Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky snad se můžu přidat ![]()
Dnes jsem pravděpodobně 5 DPO
Tak už to mám taky za chvilku ![]()
Zatím se cítím úplně normálně, občas píchne vaječník, ale to je tak vše… vím, že je na příznaky ještě brzy - to u mě tak nejdřív kolem 9, 10 DPO ![]()
Nj to jsme na tom skoro stejně…tak to bud rááda že se cítíš zatím normálně…:_)) …jestli jsem těhu tak mi ten prcek ale dává zabrat :_DD ![]()
Jé takže ty už máš příznaky?
a jaké???
![]()
Snad to tak bude
, co by člověk pro toho drobka nevydržel ![]()
A kdypak plánuješ testovat??? ![]()
Ahojte holky
měla jsem 4dny zpoždění MS tak jsem si včera udělala těhotenský test a měla jsem pozitivní, ale čárka byla hodně slabá
mám si ještě jednou udělat test a za jak dlouho?..Kdybych tam měla později opět 2čárky za jak dlouho se mám objednat k lékařce?
děkuji moc za odpověd'
Ahojky, tak ja som sa začala testovať 32DC, pretože nemám páru aký mám cyklus… no a vyšli tam //, aj keď testovacia slabá, ale podľa komentárov holiek je to tutovka ( som ich pomenovala duchy, nakoľko // neboli rovnako silné
) skúsila som to opakovať 4 dni za sebou a príde mi že sú čoraz silnejšie, zajtra 38DC-to po dvojdňovej pauze skúsim znovu, tak som zvedavá, že či bude tmavšia
Príznaky zatiaľ žiadne…teda až na časté behanie na záchod, ale to behám aj normálne
a dnes ma začalo pobolievať v pravom podbříšku…viem, že vajíčko sa uvolnilo z pravého, tak dúfam, že doputovalo tam, kam malo
ono je to všeobecné, že bolesti v podbříšku…má niektorá z vás skúsenosti odkiaľ tá bolesť „vystreluje“ ![]()
lesley1 píše:Čauky, ak ti vyšla slabá čiarka, tak to vyzerá nádejne
Ahojte holkyměla jsem 4dny zpoždění MS tak jsem si včera udělala těhotenský test a měla jsem pozitivní, ale čárka byla hodně slabá
mám si ještě jednou udělat test a za jak dlouho?..Kdybych tam měla později opět 2čárky za jak dlouho se mám objednat k lékařce?
děkuji moc za odpověd'
Ahoj holky,dnes jsem si udelala test a mam tam druhou carku uplne slabou,ms mam dostat az za 6dni,co myslite ze to znamena?
Ja jsem mela slabeho ducha uz 8 DPO, coz bylo nejaky 22DC a kazdym dnem byl duch silnejsi. Dneska jsem 31DC a carka je stejne silna jako testovaci prouzek.
Vsem preji, aby jste nasli // ![]()
Petro, tak já myslím, že jestli tam je, tak je jedno jak je slabá, ale teď jde jen o to aby se drobek udržel - což je bohužel častý konec… ale nebudeme sýčkovat ![]()
Tak přeji ať čárka sílí ![]()
Ahojky…já to mám dostat ve středu. Tak snad nedorazí mrška jedna
. Jinak všem co otěhotněli přeji at se tam mimi udrží a at nás je v tom březnu co nejvíc těhotných. Už se těším na testování ![]()
ahojky mně má dorazit v pátek, tak jsem moc zvědavá… nejradši bych už testovala ![]()
Taky přeji hodně štěstí
… a co nějaké příznaky???
![]()
AHoj holky, můžu se přidat? Jsem 22DC a napjatá jak struna.
Snažíme se rok a tento měsíc poprvé jsem začala brát clostilbegyt a pak utrogestan. Tak se modlím, aby to vyšlo. Nejraději bych testla. ![]()
Denisa7 píše:
AHoj holky, můžu se přidat? Jsem 22DC a napjatá jak struna.
Snažíme se rok a tento měsíc poprvé jsem začala brát clostilbegyt a pak utrogestan. Tak se modlím, aby to vyšlo. Nejraději bych testla.
Ahojky, ja som tiež brala clostilbegyt, dobrala som ho v lednu a až teraz sa zadarilo, ale každopádne si myslím, že pomohol, tak držím peste, nech ti to vyjde ![]()
Ahojky, můžu se i já přidat? Dnes jsem 23 DC, MS (ne)očekávám 18.3. Minulý cyklus jsem prodělala mini spontální potrat, (potvrzený doktorem) tak doufám, že to tentokrát už klapne. Doma mi běhá holčička, a s manželem se snažíme 3 měsíc. Dle doktora jsem v pořádku jen mi napsal Utrogestan na prodloužení luteální fáze. Jenže se mi spustila rýma a škrábe mě v krku. Jinak nedokážu skoro nic sníst, dnes mě začalo bolet bíško jako před ms a strašně mě bolí nohy. Tak se nechám příští týden překvapit. Vím, že u mě nemá smysl dělat tt dřív než 14DPO a to tam je jen duch i u prvního těhotenství to tak bylo. ![]()
Já také čekám..... MS se má dostavit ted ve čtvrtek jsem jak na trní,ale testovat nebudu dokud neproběhne očekávané datum MS a když tedy se nedostaví
..po ránu nevolnosti nemám,ale v odpoledních hodinách mě chytá žravá a pak bolesti žaludku
,ale to může být i tím ,že mám před MS… jedinné co mě zaráží že mám už 8 dní zvýšenou teplotu 37.2 v podpaží a návaly a změny nálad a bolesti prsou ,ale to také může být předmenstruační syndrom ![]()