Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jáju píše:
Holky tak mrcha dorazilaale neztrácíme hlavu, uvidíme další měsíc
Hezký den všem
Hlavu vzhuru,určitě se v dalším snažení zase setkáme:) ![]()
holky přesnějak říká Lila hlavu vzhůru …někdy to prostě musí vyjít… my se snažily skoro 2 roky a myslím že bez toho gelu bych nebyla těhu ani ted
Ježiš holky:)Já se citím jako bych dostala paličkou po hlavě…spala bych jako nemluvně…už nevím co dělat abych tu nevytuhla…
lucynko: moc děkuji. určo ho vyzkouším. Ty asi budeš živej důkaz, že to pomáhá. děkujíííí ![]()
Lucynka86 píše:
musím se pochlubit dnes jsem 12dpo
závidím
ale moc gratuluji ![]()
Ahoj holky, tak se hlasim mezi tajne citatelky teto dikuse. Porad jsem se nemohla rozhoupat, jestli napsat nebo ne. S pritelem se snazime o druhe miminko, ale nijak to nehrotime…to zanemna ze nemerim BT, nevim kdy mam ovulku a cykly mam celkem nepravidelny a hlavne nejdriv mam 6dni spineni a pak 2–3dny krvaceni…takze jsem z toho jelen. Tenhle mesic jsme se snazili a testy zatim byly snehobile Ale snad mam jeste cas, protoze bych to mela dostat 3.3. az pozdeji. Nevim, jestli si to vsugerovavam, ale neni mi moc dobre, boli me hlava, na urcity pachy mam extra citlivy nos,bily vytok, boli me podbrisek a mam ho jak balon. Tak teda nevim, ale ono se to vsechno ukaze
Jinak bych prala vsem, at uz brzy najdou //
Ahoj vítám tě
třeba se zadařilo a test to ještě neukázal.. a poznáš na sobě ovulaci?
Lucy, deškuji za privitani
ovulaci na sobe nepoznam … nikdy jsem tohle neresila, takze asi tak
Ted se divam, ze ty uz vlastne tehulka jsi
drzim pesti, at je vse v poradku!!!
Lucynka86 píše:
musím se pochlubit dnes jsem 12dpo
Lucinko krásný čárečky:)Moc gratuluju,ted už jen odpočívat a těšit se:)Dávej na sebe pozor:) ![]()
Majďula píše:
Ted se divam, ze ty uz vlastne tehulka jsidrzim pesti, at je vse v poradku!!!
moc děkuji