Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A zase mě bolí v podbřišku,hlavně večer,začínám se obávat že ty bolesti mají něco společného stou hrčkou co mám na břiše.Po prvním porodu:(
Já nevím,moc se mi tam nechce,jsem jedna z těch co z doktoru má deprese,takže pokud to semnou není akutní,ani tam nelezu:DTakže i když mě přítel pošle,říkám že to vemu jedním vrzem s těhu kontrolou:)
Ahoj holky,
můžu se přidat?
Já jsem testovala dneska (29DC), ale sněhobílo a obávám se, že místo // se to spíš překlopí k MS… Takže hurá do dalšího snažení a tím pádem březnového testování… ![]()
Pěkný den vám přeji
K.
Klarriska píše:
Ahoj holky,
můžu se přidat?Já jsem testovala dneska (29DC), ale sněhobílo a obávám se, že místo // se to spíš překlopí k MS… Takže hurá do dalšího snažení a tím pádem březnového testování…
Pěkný den vám přeji
K.
Ahoj vítáme tě tu:)
lilaa22 píše:
Já nevím,moc se mi tam nechce,jsem jedna z těch co z doktoru má deprese,takže pokud to semnou není akutní,ani tam nelezu:DTakže i když mě přítel pošle,říkám že to vemu jedním vrzem s těhu kontrolou:)
Klarriska píše:
Ahoj holky,
můžu se přidat?Já jsem testovala dneska (29DC), ale sněhobílo a obávám se, že místo // se to spíš překlopí k MS… Takže hurá do dalšího snažení a tím pádem březnového testování…
Pěkný den vám přeji
K.
taky tě vítám ![]()
Ahoj holky, můžu se taky přidat? MS by měla přijít nebo nepřijít 3.3. ![]()
Snažíme se o třetí mimi. První byla po 9měsících snažení, a druhá po 3měsících. Snažíme se 1.měsíc ![]()
Zvonilka1983 píše:
Ahoj holky, můžu se taky přidat? MS by měla přijít nebo nepřijít 3.3.
Snažíme se o třetí mimi. První byla po 9měsících snažení, a druhá po 3měsících. Snažíme se 1.měsíc
Ahoj,samozdřejmě:)já se budu 3.3testovat:)Takže budem čekat spolu:DJinak 3 mimčo?Obdiv:)Já budu ráda když v dnešní době vychovám 2:)Jinak držíme palečky:) ![]()
lilo ano budeme čekat na stejný den. Mě přijde největší rozdíl mezi 1 a 2 dětmi, co vidím kolem sebe, tak to 3 tak nějak zapadne. Holky mám s rozdílem 3,5roku a pokud by to vyšlo tak to bude taky cca 3,5roku od mladší dcerky.
Taky držím palečky
![]()
Ahoj holky, já bych to měla/neměla dostat 2.3. cca, mám hodně nepravidelný cyklus, ale boužel nevím, jestli jsem vůbec měla ovu,,, Kéž by se zadařilo ![]()
Nikys139 píše:
Ahoj holky, já bych to měla/neměla dostat 2.3. cca, mám hodně nepravidelný cyklus, ale boužel nevím, jestli jsem vůbec měla ovu,,, Kéž by se zadařilo
Ahoj,určitě se zadaří:)Vítej:)
lilaa22 píše:Nikys139 píše:Ahoj,určitě se zadaří:)Vítej:)
Ahoj holky, já bych to měla/neměla dostat 2.3. cca, mám hodně nepravidelný cyklus, ale boužel nevím, jestli jsem vůbec měla ovu,,, Kéž by se zadařilo
Kéž by…jen se bojím, abych neměla anovulační cykly ![]()