Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
fifinkaa píše:
Boboušek: třeba ne, třeba se povede. Někdy se to povect přece musí.
To jo, byla by to nádhera, ale to si tady asi přeje každá z nás! ![]()
Dobré ráno holky snažilky
Boboušku taky jsem si to říkala, že testnu až když MS nedorazí no a už jsem dnes dělala 3test. No a objevil se pidi duch ale až hodně po limitu, asi po hodině, je vidět jen na světle a je opravdu pidi
Tak nevím ![]()
Zvonilka1983 píše:
Boboušku taky jsem si to říkala, že testnu až když MS nedorazí no a už jsem dnes dělala 3test. No a objevil se pidi duch ale až hodně po limitu, asi po hodině, je vidět jen na světle a je opravdu pidiTak nevím
Jé tak musíš napsat co a jak:)Já se budu testovat až v neděli,mám strach:D
lilo já budu testovat taky až v neděli, nebo až v pondělí. Zítra by měla dorazit MS, tak doufám, že nepřijde. ![]()
já vím:)ty máš ms jako já:Dale já to nechám až na neděli:D Ten stres mi za to nestojí:DHodně štěstíčka,hlavně dávej na sebe pozor,držím palečky:)
Boboušek píše:
Ale víte co? Já mám třeba obavy, že budu netrpělivě čekat na den zpoždění (což u mě není nic neobvyklýho) a pak budu zklamaná… Si zase na druhou stranu říkám, proč čekat na zpoždění, když bych si třeba dávala zbytečný naděje, tak je možná asi opravdu lepí testnout i dřív… Jakej na to máte názor vy?
Já myslím, že nejlepší je testnout den před očekávanou menstruací. Je to sice zklamání, ale pak alespoň po každém tlaku v podibřišku, nekontroluješ kalhotky. ![]()
Zvonilka1983 píše:
Boboušku taky jsem si to říkala, že testnu až když MS nedorazí no a už jsem dnes dělala 3test. No a objevil se pidi duch ale až hodně po limitu, asi po hodině, je vidět jen na světle a je opravdu pidiTak nevím
Pidi duch je skvělý začátek.
Držím palečky, aby z toho něco bylo.
Ten limit bych nebrala moc vázně. ![]()
triada díky ![]()
Teď jsem se byla kouknout ještě jednou a pidi duch je tam stále, doufám že nezmizí ![]()
Zvonilka1983 píše:
já měla hodinu po limitu ducha na každém testu,malinkého,viditelného jen na světle,ale je tam. Bohužel mi to dělali testy i minulý měsíc a to už vím určitě,že těhotná nejsem. Tento měsíc je tam mám znovu. Zkrátka to dělají ![]()
Ale každopádně to může být těmi testy co mám,ty máš třeba lepší a můžeš být těhu,každopádně dej vědět,jak to dopadlo..
Mám test GS Mamatest 10, test jsem si dělala i včera i předevčírem a teď jsem na ně koukala a na nich nic není vidět, ale samozřejmě možnost falešné pozitivity tu je. ![]()
Zvonilka1983 píše:
Mám test GS Mamatest 10, test jsem si dělala i včera i předevčírem a teď jsem na ně koukala a na nich nic není vidět, ale samozřejmě možnost falešné pozitivity tu je.
najít kde si odpověděla, to je umění ![]()
tak mamatesty bývají dobré,takže třeba je to těhu
držím pěstičky…
já mám One Step
a pak jsem ještě v lékárně dostala nějaký jeden test day 7 k ovulačním testům a ten mi ho udělal taky.
Anonymní píše:Zvonilka1983 píše:já měla hodinu po limitu ducha na každém testu,malinkého,viditelného jen na světle,ale je tam. Bohužel mi to dělali testy i minulý měsíc a to už vím určitě,že těhotná nejsem. Tento měsíc je tam mám znovu. Zkrátka to dělají
Ale každopádně to může být těmi testy co mám,ty máš třeba lepší a můžeš být těhu,každopádně dej vědět,jak to dopadlo..
Já jsem zase četla spoustu diskuzí, kdy se test vytáhnul po hodině z koše, byl na něm pidi duch a těhu to bylo, takže naděje tu je!
Ale samozřejmě, že se musí počítat i s tou horší variantou.
Naděje je
, já jsem z toho mírně v šoku, ale samozřejmě to vyjít nemusí
snažíme se první měsíc, první dcerka se povedla po 9měsících, druhá po 3měsících. ![]()
Zvonilka1983 píše:
Naděje je, já jsem z toho mírně v šoku, ale samozřejmě to vyjít nemusí
snažíme se první měsíc, první dcerka se povedla po 9měsících, druhá po 3měsících.
Takže teď asi kluka, viď. ![]()