Testujeme se v březnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2247
4.3.12 21:42

nejdřív brečel a pak málem infarkt a pak to všem vykecal… pořád okolo mě skáče ,vaří vše mě chystá atd takže super a chce jít se mnou i na první ultrazvuk aby viděl mimčo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
5.3.12 06:49
Anonymní píše:
Ahoj holky,

je mi to lito, ze dorazila MS nebo ze porad bilo. Snad se vam brzo zadari :hug:

Ja udelala test pred pul hodinou, po 30 sekundach se tam uz neco ukazovalo a tohle je vysledek… Dnes bych mela byt 10 DPO, dny pred MS, 28 denny cyklus.

Krásně to sílí!!! :palec: Co gynda, už jsi tam volala nebo je ještě brzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
5.3.12 06:54

lilaa22, Lucík25, fifinkaa a triada - holky, další měsíc to jistí!!! :pankac: Ja zatím čekám, mě by měla dorazit od čtvrtka do neděle - cykly mám rozhozený, tak moc nevím! :nevim: Ale příznaky žádný, takže jsem si koupila krabku tamponů! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
5.3.12 07:15
Lucynka86 píše:
nejdřív brečel a pak málem infarkt a pak to všem vykecal… pořád okolo mě skáče ,vaří vše mě chystá atd takže super a chce jít se mnou i na první ultrazvuk aby viděl mimčo :D

super :palec: akorát bych asi nesnesla, kdyby to všude vykecal :,(

• Citovat
  • Upravit
389
5.3.12 07:30

Tady asi souhlasím s Luciked, já bych to chtěla nějakou dobu určitě udržet v tajnosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.12 08:48
Boboušek píše:
Anonymní píše:
Ahoj holky,

je mi to lito, ze dorazila MS nebo ze porad bilo. Snad se vam brzo zadari :hug:

Ja udelala test pred pul hodinou, po 30 sekundach se tam uz neco ukazovalo a tohle je vysledek… Dnes bych mela byt 10 DPO, dny pred MS, 28 denny cyklus.
Krásně to sílí!!! :palec: Co gynda, už jsi tam volala nebo je ještě brzy?

Ahojky, no dostat bych to mela za tri dny, tak jeste cekam. Jinak bydlim v zahranici a tady se na gyndu nechodi 8o Chodi se na prvni utz v 12 tydnech, to je cely. I u prvniho jsem to tak mela.

• Citovat
  • Upravit
2247
5.3.12 08:58
Boboušek píše:
Tady asi souhlasím s Luciked, já bych to chtěla nějakou dobu určitě udržet v tajnosti!

on z toho měl strašnou radost a chtěl to říct rodičům atd mě to nijak nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.12 10:34

Ahojky, tak jsem ted sla na zachod, utrela jsem se a ruzovy papir. MS bych mela dostat 08/03. Tak fakt nevim. Vzdyt to neni mozne, aby byl test vadny, kdyz carecka byla tlustejsi kazdym dnem?

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
5.3.12 10:35
Anonymní píše:
Ahojky, tak jsem ted sla na zachod, utrela jsem se a ruzovy papir. MS bych mela dostat 08/03. Tak fakt nevim. Vzdyt to neni mozne, aby byl test vadny, kdyz carecka byla tlustejsi kazdym dnem?

MS máš teprve dostat může to být hnízdění a nebo,testy se nemají dělat před opožděnou MS z důvodů,že se to třeba neuchytí..

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
5.3.12 10:36
Lucynka86 píše:
Boboušek píše:
on z toho měl strašnou radost a chtěl to říct rodičům atd mě to nijak nevadí

já vím, ale nevíš co se může stát a já bych pak nesnesla vysvětlovat proč jsme o to přišli atd… bych byla nasraná.. kdyby to vykecal před UTZ a kontroplu před 12tt

• Citovat
  • Upravit
2247
5.3.12 10:39

já vím může se stát všechno ale taky vím že se může stát cokoliv i po 12 tydnu i před porodem a dokonce i po porodu..... vždycky se může cokoliv stát a je jedno v jakém jsi týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
5.3.12 10:49
Lucynka86 píše:
já vím může se stát všechno ale taky vím že se může stát cokoliv i po 12 tydnu i před porodem a dokonce i po porodu..... vždycky se může cokoliv stát a je jedno v jakém jsi týdnu

prostě pak když je to na mě vidět a lidé vědí i pohledem že čekáme miminko tak je to jiné.. je to můj názor a hodně by mi to vadilo.. radost se dá sdílet i ve dvou..nebo ve čtyřech s rodičema..

• Citovat
  • Upravit
2247
5.3.12 12:07

tohle je věc názoru každý na to má pohled jiný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
5.3.12 12:08
Lucynka86 píše:
tohle je věc názoru každý na to má pohled jiný

to ano jen bych nedokázala vyslovit, přišli jsme o miminko..

• Citovat
  • Upravit
2247
5.3.12 12:14

já vím je mi jasné že potom to řict je hrozně těžké, ale i kdybych to neřekla nikomu a potom o to přišla stejně bych musela říct přišla jsem o miminko nedokázala bych to tajit a dělat že se nic neděje… je to nejhorší věc co může člověk potkat přijít o dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí