Testujeme se v březnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
996
15.3.12 20:24
olinka11 píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat?
Langosinko, my byly spolu v jiné diskuzi, že? .. konečně jsem našla nějakou „parťačku“ na testění :dance: Jsem taky 3DPO, takže testění plánuji taky až tak za týden :-)

Ahoj,no uz jsme se spolu urcite par mesicu potkavaly v ruznych diskuzich a snad uz se nam zadari. Tak jsme na tom stejne a jeste musime aspon tyden pockat a budeme vyhlizet //. Uz jsem myslela,ze uz se ti zadarilo,dlouho jsem te nepotkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
15.3.12 20:32
Langosinka píše:
olinka11 píše:
Langosinko, my byly spolu v jiné diskuzi, že? .. konečně jsem našla nějakou „parťačku“ na testění :dance: Jsem taky 3DPO, takže testění plánuji taky až tak za týden :-)
Ahoj,no uz jsme se spolu urcite par mesicu potkavaly v ruznych diskuzich a snad uz se nam zadari. Tak jsme na tom stejne a jeste musime aspon tyden pockat a budeme vyhlizet //. Uz jsem myslela,ze uz se ti zadarilo,dlouho jsem te nepotkala.

Bohužel se ještě nezadařilo, teď jsem 1. měsíc bez clostíku, bála jsem se, že bez něj ovulka nebude, ale doktor říkal, že by měl ještě 3 měsíce působit a opravdu ještě působil, ovulka byla, snaženíčko samozřejmě taky, tak teď už jen čekat a doufat.. jsem ráda, že mám alespoň nějakou podporu s testěním, abych zase nebláznila a netestila brzo. Takže kdy budeme testit? Čtvrtek, pátek??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
15.3.12 20:42
olinka11 píše:
Langosinka píše:
olinka11 píše:
Bohužel se ještě nezadařilo, teď jsem 1. měsíc bez clostíku, bála jsem se, že bez něj ovulka nebude, ale doktor říkal, že by měl ještě 3 měsíce působit a opravdu ještě působil, ovulka byla, snaženíčko samozřejmě taky, tak teď už jen čekat a doufat.. jsem ráda, že mám alespoň nějakou podporu s testěním, abych zase nebláznila a netestila brzo. Takže kdy budeme testit? Čtvrtek, pátek??? :-)

No pokud vydrzim,tak.bych chtela vydrzet do patku,ale jak se znam,tak nevydrzim a budu to zkouset driv. Nesmim blaznit a jsem rada,ze nebudu v testovani sama a pokud budu mit nutkani testovat brzo,tak si asi nafackuji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
16.3.12 16:32

Ahojky tak já budu testovat v neděli dnes 3den zpoždění…předtím než jsem to měla dostat jsem se pořád testovala a ted se tak nějak nedokážu odhodlat :lol: [citace

]

Langosinka píše:
olinka11 píše:
Langosinka píše:
olinka11 píše:
Bohužel se ještě nezadařilo, teď jsem 1. měsíc bez clostíku, bála jsem se, že bez něj ovulka nebude, ale doktor říkal, že by měl ještě 3 měsíce působit a opravdu ještě působil, ovulka byla, snaženíčko samozřejmě taky, tak teď už jen čekat a doufat.. jsem ráda, že mám alespoň nějakou podporu s testěním, abych zase nebláznila a netestila brzo. Takže kdy budeme testit? Čtvrtek, pátek??? :-)
No pokud vydrzim,tak.bych chtela vydrzet do patku,ale jak se znam,tak nevydrzim a budu to zkouset driv. Nesmim blaznit a jsem rada,ze nebudu v testovani sama a pokud budu mit nutkani testovat brzo,tak si asi nafackuji :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
16.3.12 21:07

Petue tak hodne stesticka,at v nedeli objevis krasne // a pochlubis se s foteckou. Ja mam na testovani jeste tak tyden cas. Vim kdy probehla ovulka,ale vzhledem k predchozim rozhazenym dvoum cyklum nevim kdy ma prijit ms,tak budu predpokladat tak dva tydny po te ovulce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
19.3.12 09:42

Ahoj holky,partnerky na testovani,jak to s vami vypada? Petue jakpak dopadlo nedelni testovani? Olinko kdypak budes testikovat. Ja uz asi zkusim testik zitra a nebo pozitri,to uz budu 8dpo a 9dpo a to uz by se mohlo.neco objevit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dajinka0022
19.3.12 14:10

Ahoojky holky…tož asi tak před 20 minutkama jsem zkoušela testík, páč menses furt nic…dneska mela dojít…ani se na to necítím že by mela dojít..vždy jsem mela už bolest bříška..slabší tmavší výtok…a furt nic…a jelikož jsem už hrozne nedočkavá a čekám 14 dní na menses či dojde a nebo nedojde…udělala jsem testík a druhá čárečka slabunká…proste jde krásně vidět :-)))…jsem štastnááá jak nikdy předtím :-)))

• Citovat
  • Upravit
383
19.3.12 14:34

ahoj,mužu se přidat?Dnes jsem 7DPO (ovulace 26DC)tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
19.3.12 14:36

Ja jsem dnes taky 7 dpo a zitra budu testikovat,no uvidim. Vim,ze pro nekoho moc brzy,nekdo uz objevil dusika. Tak jsem zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
19.3.12 14:48

Ahojky holky v neděli dorazila mrcha :( takže testování za měsíc :roll: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
19.3.12 14:52

Ja taky určitě ráno testnu,ale ta doba do toho rána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
19.3.12 15:03

Ahoj holky, já testovala včera (26 DC) a taky slabounká čárečka, tak zítra se chystám opět a doufám, že bude sílit… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6757
19.3.12 16:00
Petue píše:
Ahojky holky v neděli dorazila mrcha :( takže testování za měsíc :roll: :pocitac:

já jsem dneska 6DC,takže mám ještě ms,někdy jí mám i 9 dní,tak uvidíme,kdy zmizí,zkouším pít ten kontryhelový čaj,tak třeba to pomůže..ale cykly mám nepravidelné,tak vůbec nevím,kdy bude ovu,jestli vůbec,,tak uvidíme, nu :( Jdeme spolu do nového měsíce snažení,tak snad nám to vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magdík123
19.3.12 19:52

Ahoj holky, tak jak to jde…?
Ja se uz tesim na :hug: , ovu by mela byt asi ctvrtek-patek, tak ve stredu zaciname. No to jsem zvedava, akorat me trapi jestli budeme mit na to silu, zacali jsme rekonstrukce domecku, a jsem mrtva..:(

• Citovat
  • Upravit
1839
19.3.12 20:47

langosinka: zrovna jsem si říkala, že zítra budu 8DPO, že už by mohl dušík být, pokud se zadařilo, takže myslím, že taky asi nevydržím a zítra testnu :oops: jsme děsnýýýý, jsme říkaly ve čtvrtek, nebo pátek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí