Testujeme se v březnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3038
12.3.12 09:15

Ahoj, všem, co objevily na testu //, tak gratuluji a držím palce, ať to dobře vyjde, kdo teprve budete testovat, tak snad to vyjde. Já jsem neplánovaně objevila na testu // 2.3., teď už jsem asi v 6+3tt, v pátek jdu na druhou kontrolu (první byla jen pro potvrzení - pracuju v rizikovém prostředí), tak jsem zvědavá co bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
12.3.12 09:31

hdanca moc gratuluji ;) a tiše závidím…samozřejmně v dobrém smyslu slova :kytka: přeji hodně štěstíčka at mimi prospívá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6757
12.3.12 09:33

tak já už jsem 36 DC,mrcha nikdy,testy negativní,takže už si přeju,aby konečně došla a mohli jsme se snažit znovu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
12.3.12 10:26
Nikys139 píše:
tak já už jsem 36 DC,mrcha nikdy,testy negativní,takže už si přeju,aby konečně došla a mohli jsme se snažit znovu :(

hrozné to čekání,ale třeba je ještě možnost že jsi těhotná:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdik123
12.3.12 12:56

ajoj holky,tak nam se to tento mesic nepodarilo a
Ms dorazila-mrcha jedna!!tak vam preji at se vam zadari a nam to pristi mesic jisti…;-)

• Citovat
  • Upravit
627
12.3.12 14:37
magdik123 píše:
ajoj holky,tak nam se to tento mesic nepodarilo a
Ms dorazila-mrcha jedna!!tak vam preji at se vam zadari a nam to pristi mesic jisti…;-)

já také čekám :( ještě 4 dny do MS se snad zblázním…dnes jsem to nevydržela a test negativní,ale ty příznaky nu uvidíme :? ..jinak nové zjištění věšela jsem prádlo na sušák a udělalo se mi celkem šoufl a motanice :roll: celkem dnes únava…ale je to asi tím že mám volno a jsem zvyklá na prac.vytíženost tak tělo nějak to válení nezvládá 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6757
12.3.12 16:03
Petue píše:
Nikys139 píše:
tak já už jsem 36 DC,mrcha nikdy,testy negativní,takže už si přeju,aby konečně došla a mohli jsme se snažit znovu :(

nn,boužel ne :( ovu jsem měla (pokud vůbec byla) 13DC,takže jsem už 24DPO a to už by bylo určitě vidět..a u mě to není nic divnýho mít dlouhý cyklus..jen už mě fakt štve,že nepřichází,abychom se mohli zase snažit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
12.3.12 16:05
Nikys139 píše:
Petue píše:
Nikys139 píše:
nn,boužel ne :( ovu jsem měla (pokud vůbec byla) 13DC,takže jsem už 24DPO a to už by bylo určitě vidět..a u mě to není nic divnýho mít dlouhý cyklus..jen už mě fakt štve,že nepřichází,abychom se mohli zase snažit…

A Nikys co teplotka? to e divné, no musíš vyčkat a nebo si dojdi an vyvolávačku ;)Nikys ty jsi dokonce 38 DC a ovu byla 14DC, tak to by tam asi opravdu byla, ale aspon si bez MS můžete užívat, když koukám na grafík tak hvězdičky jsou :potlesk:

Příspěvek upraven 12.03.12 v 16:07

• Citovat
  • Upravit
627
12.3.12 16:06
Nikys139 píše:
Petue píše:
Nikys139 píše:

co ženská musí psychicky vydržet..jsme prostě takové ;) tak snad příště to vyjde držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6757
12.3.12 16:18
Petue píše:
Nikys139 píše:
Petue píše:
Nikys139 píše:
co ženská musí psychicky vydržet..jsme prostě takové ;) tak snad příště to vyjde držím palečky :palec:

děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
12.3.12 16:37
Nikys139 píše:
Petue píše:
Nikys139 píše:
Petue píše:
Nikys139 píše:
co ženská musí psychicky vydržet..jsme prostě takové ;) tak snad příště to vyjde držím palečky :palec:
děkuju ;)
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6757
13.3.12 11:37

hooolky,já včera byla u té kamarádky,jak se jí narodilo to miminko. Je včera pustili s porodnice,já jí nechtěla tak brzy otravovat,myslela jsem,že budou chtít mít klid,ale ona sama napsala,aby jsme s přítelem přišli,tak jsme jeli…No je naprosto kouzelná,nemohla jsem z ní pustit oči,,ale pořád jen spinká :D to je zlatý dítko…i koupání se jí líbí,jen při převlíkání plakala,ale pak už ne…prostě úžasná…no a pak mi jí Pája dala do ruky a já byla v sedmém nebi :) :dance: pak když jsme jeli domů,tak já se v autě rozbrečela a vydrželo mi to až domů…přítel se mi smál,ale zároveň mě utěšoval,že se taky dočkáme… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
13.3.12 16:53
Nikys139 píše:
hooolky,já včera byla u té kamarádky,jak se jí narodilo to miminko. Je včera pustili s porodnice,já jí nechtěla tak brzy otravovat,myslela jsem,že budou chtít mít klid,ale ona sama napsala,aby jsme s přítelem přišli,tak jsme jeli…No je naprosto kouzelná,nemohla jsem z ní pustit oči,,ale pořád jen spinká :D to je zlatý dítko…i koupání se jí líbí,jen při převlíkání plakala,ale pak už ne…prostě úžasná…no a pak mi jí Pája dala do ruky a já byla v sedmém nebi :) :dance: pak když jsme jeli domů,tak já se v autě rozbrečela a vydrželo mi to až domů…přítel se mi smál,ale zároveň mě utěšoval,že se taky dočkáme… :srdce:

Ahojky Nikysku já zas mluvila dneska s kámoškoou má po termínu a 2 dny už přenáší a akorát říkala že má poslíčky,že už včera byla v porodnici,ale nic prý je čípek ještě dost vysoko :P tak jí to závidím jak bude mít brzy mimulíška venku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6757
13.3.12 18:43

jj, to chápu…já jsem taky děěěěsně záviděla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
13.3.12 19:20
Nikys139 píše:
jj, to chápu…já jsem taky děěěěsně záviděla ;)

je to šíleně chytlavé…mě stačilo vidět mimí a už se to vemě probudilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital