Testujeme se v březnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
2.3.12 13:28

Zvonilka1983 - Tý jo, tak držím pěstičky, aby to vyšlo!!! Šance tu je, jenom se na to zatím moc neupínej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
2.3.12 18:38

Tak nesu info:D Připadám si jako nějakej tupec co nezná svoje tělo,bříško už nebolí,ale za to mi je na blití:(Mám šílený návaly horka,dnes jsem chvilinku stála,a myslela jsem že se vyvrátím jak se mi točila hlava…No budu se testovat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
2.3.12 19:16

To vypadá nadějně! :potlesk: Kdypak bude testík???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
2.3.12 19:22
Boboušek píše:
To vypadá nadějně! :potlesk: Kdypak bude testík???

Mám strach,testovala jsem se před 3dny,a bylo bílo…ted do něj pujdu nejdřív v neděli:DPokud ta mrcha zítra nedorazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
2.3.12 19:28

Tak pokud má přijít až zítra, tak tam nemuselo být vůbec nic vidět! Takže držím pěstičky, aby zítra nedorazila a v neděli testni!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.12 19:31

testíkovaní:-(

já jsem testikovala den co měla přijit ms a vyšel pozitivní krásně takový test co ukazuje už 4 dny před ms,a obyč test jen jedn,druhy den mamatest //druhy / tak nevím bolí mě prsa ms nemam jen kapek špiním,a krev až v pondělí.

• Citovat
  • Upravit
932
2.3.12 19:34

lilo tak to vypadá nadějně, budu držet palečky :palec: :palec: , aby zítra nedorazila MS a v neděli byly // na testíku. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
2.3.12 19:38
Boboušek píše:
Tak pokud má přijít až zítra, tak tam nemuselo být vůbec nic vidět! Takže držím pěstičky, aby zítra nedorazila a v neděli testni!!!

jj,má přijít až zítra,a bolesti v podbřišku ustali,dokonce jsem si dnes po obídku trošku odpočinula,a musela si jít lehnout:DJsem vypadala jako bych celou noc propařila:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
2.3.12 19:40
Zvonilka1983 píše:
lilo tak to vypadá nadějně, budu držet palečky :palec: :palec: , aby zítra nedorazila MS a v neděli byly // na testíku. :dance:

Ahoj Zvonilko:)No min.měsíc jsem měla všechny příznaky,a taky dorazila,tento měsíc zatím nic až ted to začalo nějak…Tak uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
2.3.12 19:45

Tak zítra písni, jestli mrcha dorazila nebo ne! Ale příznaky svědčí pro :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
2.3.12 19:46

Moje příznaky:DPodle nich bych byla těhotná pořád:D Jen je pozorovat:D Jj,určitě písnu co a jak:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
2.3.12 19:51

Já jsem zatím zcela bez příznaků :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
2.3.12 19:54
Boboušek píše:
Já jsem zatím zcela bez příznaků :nevim:

Já taky,až dnes to ne mě nějak dolehlo:)Ale co,i kdyby to tento měsíc nevyšlo není všem dnům konec:)Snažíme se teprve 2 měsíc,takže to nehrotím:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
2.3.12 20:03

Já to taky nehrotím, ale jsem hysterická :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
2.3.12 20:06
Boboušek píše:
Já to taky nehrotím, ale jsem hysterická :mrgreen:

Jako každá ženská:D Já taky,jak vidím bílej test,tak hned začnu frflat,že na to kašlu a podobně:)Stejně by jsme to skoušeli dál:)A když mrcha příjde aspoň někomu se zavděčím:D Přítel bude mýt radost:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí