Testujeme se v březnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
383
5.4.12 20:06

Však u mě už je mrcha taky v plný parádě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
15.4.12 10:00
@sonata001 píše:
Však u mě už je mrcha taky v plný parádě ;)

Tak to je mi líto…vypadalo to opravdu nadějně :,( Z toho mám strach ,že tam budou a pak odejdou z MS :zed: Radši už to vždycky vydržím a budu testovat až když nepřijde.To zklamání musí být peklo!!!!Ale hlavu vzhůru…Mi teď máme období snažení…takže další testování až v květnu!!!Držím palečky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
15.4.12 19:23
@Lucík 25 píše:
Tak to je mi líto…vypadalo to opravdu nadějně :,( Z toho mám strach ,že tam budou a pak odejdou z MS :zed: Radši už to vždycky vydržím a budu testovat až když nepřijde.To zklamání musí být peklo!!!!Ale hlavu vzhůru…Mi teď máme období snažení…takže další testování až v květnu!!!Držím palečky ;)

Děkuju… Už čekám na další ovulaci… A taky už budu testovat min.týden po očekávané ms…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
26.4.12 08:39

Haló je tu někdo…holky…tak jak to s váma vypadá????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
26.4.12 09:37

Ahoj Lucíku, já tu jsem. Testovat budu asi zítra, protože čekám na mrchu jak na smilování a ona furt nic! Ve středu mám jít na vyšetření hydrolaparoskopie, ale to musím být minimálně 5DC, takže jestli zítra nedorazí, budu muset termín odložit a počkat až dorazí! Prsa mě bolela a bradavky byly citlivé, dnes už méně a podbřišek cítím. Tak uvidíme. A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
26.4.12 22:15

@TerkaBaterka ahojda já ji čekám v sobotu a snad se dám už i na modlení..aby tam ta fazolka tentokrát byla :D Prsa mě bolí…vždycky se večer těším..až je pustím z podprsenky :mrgreen: jsem nafouklá jako balón a poslední dva dny častěji chodím na velkou stranu…ale radši si říkám že je to sugesce nebo už se hlásí MS… Radši už se ani netestuju…mám pak hroznej vztek, když tam nic neni :zed: počkám jestli dorazí a pak uvidím :jazyk: Držím pěsti..ať to dopadne tak jak potřebuješ…teď nevím co ti přát jestli MS jo nebo ne???? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
27.4.12 12:42

Ahoj Lucíku, tak samozřejmě jsem si přála //, ale těch jsem se nedočkala a dne mrcha přišla. ALe jsem za ní ráda jen v tom smyslu, že stíhím jít ve středu na ten zákrok! A že se snad tam konečně dovím, proč se rok snažíme a zatím bezúspěšně!
Každopádně tobě moc přeju, aby to MS nebyla a našla jsi // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
28.4.12 13:41

Krásné sobotní odpoledne přeju @TerkaBaterka tak zatím nic…už mám napnutý nervíky…ale s testováním ještě počkám…Tak snad se aspoň dozvíš že je to jen nějaká prkotina,která se dá snadno napravit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
28.4.12 20:15

@Lucík 25
Ahojky, jako já jsem jak na houpačce. Včera jsem to dostala. Bolelo mě pěkně břicho. Vzala si tampon a když jsem ho pak šla po druhé měnit, byl úplně čistý! Přes noc ani kapka krve a dnes celé dopolko taky ne! Až pak najednou naslipovce krev, ale je to v takovém jakoby hlenu! Ale vyloženě červená krev. A ted mám krev jen na toaleťáku, když jdu na WC. Prostě nevím! Od rána trpím, bolela mě děsně hlava, prášky nezabraly! Na oběd jsme jeli do restaurace, tak jsem si to ani nemohla pořádně užít. Tam mi bylo šoufl od žaludku a ted k věčeru mě žaludek bolí! Prostě jsem si to vyžrala v jeden den! :( Tak snad zítra bude líp!
A za jak dlouho budeš Lucíku testovat? Kolikátý jsi DC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
29.4.12 08:07

@TerkaBaterka Teda…tak to sis vytrpěla …migrénu bych přičítla změně tlaku já ji měla teď dva dny…ale s tím krvácením to je fakt zvláštní, v těch hicech by člověk čekal spíš,že se to pořádně rozjede :nevim: Radši ať tě před tím zákrokem ještě otestujou, když to spíš nemáš než máš 8o
Já jsem dnes 29 DC takže zhruba 15DPO jestli dobře počítám.Něměřím BT ani nemám ovu testy ,ale ovulaci poznám podle řezání v podbříšku…tak by ty dny měly takhle sedět.Dnes jsem nevydržela a testla a bylo sněhobílo :zed:. Mrcha nikde a na testu nic, člověk na ní čeká jako na popravu. :jazyk:

A jak ti dnes je????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital