Testujeme se v březnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuciTau
23.2.12 15:38

Ano hold po skoro 3 letech jhsem pesimista, po půl roce se mi to taky mluvilo o hezkém snažení :,(

• Citovat
  • Upravit
2973
23.2.12 15:38

To by mě zajímalo, co je to za doktora, o tom slyším poprvé… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
23.2.12 15:39
Rozárka78 píše:
A nakonec ještě k jednomu často zmiňovanému mýtu. Ne výjimečně narazíme na informaci, že o těhotenství se jedná pouze v případě, že bazální teplota je vyšší než 37°C. Není tomu tak. Vždy záleží na výchozích teplotách, které jsou určeny jedinečností každé ženy. Proto u ženy, jejíž předovulační teploty se pohybují v rozmezí zhruba od 35,8 do 36,1°C a poovulační v rozmezí 36,3 až 36,5°C, nemusí ani v těhotenství teplota překročit 37°C. Naopak pro ženu, jejíž hladina teplot v předovulačním období je položena výše, kupříkladu mezi 36,4 až 36,7°C, je teplota 37°C a více po ovulaci celkem běžná.
http://www.womenzone.cz/…alni-teploty

sano to vím, nemusí být 37, říkám nějaký pátek měřím…

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
23.2.12 15:39
Rozárka78 píše:
To by mě zajímalo, co je to za doktora, o tom slyším poprvé… :roll:

neznám a já o tom bohužel poprvé neslyším..

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
23.2.12 15:43

Rozárko já tě chápu, je ti i Nikys sděluji to co mi bylo řečeno a přečteno.. ani tento článek mě nepřesvědčil, že to je jinak.. hold nějaký pátek se měřím, zajímám čtu, diskutuji, a neznám ani jednu holku která by byla těhu a měla teploty po 36,5.. jinak jí ráda poznám a díky ní možná začnu věřit na zázraky, kterého se snad jednou dočkám, každopádně má hezky jištěno :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
6757
23.2.12 15:45
Luciked píše:
Rozárko já tě chápu, je ti i Nikys sděluji to co mi bylo řečeno a přečteno.. ani tento článek mě nepřesvědčil, že to je jinak.. hold nějaký pátek se měřím, zajímám čtu, diskutuji, a neznám ani jednu holku která by byla těhu a měla teploty po 36,5.. jinak jí ráda poznám a díky ní možná začnu věřit na zázraky, kterého se snad jednou dočkám, každopádně má hezky jištěno :potlesk:

:D jištěno,,to ani nebylo plánované, prostě se nám chtělo :D měli jsem nějako hodně dobrou náladu ;) tak to tak vyšlo…v té době jsem ani nevěděla,že se možná blíží ovu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
23.2.12 15:46

Luciked, ty jsi si ten příspěvek asi nepřečetla pořádně. Píšou tam, že POOVULAČNÍ TEPLOTY SE POHYBUJÍ V ROZMEZÍ 36,3-36,5, což teď Nikys má, tak nevím, jak jsi přišla na to, že neměla ovulaci. Taky se ještě jednou podívej na ten graf, co sem Nikys vkládala, tam ta teploty stoupla výš až zruba 10. den po ovulaci, před tím nějakých 36,3 a bylo to těhotenství (o které si myslím, že až tak nejde, Nikys jak jsem pochopila chce lavně vědět, jestli ovuluje. Pokud je to jinak, tak se omlouvám)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
23.2.12 15:48
Luciked píše:
Rozárko já tě chápu, je ti i Nikys sděluji to co mi bylo řečeno a přečteno.. ani tento článek mě nepřesvědčil, že to je jinak.. hold nějaký pátek se měřím, zajímám čtu, diskutuji, a neznám ani jednu holku která by byla těhu a měla teploty po 36,5.. jinak jí ráda poznám a díky ní možná začnu věřit na zázraky, kterého se snad jednou dočkám, každopádně má hezky jištěno :potlesk:

Budu ráda, když první, kterou poznáš, bude Nikys!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6757
23.2.12 15:49
Rozárka78 píše:
Luciked, ty jsi si ten příspěvek asi nepřečetla pořádně. Píšou tam, že POOVULAČNÍ TEPLOTY SE POHYBUJÍ V ROZMEZÍ 36,3-36,5, což teď Nikys má, tak nevím, jak jsi přišla na to, že neměla ovulaci. Taky se ještě jednou podívej na ten graf, co sem Nikys vkládala, tam ta teploty stoupla výš až zruba 10. den po ovulaci, před tím nějakých 36,3 a bylo to těhotenství (o které si myslím, že až tak nejde, Nikys jak jsem pochopila chce lavně vědět, jestli ovuluje. Pokud je to jinak, tak se omlouvám)

jj,ptám se jen na ovu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6757
23.2.12 15:52
Rozárka78 píše:
Luciked píše:
Budu ráda, když první, kterou poznáš, bude Nikys!!!!

:D tak to by se mi taky líbilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
23.2.12 15:54

ani jeden graf není těhotenský co sem Nikys vložila, ale to je jedno.. prostě, moc jí držím palce, myslím že to ví..lézt Vám sem nebudu i když doufám, že budu mít možnost testovat v březnu, ale mám bohužel v hlavě jedinou věc a ta mě trápí, ta teplota nad 36,5 vím, že to v tom článku je, ale i tak..články píšou uživatelky.. držím Vám palce..

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
23.2.12 15:55
Rozárka78 píše:

joo a ktomu jestli ovuluje, jooo taky jsem si to myslela že ovuluju, ale když to neuvidím na UTZ tak tomu nevěřím, grafy zatracený klamou..
ahoj :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6757
23.2.12 16:00
Luciked píše:
ani jeden graf není těhotenský co sem Nikys vložila, ale to je jedno.. prostě, moc jí držím palce, myslím že to ví..lézt Vám sem nebudu i když doufám, že budu mít možnost testovat v březnu, ale mám bohužel v hlavě jedinou věc a ta mě trápí, ta teplota nad 36,5 vím, že to v tom článku je, ale i tak..články píšou uživatelky.. držím Vám palce..

ten jeden co jsem sem dala byl těhotenský ;)
jinak nikam nechoď,já jsem napjatá,jak budeš testovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
23.2.12 16:01
Nikys139 píše:
Luciked píše:
jinak nikam nechoď,já jsem napjatá,jak budeš testovat ;)

já už ani ne, když vidím svůj graf, i když mám po pregnylu :think: dám sem max // pregnylové :zed:

• Citovat
  • Upravit
6757
23.2.12 16:05
Luciked píše:
Nikys139 píše:
Luciked píše:
jinak nikam nechoď,já jsem napjatá,jak budeš testovat ;)
já už ani ne, když vidím svůj graf, i když mám po pregnylu :think: dám sem max // pregnylové :zed:

a nemění náhodou pregnyl teplotu? To jsem taky někde četla,ale jinak jako nevím,,,to je jen dojem…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí