Testujeme se v březnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
996
24.3.12 19:13
@Jáju píše:
Ahoj holky, prosím prosím, když jsem měla 15.3. pozitivní ovu testík a na krabičce bylo, že ovulka dorazí za 24 hodin nejdéle 48 hodin, tak to odpovídá teď na 8 DPO? Jenom jsem si test teda dělala 15.3. tam byla kontrolní silnější, druhý den byla už slabší a další už vůbec. Jen by mě zajímalo kolikátý dpo jsem teď, jestli počítám dobře ;)
Jinak všem // gratulace a snažilkám ať se nám brzy ukážou // :kytka:

No ja bych to zas tak najisto nebrala,ze ovulka dorazi za den az dva po pozitivnim testu. Ja tento mesic poprve merila teplotu a jeden den jsem mela stejne silne carky na ovu testu a druhy den rano silnejsi nez kontrolni a dle teplot probehla ovulka v ten den co byla ta carka silnejsi. Odpoledne uz byla sotva polovicni a druhy den uz teplota nahore. Takze me probehla v den pozitivniho testu. Asi jsem ti moc nepomohla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
24.3.12 19:36
@Langosinka píše:
No ja bych to zas tak najisto nebrala,ze ovulka dorazi za den az dva po pozitivnim testu. Ja tento mesic poprve merila teplotu a jeden den jsem mela stejne silne carky na ovu testu a druhy den rano silnejsi nez kontrolni a dle teplot probehla ovulka v ten den co byla ta carka silnejsi. Odpoledne uz byla sotva polovicni a druhy den uz teplota nahore. Takze me probehla v den pozitivniho testu. Asi jsem ti moc nepomohla :-D

Tak my se tulíme poctivě, věděla jsem, že ten týden zrovna ta ovulka bude, tak jsme neřešili hlavně jakej den..jen mě zajímá jaký DPO jsem, ale budu to brát +-8..děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
24.3.12 19:46

Jasne pokud nemeris,tak asi nebudes vedet presne na den,pokud zrovna necitis ovulacni bolesti. Nekdo to pozna i tak. Tak hodne stesti,at se zadarilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danielala
25.3.12 17:30

snad tehotna - po samovolnem potratu

Ahoj holky, mam chut se k vam pridat - taky testuji - tedy cekam na to, az bude mit cenu testovat - dnes jsem 8 DPO a uz na sobe pozoruji priznaky - pobolivani v podbrisku, zvetsena citliva prsa atd… jsem strasne zvedava jak to tentokrat bude - 2.3. jsem samovolne potratila v 11tt :,( ( byla jsem prvne tehotna) - nez jsme stihli od dr prejet do nemocnice, tak uz bylo vse venku… V nemocnici mi rekli, ze to je ve vnitr hezky vycisteny a ze se muzeme snazit hned po prvni menstruaci.. jenze to bych nebyla ja, aby mi to nedalo a kdyz jsem se citila dobre, tak jsme si s muzem rekli, ze to zkusime pri prvni OVU - ze kdyz se to neuchyti, tak ze to s menstruaci odejde, takze vlastne o nic nejde… no, OVU jsem citila poradne, tak jsme to zkusili ( trosku jsem mela strach, aby z toho nebyla infekce) - a ted podle vsech priznaku se zadarilo :D a ja jsem tak napnuta, jak to dopadne :roll: POMOC POMOC :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1839
25.3.12 20:32

Langosinka, tak jsem se chystala testit zítra ráno, ale nevydržela jsem, testla jsem dnes navečer a je to táááám :dance: krásná světounce růžová druhá čárečka, jupíííííí :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
25.3.12 22:09
@olinka11 píše:
Langosinka, tak jsem se chystala testit zítra ráno, ale nevydržela jsem, testla jsem dnes navečer a je to táááám :dance: krásná světounce růžová druhá čárečka, jupíííííí :dance: :dance: :dance:

Super,moc gratuluji. Nedivim se,ja taky nevydrzela jak jsem si rekla,ze nebudu testovat brzy :-D hod pak fotecku…pochlub se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
25.3.12 22:51
@olinka11 píše:
Langosinka, tak jsem se chystala testit zítra ráno, ale nevydržela jsem, testla jsem dnes navečer a je to táááám :dance: krásná světounce růžová druhá čárečka, jupíííííí :dance: :dance: :dance:

Gratuluju!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
25.3.12 22:52
@olinka11 píše:

Olinko jestli se můžu zeptat, kolikátý jsi dpo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
26.3.12 06:33
@Jáju píše:
Olinko jestli se můžu zeptat, kolikátý jsi dpo???

včera to bylo 13DPO :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
26.3.12 08:20

Langosinka, ať dělám, co dělám, je to rozmazaný, ale vidět čárečka je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
26.3.12 08:30

Tak to opravdu vypada na predvanocni darecek v podobe miminka :-D gratuluji,at carecka pekne sili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magdík123
26.3.12 08:51

tak gratuluji…:)a tise zavidim. Me se ten cely cyklus asi rozhodil.,,,uz sama nevim :/…Normalne citim OVU a tento mesic nic jsem necitila ani test nic neukazal…:(Stejne jsme to zkusili, tak uvidime…Ach joooooo…

• Citovat
  • Upravit
383
26.3.12 09:41

olinka11 taky se přidávám ke gratulantům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
26.3.12 10:58

Díky moc, holky a všem držím palečky, abyste taky brzy našly //

• načítám...