Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jáju píše:
Ahoj holky, prosím prosím, když jsem měla 15.3. pozitivní ovu testík a na krabičce bylo, že ovulka dorazí za 24 hodin nejdéle 48 hodin, tak to odpovídá teď na 8 DPO? Jenom jsem si test teda dělala 15.3. tam byla kontrolní silnější, druhý den byla už slabší a další už vůbec. Jen by mě zajímalo kolikátý dpo jsem teď, jestli počítám dobře
Jinak všem // gratulace a snažilkám ať se nám brzy ukážou //
No ja bych to zas tak najisto nebrala,ze ovulka dorazi za den az dva po pozitivnim testu. Ja tento mesic poprve merila teplotu a jeden den jsem mela stejne silne carky na ovu testu a druhy den rano silnejsi nez kontrolni a dle teplot probehla ovulka v ten den co byla ta carka silnejsi. Odpoledne uz byla sotva polovicni a druhy den uz teplota nahore. Takze me probehla v den pozitivniho testu. Asi jsem ti moc nepomohla ![]()
@Langosinka píše:
No ja bych to zas tak najisto nebrala,ze ovulka dorazi za den az dva po pozitivnim testu. Ja tento mesic poprve merila teplotu a jeden den jsem mela stejne silne carky na ovu testu a druhy den rano silnejsi nez kontrolni a dle teplot probehla ovulka v ten den co byla ta carka silnejsi. Odpoledne uz byla sotva polovicni a druhy den uz teplota nahore. Takze me probehla v den pozitivniho testu. Asi jsem ti moc nepomohla
Tak my se tulíme poctivě, věděla jsem, že ten týden zrovna ta ovulka bude, tak jsme neřešili hlavně jakej den..jen mě zajímá jaký DPO jsem, ale budu to brát +-8..děkuji ![]()
Jasne pokud nemeris,tak asi nebudes vedet presne na den,pokud zrovna necitis ovulacni bolesti. Nekdo to pozna i tak. Tak hodne stesti,at se zadarilo.
Ahoj holky, mam chut se k vam pridat - taky testuji - tedy cekam na to, az bude mit cenu testovat - dnes jsem 8 DPO a uz na sobe pozoruji priznaky - pobolivani v podbrisku, zvetsena citliva prsa atd… jsem strasne zvedava jak to tentokrat bude - 2.3. jsem samovolne potratila v 11tt
( byla jsem prvne tehotna) - nez jsme stihli od dr prejet do nemocnice, tak uz bylo vse venku… V nemocnici mi rekli, ze to je ve vnitr hezky vycisteny a ze se muzeme snazit hned po prvni menstruaci.. jenze to bych nebyla ja, aby mi to nedalo a kdyz jsem se citila dobre, tak jsme si s muzem rekli, ze to zkusime pri prvni OVU - ze kdyz se to neuchyti, tak ze to s menstruaci odejde, takze vlastne o nic nejde… no, OVU jsem citila poradne, tak jsme to zkusili ( trosku jsem mela strach, aby z toho nebyla infekce) - a ted podle vsech priznaku se zadarilo
a ja jsem tak napnuta, jak to dopadne
POMOC POMOC ![]()
Langosinka, tak jsem se chystala testit zítra ráno, ale nevydržela jsem, testla jsem dnes navečer a je to táááám
krásná světounce růžová druhá čárečka, jupíííííí
![]()
@olinka11 píše:
Langosinka, tak jsem se chystala testit zítra ráno, ale nevydržela jsem, testla jsem dnes navečer a je to táááámkrásná světounce růžová druhá čárečka, jupíííííí
![]()
![]()
Super,moc gratuluji. Nedivim se,ja taky nevydrzela jak jsem si rekla,ze nebudu testovat brzy
hod pak fotecku…pochlub se.
@olinka11 píše:
Langosinka, tak jsem se chystala testit zítra ráno, ale nevydržela jsem, testla jsem dnes navečer a je to táááámkrásná světounce růžová druhá čárečka, jupíííííí
![]()
![]()
Gratuluju!!! ![]()
@olinka11 píše:
![]()
![]()
Olinko jestli se můžu zeptat, kolikátý jsi dpo???
@Jáju píše:
Olinko jestli se můžu zeptat, kolikátý jsi dpo???
včera to bylo 13DPO ![]()
Langosinka, ať dělám, co dělám, je to rozmazaný, ale vidět čárečka je ![]()
Tak to opravdu vypada na predvanocni darecek v podobe miminka
gratuluji,at carecka pekne sili
tak gratuluji…:)a tise zavidim. Me se ten cely cyklus asi rozhodil.,,,uz sama nevim :/…Normalne citim OVU a tento mesic nic jsem necitila ani test nic neukazal…:(Stejne jsme to zkusili, tak uvidime…Ach joooooo…
Díky moc, holky a všem držím palečky, abyste taky brzy našly //
Olinka tak veliká gratulace
![]()
Já na testu našla taky čárku,ale bohužel vypadalka takhle /
Takže se zapojím do jiné diskuse a to testujeme se v dubnu ![]()