Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
těžko říct podle clearblue kalendáře co mám v pc tak 3 dny,ale jinak na den to přesné nemám …píše mi to kdy to mám dostat,kdy by mela být ovulace,historii cyklů atak
myslíš na dny?no 3 dny jsou to púodle toho klearblue..protoze mi nejspíš průměruje cykly a z toho to pocítá,ale plus minu par dni,skusim to sem napsat co mi to pise
měla jsem to:7.4.,7.5.,8.6.,14.7.,16.8.,19.9.,18.10.,22.11.,22.12.2011,22.1.,20.2.2012zajímavé že ![]()
zítra ho nikde neseženu=)u nás určitě ne to až tak v pondělí ale možná že se dostaví o víkendu,dám ještě vědět ![]()
no určo!! já budu taky testit po víkendu, dnes jsem 10DPO, samozřejmě jsem už testila, ale sněhobílo
.. tak jsem si řekla, že to nebudu hrotit a po víkendu by už mělo být na testíku alepon něco, pokud se zadařilo
Sonata gratuluji,vypada to nadejne,za par dnu budou carky stejne.
Toto jsou moje testiky 9dpo a dnesni 12dpo. Tak zatim to sili pekne.
Ja chci testovat asi tak do 17dpo,pak mam bonusovy digital clearblue,schovany a pripraveny a dal uz testikovat nebudu,to uz bude zbytecny. Ted jeste par dnu pro klid duse a pro radost ![]()
To chapu
. Je super sledovat jak sili druha carka. Ke konci pristiho tydne se objednam. Nespecham,stejne to zatim nema cenu.