Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lucynka86 píše:
holky třeba to dopadne… a nepřemýšlely ste o tom gelu??
Abych řekla pravdu tak ano,ale já myslím že u mě je ještě brzy…2 měsíc sanažení je uplné nic…Já spíš začala přemýšlet že nakoupím ovu testy a nějaké vitamínky:)Co takového se baští?
Nikys139 píše:Lucynka86 píše:závidím
musím se pochlubit dnes jsem 12dpoale moc gratuluji
nádhera…moc velká gratulace ![]()
dobré ráno holky tak kdo dneska testuje? ![]()
Lucynko krabička s překvapením krásná, obdivuji tě že to vydržíš a jsme zvědavá na reakce tvojí polovičky. ![]()
Niky,Lilo třeba MS nedostanete,naděje umírá poslední ![]()
Jinak já to dnes nevydržela a použila poslední testík a nic, bílo, ale podbřišek pobolívá, tak se uvidí. ![]()
Krásné vstávání holky!!!Dnes zase bílo…
a příchod mrchy už se blíží…takže další měsíc snažení a čekání ![]()
tak já jsem dneska vydržela netestovat,,ale trošku mi klesla teploty, i když je možný,že je to tím,že jsem nespala a byla u nás větší zima než normálně,,nu uvidíme,,teď někdy by měla přijít mrcha,tak uvidíme…
Ahoj holky
, můžu k vám? Já budu testovat koncem příštího týdne! ![]()
lilaa22 - Já užívám kyselinu listovou a přítel zobe vit.E! O gelíku jsem dost přemýšlela a teď jsem přesvědčená, že ho na příští měsíc 100% koupím! ![]()
Lucík a kdy ti má dorazit MS?
Nikys tak to závidím
já to nevydržela netestovat
Nikys139 píše:
tak já jsem dneska vydržela netestovat,,ale trošku mi klesla teploty, i když je možný,že je to tím,že jsem nespala a byla u nás větší zima než normálně,,nu uvidíme,,teď někdy by měla přijít mrcha,tak uvidíme…
ty nespíš pod pěřinou ?
![]()
Dobre ranko
ja budu testovat az v pondeli…kdybych mela testy, tak bych to nevydrzela a testovala driv,ale stejne to nema cenu.Ja beru kyselinu listovou, ale jen tu obycejnou za 65kc nebo tak nejak. V lekarne mi nabizeli skoro za 400kc na mesic,ale to mi prijde moc, kdyby se nezadarilo hned. Stavime a tak neni korun nazbyt.
jojo, tak tak. Předemnou leží další test. Samozřejmě opět negativní.
takže zase zklamání a testování příští měsíc ![]()
Zvonilka1983 píše:
Lucík a kdy ti má dorazit MS?
Nikys tak to závidímjá to nevydržela netestovat
Mezi 5.3. a 6.3.,pořád se trošku uklidňuju,že přijít nemusí..no ještě 4 dny si to můžu přát
Udělám další testík v sobotu ![]()
Boboušek píše:
Ahoj holky, můžu k vám? Já budu testovat koncem příštího týdne!
lilaa22 - Já užívám kyselinu listovou a přítel zobe vit.E! O gelíku jsem dost přemýšlela a teď jsem přesvědčená, že ho na příští měsíc 100% koupím!
Ahojky,vítám tě…já taky zobu kyselinu listovou asi za 50kč..a příteli sem teď E taky naordinovala ![]()
Lucík
To je ještě času, já si to můžu přát jen do soboty. Ale kdyžtak bude nové snažení. ![]()
Zvonilka1983 píše:
Lucík
To je ještě času, já si to můžu přát jen do soboty. Ale kdyžtak bude nové snažení.
No bolí mi už druhý den bříško a pořád mám takovej pocit jakoby dorazila…tak se pokaždý když jdu na záchod bojím kouknout,jestli nedorazila dřív potvora ![]()