Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mě by měla ms dorazit dnes nebo zítra ![]()
magdik123 píše:
no ja jsem na tom stejne…tak uz se nemuzu dockat az mrcha odejde a zase se muzeme
Petue píše:Nikys139 píše:je to šíleně chytlavé…mě stačilo vidět mimí a už se to vemě probudilo
jj, to chápu…já jsem taky děěěěsně záviděla
tak mrcha konečně dorazila ![]()
takže hurá do dalšího měsíce snažení
![]()
Ahojte ženy…tak já už také čekám jestli ms přijde nebo ne…dnes mě teda celkem slušně pobolívá podbřišek jako když má přijít a celý den bílý hustý výtok…krkám a krkám až už mi z toho krkání je šoufl
… dmes mi není ani nějak nejlépe měla jsem teplotu 38 tak spíš viroza než těhu ![]()
Ahojky holky, já musím ještě 4 nebo 5 dnů čekat, zda dojde ms a nebo co se bude dííít…je to hroznééé takhle čekat…:_)) …
někdy mi to přijde nekonečné ![]()
Dajinka0022 píše:
Ahojky holky, já musím ještě 4 nebo 5 dnů čekat, zda dojde ms a nebo co se bude dííít…je to hroznééé takhle čekat…:_)) …
No já to taky říkám, že je hroznééé to čekání…než se člověk dozví pravdu
…
já už ekám jen kdy se to rozjede ![]()
Dajinka0022 píše:
No já to taky říkám, že je hroznééé to čekání…než se člověk dozví pravdu…
Ahoj holky,uz jsem v teto diskuzi byla a vracim se opet k vam. Jsem teprve 3dpo,takze na testikovani mam jeste minimalne tyden cas. Je tu nektera,co to ma podobne,at v tom testikovani nejsem sama ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat?
Langosinko, my byly spolu v jiné diskuzi, že? .. konečně jsem našla nějakou „parťačku“ na testění
Jsem taky 3DPO, takže testění plánuji taky až tak za týden ![]()
já už jsem jak na trní
čekání na ms je hrozný ![]()
olinka11 píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat?
Langosinko, my byly spolu v jiné diskuzi, že? .. konečně jsem našla nějakou „parťačku“ na testěníJsem taky 3DPO, takže testění plánuji taky až tak za týden
Ahoj holky taky se přidám,já už mám teda 10 dní zpoždění,ale asi jsem měla posunutou ovulku o týden.V pondělí jsem našla na testu slabou čárku.Pak už jsem se nedostala do města abych koupila test,takže jsem netestovala.Zítra jdu k DR tak snad se něco dozvím.
Palunka: Gratuluju! Já jdu zítra taky k Dr. ale na 2. kontrolu, na první jsem byla jen kvůli potvrzení. Dej pak vědět, jak jsi dopadla.
Dobrá dám, jen doufám,že ten test nebyl vadnej a já se zbytečně neteším.Tak to už to budeš mít i se srdíčkem?