všem tady držím palečky aby to vyšlo
vítám tě
takže už jsi třetí kdo s náma testuje 1.3 super aspon v tom nebudu sama ![]()
Lucynka86 píše:Nikys139 píše:i když to máš nepravidelné doba od ovu do ms je vždy stejná tzv. luteální fáze.. líší se jen doba od 1dne ms do ovu.. já mám LF vždy 13 dní, ale už měřím několikátý cyklus tak už vím.. po tomhle cyklu taky už budeš vedet jak máš dlouhou LFLucynka86 píše:jj,tak někdy,nevím přesně,kdy dostanu/nedostanu MS,mám to nepravidelný,ale 13 DPO už by tam něco být vidět mohlo,kdyby se to náhodou povedlo,tak uvidíme…;)Nikys139 píše:mýslím že ti to ovulku vyznačilo přesně tenhle cyklus ovulka byla opravdu 17…někdo má vzestup jen o 0.2 stupně a ty patříš do té kategorie…vidím že tedy v 1.3 netustuji sama , ale že budeš asi testovat taky to bude obě 13DPO
vím,co je lut.fáze atd…ale nevím,jestli opravdu byla ovulka,takže tak…ale pokud by opravdu byla,tak by to kolem toho 1.,2.3. cca bylo…
Lucynka86 píše:Nikys139 píše:taky tak ale chystám do lékárny nakoupit testíkyLucynka86 píše:já nejraději taky
já už bych testila dnesale 5DPO tam ještě nemůže nic být,takže se snažím vydržet…
já mám nějaký ještě doma ![]()
A jsem z toho pěkně nervózní.. Pořád mě bolí jakoby pravý vaječník,i při sexu,tak se bojím,aby nebyl nějaký problém
.No ale počkám,vydržím
Nebudu přece plašit dopředu,né? ![]()
Nikys139 píše:Lucynka86 píše:vím,co je lut.fáze atd…ale nevím,jestli opravdu byla ovulka,takže tak…ale pokud by opravdu byla,tak by to kolem toho 1.,2.3. cca bylo…Nikys139 píše:i když to máš nepravidelné doba od ovu do ms je vždy stejná tzv. luteální fáze.. líší se jen doba od 1dne ms do ovu.. já mám LF vždy 13 dní, ale už měřím několikátý cyklus tak už vím.. po tomhle cyklu taky už budeš vedet jak máš dlouhou LFLucynka86 píše:jj,tak někdy,nevím přesně,kdy dostanu/nedostanu MS,mám to nepravidelný,ale 13 DPO už by tam něco být vidět mohlo,kdyby se to náhodou povedlo,tak uvidíme…;)Nikys139 píše:mýslím že ti to ovulku vyznačilo přesně tenhle cyklus ovulka byla opravdu 17…někdo má vzestup jen o 0.2 stupně a ty patříš do té kategorie…vidím že tedy v 1.3 netustuji sama , ale že budeš asi testovat taky to bude obě 13DPO
jé promin já myslela že si v tomhle nováček tak sem se rozepsala,já myslím že ovu byla stoprocentně
Lucynka86 píše:Nikys139 píše:jé promin já myslela že si v tomhle nováček tak sem se rozepsala,já myslím že ovu byla stoprocentněLucynka86 píše:vím,co je lut.fáze atd…ale nevím,jestli opravdu byla ovulka,takže tak…ale pokud by opravdu byla,tak by to kolem toho 1.,2.3. cca bylo…Nikys139 píše:i když to máš nepravidelné doba od ovu do ms je vždy stejná tzv. luteální fáze.. líší se jen doba od 1dne ms do ovu.. já mám LF vždy 13 dní, ale už měřím několikátý cyklus tak už vím.. po tomhle cyklu taky už budeš vedet jak máš dlouhou LFLucynka86 píše:jj,tak někdy,nevím přesně,kdy dostanu/nedostanu MS,mám to nepravidelný,ale 13 DPO už by tam něco být vidět mohlo,kdyby se to náhodou povedlo,tak uvidíme…;)Nikys139 píše:mýslím že ti to ovulku vyznačilo přesně tenhle cyklus ovulka byla opravdu 17…někdo má vzestup jen o 0.2 stupně a ty patříš do té kategorie…vidím že tedy v 1.3 netustuji sama , ale že budeš asi testovat taky to bude obě 13DPO
nn,nováček už nejsem
jen jsem chtěla znát váš názor,protože mám ty rozdíly strašně malinkatý…;)
ty jo,kéž by se nám to už povedlo… ![]()
Ahoj holky,
myslíte, že má smysl u mě měřit BT, když beru 3.-7. DC Clostík a 16.-25. DC Duphaston? Vím, že Duphaston teplotu zvyšuje, takže pak už to smysl nemá, ale jde mi o to, jestli tím pádem mám nebo nemám šanci vysledovat ovu? Paní doktorka doporučila snažení 13.-16. DC…
Díky předem za názory…
Pěkný den
K.
Nikys139 píše:Lucynka86 píše:nn,nováček už nejsemNikys139 píše:jé promin já myslela že si v tomhle nováček tak sem se rozepsala,já myslím že ovu byla stoprocentněLucynka86 píše:vím,co je lut.fáze atd…ale nevím,jestli opravdu byla ovulka,takže tak…ale pokud by opravdu byla,tak by to kolem toho 1.,2.3. cca bylo…Nikys139 píše:i když to máš nepravidelné doba od ovu do ms je vždy stejná tzv. luteální fáze.. líší se jen doba od 1dne ms do ovu.. já mám LF vždy 13 dní, ale už měřím několikátý cyklus tak už vím.. po tomhle cyklu taky už budeš vedet jak máš dlouhou LFLucynka86 píše:jj,tak někdy,nevím přesně,kdy dostanu/nedostanu MS,mám to nepravidelný,ale 13 DPO už by tam něco být vidět mohlo,kdyby se to náhodou povedlo,tak uvidíme…;)Nikys139 píše:mýslím že ti to ovulku vyznačilo přesně tenhle cyklus ovulka byla opravdu 17…někdo má vzestup jen o 0.2 stupně a ty patříš do té kategorie…vidím že tedy v 1.3 netustuji sama , ale že budeš asi testovat taky to bude obě 13DPO
http://www.womenzone.cz/…kys139/grafy?…ale používám i fertility,viz fotojen jsem chtěla znát váš názor,protože mám ty rozdíly strašně malinkatý…;)
ty jo,kéž by se nám to už povedlo…
nikys já myslím, že teprve ted bude ovulka, promin, ale stále si stojím za svým, že 36,2 není poovulační teplota ![]()
pravidelně si nosím k dr své grafy, když jsem je začínala nosit, povídala, nemáte ovulaci, měla jsem teploty cca 36,5 - 36,4
teprve min,měsíc jsem měla 36,8 .. a to mi i podle UTZ poprvé našla ovulaci, tak asi tak, přeji ať to vyjde, ale podle mě, ovulka je v těchto dnech
tak jistěte ![]()
a pokud to bude jinak tak to bude bomba a snad to vyjde i mě ![]()
Luciked píše:Nikys139 píše:nikys já myslím, že teprve ted bude ovulka, promin, ale stále si stojím za svým, že 36,2 není poovulační teplotaLucynka86 píše:nn,nováček už nejsemNikys139 píše:jé promin já myslela že si v tomhle nováček tak sem se rozepsala,já myslím že ovu byla stoprocentněLucynka86 píše:vím,co je lut.fáze atd…ale nevím,jestli opravdu byla ovulka,takže tak…ale pokud by opravdu byla,tak by to kolem toho 1.,2.3. cca bylo…Nikys139 píše:i když to máš nepravidelné doba od ovu do ms je vždy stejná tzv. luteální fáze.. líší se jen doba od 1dne ms do ovu.. já mám LF vždy 13 dní, ale už měřím několikátý cyklus tak už vím.. po tomhle cyklu taky už budeš vedet jak máš dlouhou LFLucynka86 píše:jj,tak někdy,nevím přesně,kdy dostanu/nedostanu MS,mám to nepravidelný,ale 13 DPO už by tam něco být vidět mohlo,kdyby se to náhodou povedlo,tak uvidíme…;)Nikys139 píše:mýslím že ti to ovulku vyznačilo přesně tenhle cyklus ovulka byla opravdu 17…někdo má vzestup jen o 0.2 stupně a ty patříš do té kategorie…vidím že tedy v 1.3 netustuji sama , ale že budeš asi testovat taky to bude obě 13DPO
http://www.womenzone.cz/…kys139/grafy?…ale používám i fertility,viz fotojen jsem chtěla znát váš názor,protože mám ty rozdíly strašně malinkatý…;)
pravidelně si nosím k dr své grafy, když jsem je začínala nosit, povídala, nemáte ovulaci, měla jsem teploty cca 36,5 - 36,4
teprve min,měsíc jsem měla 36,8 .. a to mi i podle UTZ poprvé našla ovulaci, tak asi tak, přeji ať to vyjde, ale podle mě, ovulka je v těchto dnechtak jistěte
a pokud to bude jinak tak to bude bomba a snad to vyjde i mě
já jsem posílala svůj graf po sestřenici,která šla zrovna na gyndu (chodí ke stejnému doktorovi) aby se zeptala,jestli mohla být ovulka a prý říkal, že být mohla, že nezáleží,jak jsou teploty vysoké,ale hlavně na tom,že jsou vyšší než před ní…ale že se i může stát,že nebyla…že je to tak na 70%… tak uvidíme,budu aspoň doufat ![]()
ale měla říkat,že je to graf kamarádky,já nechtěla,aby mě jmenovala
jsem prdlá,co? ![]()
Nikys139 píše:Luciked píše:Nikys139 píše:nikys já myslím, že teprve ted bude ovulka, promin, ale stále si stojím za svým, že 36,2 není poovulační teplotaLucynka86 píše:nn,nováček už nejsemNikys139 píše:jé promin já myslela že si v tomhle nováček tak sem se rozepsala,já myslím že ovu byla stoprocentněLucynka86 píše:vím,co je lut.fáze atd…ale nevím,jestli opravdu byla ovulka,takže tak…ale pokud by opravdu byla,tak by to kolem toho 1.,2.3. cca bylo…Nikys139 píše:i když to máš nepravidelné doba od ovu do ms je vždy stejná tzv. luteální fáze.. líší se jen doba od 1dne ms do ovu.. já mám LF vždy 13 dní, ale už měřím několikátý cyklus tak už vím.. po tomhle cyklu taky už budeš vedet jak máš dlouhou LFLucynka86 píše:jj,tak někdy,nevím přesně,kdy dostanu/nedostanu MS,mám to nepravidelný,ale 13 DPO už by tam něco být vidět mohlo,kdyby se to náhodou povedlo,tak uvidíme…;)Nikys139 píše:mýslím že ti to ovulku vyznačilo přesně tenhle cyklus ovulka byla opravdu 17…někdo má vzestup jen o 0.2 stupně a ty patříš do té kategorie…vidím že tedy v 1.3 netustuji sama , ale že budeš asi testovat taky to bude obě 13DPO
teprve min,měsíc jsem měla 36,8 .. a to mi i podle UTZ poprvé našla ovulaci, tak asi tak, přeji ať to vyjde, ale podle mě, ovulka je v těchto dnechtak jistěte
a pokud to bude jinak tak to bude bomba a snad to vyjde i mějá jsem posílala svůj graf po sestřenici,která šla zrovna na gyndu (chodí ke stejnému doktorovi) aby se zeptala,jestli mohla být ovulka a prý říkal, že být mohla, že nezáleží,jak jsou teploty vysoké,ale hlavně na tom,že jsou vyšší než před ní…ale že se i může stát,že nebyla…že je to tak na 70%… tak uvidíme,budu aspoň doufat
ale měla říkat,že je to graf kamarádky,já nechtěla,aby mě jmenovalajsem prdlá,co?
no já to asi raději nemůžu komentovat.. ![]()
Luciked píše:Nikys139 píše:no já to asi raději nemůžu komentovat..Luciked píše:Nikys139 píše:nikys já myslím, že teprve ted bude ovulka, promin, ale stále si stojím za svým, že 36,2 není poovulační teplotaLucynka86 píše:nn,nováček už nejsemNikys139 píše:jé promin já myslela že si v tomhle nováček tak sem se rozepsala,já myslím že ovu byla stoprocentněLucynka86 píše:vím,co je lut.fáze atd…ale nevím,jestli opravdu byla ovulka,takže tak…ale pokud by opravdu byla,tak by to kolem toho 1.,2.3. cca bylo…Nikys139 píše:i když to máš nepravidelné doba od ovu do ms je vždy stejná tzv. luteální fáze.. líší se jen doba od 1dne ms do ovu.. já mám LF vždy 13 dní, ale už měřím několikátý cyklus tak už vím.. po tomhle cyklu taky už budeš vedet jak máš dlouhou LFLucynka86 píše:jj,tak někdy,nevím přesně,kdy dostanu/nedostanu MS,mám to nepravidelný,ale 13 DPO už by tam něco být vidět mohlo,kdyby se to náhodou povedlo,tak uvidíme…;)Nikys139 píše:mýslím že ti to ovulku vyznačilo přesně tenhle cyklus ovulka byla opravdu 17…někdo má vzestup jen o 0.2 stupně a ty patříš do té kategorie…vidím že tedy v 1.3 netustuji sama , ale že budeš asi testovat taky to bude obě 13DPO
a pokud to bude jinak tak to bude bomba a snad to vyjde i mějá jsem posílala svůj graf po sestřenici,která šla zrovna na gyndu (chodí ke stejnému doktorovi) aby se zeptala,jestli mohla být ovulka a prý říkal, že být mohla, že nezáleží,jak jsou teploty vysoké,ale hlavně na tom,že jsou vyšší než před ní…ale že se i může stát,že nebyla…že je to tak na 70%… tak uvidíme,budu aspoň doufat
ale měla říkat,že je to graf kamarádky,já nechtěla,aby mě jmenovalajsem prdlá,co?
Proč?Co se děje?Já tomuhle doktorovi věřím,je to mamči spolužák z gymplu a chodí k němu celá naše ženská rodinka a všichni jsme moc spokojení,,,vím,že to není 100%,ale šance tam je,tak aspoň tím mě potěšil…
lilaa22 píše:
Ahojte holky:)Tak jak?pěkně se nám to tu rozrustá co?:)
jj,to jo
teď ještě aby se nám taky zadařilo ![]()
já jsem teď dostavěla nábytek,co jsme si objednali, tak jsem uplně znavená,ale mám z něj radost…