Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nejdřív brečel a pak málem infarkt a pak to všem vykecal… pořád okolo mě skáče ,vaří vše mě chystá atd takže super a chce jít se mnou i na první ultrazvuk aby viděl mimčo ![]()
Anonymní píše:
Ahoj holky,je mi to lito, ze dorazila MS nebo ze porad bilo. Snad se vam brzo zadari
Ja udelala test pred pul hodinou, po 30 sekundach se tam uz neco ukazovalo a tohle je vysledek… Dnes bych mela byt 10 DPO, dny pred MS, 28 denny cyklus.
Krásně to sílí!!!
Co gynda, už jsi tam volala nebo je ještě brzy?
lilaa22, Lucík25, fifinkaa a triada - holky, další měsíc to jistí!!!
Ja zatím čekám, mě by měla dorazit od čtvrtka do neděle - cykly mám rozhozený, tak moc nevím!
Ale příznaky žádný, takže jsem si koupila krabku tamponů! ![]()
Lucynka86 píše:
nejdřív brečel a pak málem infarkt a pak to všem vykecal… pořád okolo mě skáče ,vaří vše mě chystá atd takže super a chce jít se mnou i na první ultrazvuk aby viděl mimčo
super
akorát bych asi nesnesla, kdyby to všude vykecal ![]()
Tady asi souhlasím s Luciked, já bych to chtěla nějakou dobu určitě udržet v tajnosti!
Boboušek píše:Anonymní píše:Krásně to sílí!!!
Ahoj holky,je mi to lito, ze dorazila MS nebo ze porad bilo. Snad se vam brzo zadari
Ja udelala test pred pul hodinou, po 30 sekundach se tam uz neco ukazovalo a tohle je vysledek… Dnes bych mela byt 10 DPO, dny pred MS, 28 denny cyklus.Co gynda, už jsi tam volala nebo je ještě brzy?
Ahojky, no dostat bych to mela za tri dny, tak jeste cekam. Jinak bydlim v zahranici a tady se na gyndu nechodi
Chodi se na prvni utz v 12 tydnech, to je cely. I u prvniho jsem to tak mela.
Boboušek píše:
Tady asi souhlasím s Luciked, já bych to chtěla nějakou dobu určitě udržet v tajnosti!
on z toho měl strašnou radost a chtěl to říct rodičům atd mě to nijak nevadí
Ahojky, tak jsem ted sla na zachod, utrela jsem se a ruzovy papir. MS bych mela dostat 08/03. Tak fakt nevim. Vzdyt to neni mozne, aby byl test vadny, kdyz carecka byla tlustejsi kazdym dnem?
Anonymní píše:
Ahojky, tak jsem ted sla na zachod, utrela jsem se a ruzovy papir. MS bych mela dostat 08/03. Tak fakt nevim. Vzdyt to neni mozne, aby byl test vadny, kdyz carecka byla tlustejsi kazdym dnem?
MS máš teprve dostat může to být hnízdění a nebo,testy se nemají dělat před opožděnou MS z důvodů,že se to třeba neuchytí..
Lucynka86 píše:Boboušek píše:on z toho měl strašnou radost a chtěl to říct rodičům atd mě to nijak nevadí
já vím, ale nevíš co se může stát a já bych pak nesnesla vysvětlovat proč jsme o to přišli atd… bych byla nasraná.. kdyby to vykecal před UTZ a kontroplu před 12tt
já vím může se stát všechno ale taky vím že se může stát cokoliv i po 12 tydnu i před porodem a dokonce i po porodu..... vždycky se může cokoliv stát a je jedno v jakém jsi týdnu
Lucynka86 píše:
já vím může se stát všechno ale taky vím že se může stát cokoliv i po 12 tydnu i před porodem a dokonce i po porodu..... vždycky se může cokoliv stát a je jedno v jakém jsi týdnu
prostě pak když je to na mě vidět a lidé vědí i pohledem že čekáme miminko tak je to jiné.. je to můj názor a hodně by mi to vadilo.. radost se dá sdílet i ve dvou..nebo ve čtyřech s rodičema..
Lucynka86 píše:
tohle je věc názoru každý na to má pohled jiný
to ano jen bych nedokázala vyslovit, přišli jsme o miminko..
já vím je mi jasné že potom to řict je hrozně těžké, ale i kdybych to neřekla nikomu a potom o to přišla stejně bych musela říct přišla jsem o miminko nedokázala bych to tajit a dělat že se nic neděje… je to nejhorší věc co může člověk potkat přijít o dítě