Testujeme se v březnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.3.12 16:34

No uvidim, zitra testovat nebudu (pokud to vydrzim) a udelam si test az v pondeli, to uz budu 11 DPO a 4 dny pred MS.

Trosku me zarazi, ze me reze v brise (v podbrisku) ale fakt obcas uplne reze :zed:

• Citovat
  • Upravit
729
3.3.12 17:55

Holky tak já zatím hlásím že ms nikde:D a příznaky pořád stejné…jen mi je jako bych propařila celou noc:D Zítra testnu a dám echo:) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
3.3.12 18:04

Anonymní mě taky bolel podbřišek, den před MS nikde nic a dnes mě zase pobolívá.
Lilo tak to je dobře že MS zatím nedorazila. Přeji // na zítřejším testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
3.3.12 19:22

Týý jo holky :mavam: , tak všichni co tam máte alespoň duchy, tak moooc gratuluju! :kytka: Nechci nic zakřiknout, ale tajně závidím - v dobrém!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6757
4.3.12 10:21

Ahoj holky,já jsem dneska zkoušela testovat,bohužel vůbec nic :( a to už jsem 30DC a asi 16 DPO (pokud jsem ten den teda vůbec měla ovuli) minulé cykly jsem měla dlouhé 38,49,22,25dní tak ho prostě asi jen budu mít zase delší :( a tím pádem jsem asi ovu nevychytala a teploty si dělají co chtějí nebo nevím…
 http://www.womenzone.cz/…kys139/grafy?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
4.3.12 11:04

Ahoj holky,tak místo testování dorazila mrcha:(Tak já se sváma loučím a příští měsíc to jistí:)Všem snažilkám brzké //:)A těhulinkám dávejte na sebe pozor:) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
4.3.12 11:07

Taky mi dneska dorazila o 2 dny dřív. Tak se uvídíme u dalšího měsíce. Třeba bude úspěšnější. Držím pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
4.3.12 11:22
fifinkaa píše:
Taky mi dneska dorazila o 2 dny dřív. Tak se uvídíme u dalšího měsíce. Třeba bude úspěšnější. Držím pěstičky.

Nevadí:)Aspon už víme na čem jsme viď:)Když se zadaří budeme mýt krásné dárečky pod stromečkem:)Aspoň se mužem navzájem povzbuzovat:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
4.3.12 11:24
fifinkaa píše:

Fifi, my otehotníme stejně. To je jasný. :lol: Já jsem včera měla na testu bílo, tak uvidim, ale asi nic.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
4.3.12 11:29

triada: :) Třeba jo, přeju si aby to bylo brzo. Třeba ti to výjde už teď. ja dostala mrchu o 2 dny dřív. :-O ale co, hlavně že se můžu snažit příští měsíc. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
4.3.12 11:56

Ahoj holky…tak já dneska testla…a zase bílo :zed: zítra má dorazit MS a už jí i cítím bolí levá ledvina a na levo v podbřišku…tak snad bude vajíčko z levýho vejcovodu silný a tentokrát se zadaří :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.12 13:43

Ahoj holky,

je mi to lito, ze dorazila MS nebo ze porad bilo. Snad se vam brzo zadari :hug:

Ja udelala test pred pul hodinou, po 30 sekundach se tam uz neco ukazovalo a tohle je vysledek… Dnes bych mela byt 10 DPO, dny pred MS, 28 denny cyklus.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.12 13:57

Ahojky je krásně pozitivní já měla pozitivní dva kaýdný jiny a těhu nejsem.

• Citovat
  • Upravit
2247
4.3.12 18:09

Ahoj holky na net jsem se dostala až ted a nějak ani nestíhám dočítat…snad všem co dorazila mrcha se zadaří další měsíc a těm co čekají na testování přeji//.. jinak já hlásím že čárka pěkně sílí každý den a dnes 16DPO už dvě stejně silné čárky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
4.3.12 21:40
Lucynka86 píše:
Ahoj holky na net jsem se dostala až ted a nějak ani nestíhám dočítat…snad všem co dorazila mrcha se zadaří další měsíc a těm co čekají na testování přeji//.. jinak já hlásím že čárka pěkně sílí každý den a dnes 16DPO už dvě stejně silné čárky :mrgreen:
:mavam: Ahojky A co taťka už to ví???Jak se mu líbil dáreček?? ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí