Testujeme se v březnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
2.3.12 07:43
fifinkaa píše:
Boboušek: třeba ne, třeba se povede. Někdy se to povect přece musí. :x

To jo, byla by to nádhera, ale to si tady asi přeje každá z nás! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
2.3.12 07:59

Dobré ráno holky snažilky
Boboušku taky jsem si to říkala, že testnu až když MS nedorazí no a už jsem dnes dělala 3test. No a objevil se pidi duch ale až hodně po limitu, asi po hodině, je vidět jen na světle a je opravdu pidi :? Tak nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
2.3.12 08:43
Zvonilka1983 píše:
Boboušku taky jsem si to říkala, že testnu až když MS nedorazí no a už jsem dnes dělala 3test. No a objevil se pidi duch ale až hodně po limitu, asi po hodině, je vidět jen na světle a je opravdu pidi :? Tak nevím :think:

Jé tak musíš napsat co a jak:)Já se budu testovat až v neděli,mám strach:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
2.3.12 08:49

lilo já budu testovat taky až v neděli, nebo až v pondělí. Zítra by měla dorazit MS, tak doufám, že nepřijde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
2.3.12 08:51

já vím:)ty máš ms jako já:Dale já to nechám až na neděli:D Ten stres mi za to nestojí:DHodně štěstíčka,hlavně dávej na sebe pozor,držím palečky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
2.3.12 09:22
Boboušek píše:
Ale víte co? Já mám třeba obavy, že budu netrpělivě čekat na den zpoždění (což u mě není nic neobvyklýho :roll: ) a pak budu zklamaná… Si zase na druhou stranu říkám, proč čekat na zpoždění, když bych si třeba dávala zbytečný naděje, tak je možná asi opravdu lepí testnout i dřív… Jakej na to máte názor vy?

Já myslím, že nejlepší je testnout den před očekávanou menstruací. Je to sice zklamání, ale pak alespoň po každém tlaku v podibřišku, nekontroluješ kalhotky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
2.3.12 09:26
Zvonilka1983 píše:
Boboušku taky jsem si to říkala, že testnu až když MS nedorazí no a už jsem dnes dělala 3test. No a objevil se pidi duch ale až hodně po limitu, asi po hodině, je vidět jen na světle a je opravdu pidi :? Tak nevím :think:

Pidi duch je skvělý začátek. :mrgreen: Držím palečky, aby z toho něco bylo. ;) Ten limit bych nebrala moc vázně. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
2.3.12 09:29

triada díky :)
Teď jsem se byla kouknout ještě jednou a pidi duch je tam stále, doufám že nezmizí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.12 09:31
Zvonilka1983 píše:

já měla hodinu po limitu ducha na každém testu,malinkého,viditelného jen na světle,ale je tam. Bohužel mi to dělali testy i minulý měsíc a to už vím určitě,že těhotná nejsem. Tento měsíc je tam mám znovu. Zkrátka to dělají :(
Ale každopádně to může být těmi testy co mám,ty máš třeba lepší a můžeš být těhu,každopádně dej vědět,jak to dopadlo..

• Citovat
  • Upravit
932
2.3.12 09:36

Mám test GS Mamatest 10, test jsem si dělala i včera i předevčírem a teď jsem na ně koukala a na nich nic není vidět, ale samozřejmě možnost falešné pozitivity tu je. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.12 09:39
Zvonilka1983 píše:
Mám test GS Mamatest 10, test jsem si dělala i včera i předevčírem a teď jsem na ně koukala a na nich nic není vidět, ale samozřejmě možnost falešné pozitivity tu je. :think:

najít kde si odpověděla, to je umění :D
tak mamatesty bývají dobré,takže třeba je to těhu ;) držím pěstičky…
já mám One Step :( a pak jsem ještě v lékárně dostala nějaký jeden test day 7 k ovulačním testům a ten mi ho udělal taky.

• Citovat
  • Upravit
5970
2.3.12 09:43
Anonymní píše:
Zvonilka1983 píše:
já měla hodinu po limitu ducha na každém testu,malinkého,viditelného jen na světle,ale je tam. Bohužel mi to dělali testy i minulý měsíc a to už vím určitě,že těhotná nejsem. Tento měsíc je tam mám znovu. Zkrátka to dělají :(
Ale každopádně to může být těmi testy co mám,ty máš třeba lepší a můžeš být těhu,každopádně dej vědět,jak to dopadlo..

Já jsem zase četla spoustu diskuzí, kdy se test vytáhnul po hodině z koše, byl na něm pidi duch a těhu to bylo, takže naděje tu je! ;) Ale samozřejmě, že se musí počítat i s tou horší variantou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
2.3.12 09:47

Naděje je ;) , já jsem z toho mírně v šoku, ale samozřejmě to vyjít nemusí :think: snažíme se první měsíc, první dcerka se povedla po 9měsících, druhá po 3měsících. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
2.3.12 09:50
Zvonilka1983 píše:
Naděje je ;) , já jsem z toho mírně v šoku, ale samozřejmě to vyjít nemusí :think: snažíme se první měsíc, první dcerka se povedla po 9měsících, druhá po 3měsících. :)

Takže teď asi kluka, viď. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
2.3.12 09:55

Je to jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...