Testujeme se v březnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
729
24.2.12 19:49
Langosinka píše:
Lilaa my jsme spolu byli v unorovych snazilkach,ne? Kolikaty dc jsi a kdypak budes testovat?

Ahoj,ano byli,ale jak jsem říkala,my se snažíme teprve 2 měsíc,takže já bt,aovulku zatím nehlídám.Jsou to zbytečné stresy:(2.3 by měla přijít mrcha:(Takže 3 zkusím:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
24.2.12 19:51

Lepsi zadne priznaky,nez ty vsugerovavane a pak zklamani. Treba budes mile prekvapena. Tak to budes za par dni zkouset prvni testiky,tak hodne stesti. Ja mam jeste cely brezen pred sebou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
24.2.12 19:56
Langosinka píše:
Lepsi zadne priznaky,nez ty vsugerovavane a pak zklamani. Treba budes mile prekvapena. Tak to budes za par dni zkouset prvni testiky,tak hodne stesti. Ja mam jeste cely brezen pred sebou :-(

Ale už mě to čekání nebaví:(Bych se testovala už ted :DKdy se máš testíkovat ty?Už aby to bylo tady viď?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
24.2.12 19:57

To ja jsem se rozhodla zkusit tento cyklus merit bt. Vzhledem k.dlouhym cyklum ani nevim zda ovulka probiha. Proto az se bude dle teplot blizit,zkusim i ovu testik. I tak to neni 100%,ale abych vedela,kdy nejvic poradne jistit :-D . No uvidime. Snazime se treti mesic,ten prvni.teda jsme se spis rozhodli,ze bychom chteli druhe mimi,ale temer nejistili,takze taky spis druhy mesic snazenicka. No snad se zadari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
24.2.12 19:59
lilaa22 píše:
Langosinka píše:
Lepsi zadne priznaky,nez ty vsugerovavane a pak zklamani. Treba budes mile prekvapena. Tak to budes za par dni zkouset prvni testiky,tak hodne stesti. Ja mam jeste cely brezen pred sebou :-(
Ale už mě to čekání nebaví:(Bych se testovala už ted :DKdy se máš testíkovat ty?Už aby to bylo tady viď?:)

No teprve jsem 4dc a az tak nejak dle teplot a ovu testy vytipuji ovulku,tak od te doby tak za 12 dni budu testovat. Vzhledem k nepravidelnym cyklum vubec nevim kdy necekat ms,tak se budu odrazet od predpokladane ovulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
24.2.12 20:03

Tak to je krátká doba:)Já myslela že se snažíte déle:)Já tento měsíc zkoušela hlídat ovulku testama na cukr,tak uvidíme :)Taky se snažíme o druhé:)Už mám doma 31měsíční holčičku:)Ta se povedla na podruhý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
24.2.12 20:09

My mame 19 mesicniho synka a chtela bych to druhe stihnout do konce jeho tri let. Takze jeste na to mame skoro rok a pul :-D nene snazime se teprve druhy mesic(teda spis abych byla presna druhy cyklus,ale vzhledem k jejich delce jsou to mesice tri),sice prasky od porodu neberu,ale manza si daval pozor a ted uz si davame pozor,aby nic neuniklo.:-D a muzu se zeptat jak to slo s temi testami na cukr? Jak to vychazi cenove,jak probiha testovani,to se nanasi hle
 n,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
24.2.12 20:15

Já brala HA..a četla jsem že po ní je horší otěhotnět:(Tak uvidím třeba je to jen nějaká blbost.Protože před prvním těhu jsem brala antiky 3 roky a malá byla po druhém měsíci snažení.Já ani nevím kolik stojí:Dsem je vyhrabala u mamky,má cukrovku:Dmám tyto http://www.zbozi.cz/…ouzky-50-ks/ Testovaní?potřít hlenem:)No podle proužku ovu pasuje,ale podle ovu testu nevím,ty nepoužívám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
24.2.12 20:17

Tady jsem o tom něco našla:) http://www.rodina.cz/…/article.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
24.2.12 20:39

Tak uvidim,cenove je to cca 50 ks do stovky,tak.to je trochu o necem jinem nez ovu testy. Ja zkusim jeste tento cyklus merit,sledovat hlen a v pravdepodobnych dneh ovu testy,mam jich jeste pet a uvidim zda se zadari a pokud ne,mozna zkusim ty prouzky pristi cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
25.2.12 09:10

Dobré ráno holky
Langosinko já tyto indikační proužky používala u obou těhotenství, kupovala jsem si Glukophan. Proužek reaguje na cukr tím že zezelená akorát zezelená i po spermijkách, obsahují asi taky cukr, takže mi pak měření přišlo nepřesné. Nejlépe asi kombinovat proužky asi s měřením BT.

Jinak já už mám takovou chuť testovat, ale je ještě brzy.
Příznaky vcelku žádný, akorát mě pobolívá bříško, ale jelikož druhá dcerka je císařem, tak myslím, že je to od jizvy ;) .
No těším se kolik bude v březnu těhulek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
26.2.12 00:01

Ahojte snažilky,taky se testování nemůžu dočkat…No říkám si ,že už jen 4 dny ,tak to dám :zed: .Příznaky žádný,taky jen pobolívání bříška,ale možná je to stresem :nevim: … Nemyslím si ale ,že tenhle měsíc to vyšlo..Nějak to necítím.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
26.2.12 09:29

Ahoj Gábi,vítám tě:)Mě chybí ještě 6dní a mužu se testovat… :)Jen to nehorázné čekání mě ničí:( Jinak příznaky?Min.měsíc jsem měla všechny…a nic…Tento měsíc to neřeším,a zatím žádné příznaky,moc velkou naději tomu nedavám.Ale co už,když se to neodaří ted,tak příště:)Ještě to moc neřeším:)Tak brzké //. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
26.2.12 20:58

Holky tak co?:(To čekám na tesík sama?:)Je tu nějakej klid…Se vám musím jít pochlubit jaká jsem uřvaná:D Dneska jsem řvala u pohádky:DSi připadám jako magor:D mě dojala:D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6757
26.2.12 21:58
lilaa22 píše:
Holky tak co?:(To čekám na tesík sama?:)Je tu nějakej klid…Se vám musím jít pochlubit jaká jsem uřvaná:D Dneska jsem řvala u pohádky:DSi připadám jako magor:D mě dojala:D :mavam:

já koukala na to jak se staví sen a taky jsem řvala ;)
já taky čekám,ale moc naděje tomu nedávám :( mám nějakou zblázněnou BT :( a zítra už mi začíná další semestr,takže budu chodit 4 dny v týdnu do školy a vracet se pozdě večer… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí