Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem, tak asi ja taky se pridam k tem co v breznu budou testovat, teda doufam, ze budu, a ze ta mrcha neprijde. CHceme mimco, a tak zkusili jsme to teprve prvni mesic, a vim, ze bylby to zazrak, ale najednou cas vubec neutika. Tak mrcha by mela dorazit 11.3 v nedeli, cyklus mam pravidelny. Co myslite, mam to zkusit hned v nedeli nebo pocat( pokud teda nedorazi). A vsem preji hodne stesti ![]()
Magdík123 píše:
Ahoj všem, tak asi ja taky se pridam k tem co v breznu budou testovat, teda doufam, ze budu, a ze ta mrcha neprijde. CHceme mimco, a tak zkusili jsme to teprve prvni mesic, a vim, ze bylby to zazrak, ale najednou cas vubec neutika. Tak mrcha by mela dorazit 11.3 v nedeli, cyklus mam pravidelny. Co myslite, mam to zkusit hned v nedeli nebo pocat( pokud teda nedorazi). A vsem preji hodne stesti
Ahoj, mně má přijít ms taky teď v neděli (32 dnů). Testila jsem předevčírem a bylo bílo, tak asi nic, ale malá dušička ve mně pořád je, tak držím palce i tobě. ![]()
Dobre rano holky,
po vcerejsim chvilkovem krvaceni prislo spineni - hnedy hlen, ale jen obcas na papire. Udelala jsem si test, byl stale pozitivni.
Dneska rano zatim zadne spineni a test byl jeste vic pozitivni, uplna dalnice, tak nevim. No jinak mam 2dny do MS, tak nevim. Snad se udrzi.
Brisko me porad poboliva, ale jinak nez MS. Jinak dneska rano hrozny bolehlav, prsa nafoukla a moc mi nebylo dobre.
Uvidime!
Pridavam fotecku, je to rozmazane, ale i tak jde videt o jak silnejsi je test nez vcera odpoledne (1500)
Anonymní: tak držim palce, aby to dobre dopadlo, zavidim
- v tom dobrem smyslu. A ja porad cekam do nedele..
Magdík123 píše:
Anonymní: tak držim palce, aby to dobre dopadlo, zavidim- v tom dobrem smyslu. A ja porad cekam do nedele..
Magdiku, moc dekuji. Preji, aby to tobe taky dobre dopadlo. Jinak my se snazime taky prvni mesic
A to jsem si vypocitala plodne dny podle ms a ted den jsme si milovali
Jeste teda 2 dny pred. Ale to bylo cely a to fakt nekecam ![]()
Zvonilka1983 píše:
Anomymní vypadá to velmi nadějně.
Muzu se te zeptat, kdy jsi ty mela dostat MS? A uz si byla u doktora?
Anonymní,
MS jsem měla dostat v sobotu 3.3., 1.test jsem dělala v pátek a byl tam pidi duch. Nám se taky zadařilo 1.měsíc snažení. Doktorovi jsem včera volala a sestra mě chtěla objednat na příští týden a na to jsem jí řekla že je brzo, že chci aby bylo vidět alespoň srdíčko
. Tak jsem objednaná na 29.3., to budu v 8tt. ![]()
Ahoj holky,
všem s // moc gratuluji a tiše závidím.
Mě čeká testování až někdy koncem měsíce, teď jsme ve fázi
tak doufám, že se zadaří
Jen se netěším na to, jak se to teď povleče ![]()
Přeji pěkný slunečný den ![]()
K.
kez by to slo, abychom mohly vedet hned druhy den. Priroda si z nami pekne zahrava…a kdo rika nemyslet na to, , a ze to pry jde pak lip, to jsem teda zvedava…jak se da nato nemyslet
…Muj pritel to take chtel vedet hned rano…se ptal: Tak co, jsi vtom?..
…kdybych jen mohla rici…ano
…no a tak cekam, cekam ![]()
ahoj, pokud zítra nedorazí(přesně v termínu-mívám to pravidelné) tak bych zajela do pátku koupit mamáč a testla bych ![]()
Ahoj holky také se přidám,MS jsem měla dostat 4.3 a nic.V pátek jsem dělala 2 testy a byly pozitivní,v neděli mamatest a byl negativní.Zachvíli jedu k doktorce,tak snad dopadnu dobře.
Palunka píše:
Ahoj holky také se přidám,MS jsem měla dostat 4.3 a nic.V pátek jsem dělala 2 testy a byly pozitivní,v neděli mamatest a byl negativní.Zachvíli jedu k doktorce,tak snad dopadnu dobře.
Palunko tak drzim palecky!! ![]()
Klarrisko přeji úspěšné snažení a na konci měsíce // na testu.
Magdo přeji ať MS zítra nedorazí, a ať je test pozitivní.Já bych to tedy nevydržela do pátku.
Palunko tak pak napiš jak jsi dopadla u dr. a držím
![]()
asi bych to dokázala nikomu neříct jen mamince a manželovi, ale nidko jiný by to necěděl..