Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lucynka86 píše:
ten můj se mě včera ptal jsi těhotná a já mu říkám ne proč a dnes zase je to strašný to tajit..nejraděj bych na něj skočila a zašla mu mávat testama před obličejem ,ale musím vydržet… v pátek máme výročí tak ve čt udělám večeři dám do krabičky dudlík, dupačky přáníčko a testík
Luci ty si dělala asi testík z ranního moče že?
jestli máš mamatest tak si můžeš… tady je foto akorát to jde špatně vidět ve skutečnosti jde vidět líp ale mám foták 8let starý takže nemám žádné mikro nebo tak
Lucynka86 píše:
doufámže zítra bude zase silnější
Určitě čárečka je tam krásná:)Hlavně se opatrujte:)
Mám nějakej Dr.Max…tak vám nevím ![]()
Zvonilka1983 píše:
Lilo taky mám nutkání zítra testovat, když to tak tady čtu
Holky mě navnadili,já bych do něj šla i teď:D
tak to klidně zkus za to nic nedáš..já si dnes nakoupila záobu mamatestu v Jevíčku tak budu testovat jak blázen
akorát ten clearblue neměly tak jedupro něj zítra jinam
Ahoj holky, tak já jsem to měla dostat dnes a nepřišla
o příznacích ani nemluvim, jestli jsou vsugerované, tak jsem v tom sakra dobrá..Prsa mám citlivý a opět strie jako u zamlklinky, bílý hustý výtok, píchání v pobříšku a dneska se mi celý den motala hlava+ bolest
přemýšlím jestli testovat už zítra, myslela jsem tak 1., ale dneska jsem si koupila mamatest a tam je 1. vynechaný den, co myslíte??? Jinak držim palečky všem a přeju // ![]()
Jinak už můj přítel mi řekl, že jsem jiná v obličeji, že mám tvářičky a maminka dnes přišla s tim, že jsem těhotná, že to na mě pozná..poznala to i u zamlklinky tak snad tfuj tfuj ![]()
lilaa22 píše:
Jdu na to…uvidíme
tak to tu ještě chvilku počkám,abych slyšela výsledek ![]()