Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lilaa22 píše:
Podle výpočtu na netu by měla ovulka právě probíhat,ale internet není přesný:(
Ja jsem myslela,ze mam ovulku 14dc,pichalo me v podbrisku a ovulacni testy se tomu blizily. Ale merila jsem tento mesic poprve teplotu a asi se zadarilo a jsem mela ovulku 21dc,potvrzeno bazalni teplotou i ovulacnimi testy,takze neni pravidlem,ze musi byt okolo 14dc,tak hura na snazenicko,at se zadari. 9dpo uz jsem mela pozitivni test a dnes 10dpo jeste vyraznejsi nez vcera //.
Langosinka píše:lilaa22 píše:Ja jsem myslela,ze mam ovulku 14dc,pichalo me v podbrisku a ovulacni testy se tomu blizily. Ale merila jsem tento mesic poprve teplotu a asi se zadarilo a jsem mela ovulku 21dc,potvrzeno bazalni teplotou i ovulacnimi testy,takze neni pravidlem,ze musi byt okolo 14dc,tak hura na snazenicko,at se zadari. 9dpo uz jsem mela pozitivni test a dnes 10dpo jeste vyraznejsi nez vcera //.
Podle výpočtu na netu by měla ovulka právě probíhat,ale internet není přesný:(
a jak dlouhý máš normálně cykly?
Clarita píše:sonata001 píše:Tak asi je to ještě brzo. Já budu testovat zase 12DPO, jestli budu mít teploty nahoře.Clarita píše:Já jsem dneska testovala a taky nic:(
Ahoj holky, tak já jsem dneska 10DPO, teplota byla zase nahoře, tak jsem testla a nic. Další test zkusím 12DPO, jestli budou teploty ještě nahoře… Kdo další dneska testoval?
Já to určite zase nevydržím,testnu zítra a zase budu zklamaná.Pozorujete na sobě nějaký změny?
sonata001 píše:
Já to určite zase nevydržím,testnu zítra a zase budu zklamaná.Pozorujete na sobě nějaký změny?
mě pořád dloube v podbřišku, prsa se mi zdají taková napnutá a BT mám stále kolem 37°C, což nikdy nemívám…
@Nikys139 píše:
a jak dlouhý máš normálně cykly?
Ja mam temer kazdy jinak dlouhy,protp jsem merila a mam //
@Langosinka píše:
Ja jsem myslela,ze mam ovulku 14dc,pichalo me v podbrisku a ovulacni testy se tomu blizily. Ale merila jsem tento mesic poprve teplotu a asi se zadarilo a jsem mela ovulku 21dc,potvrzeno bazalni teplotou i ovulacnimi testy,takze neni pravidlem,ze musi byt okolo 14dc,tak hura na snazenicko,at se zadari. 9dpo uz jsem mela pozitivni test a dnes 10dpo jeste vyraznejsi nez vcera //.
Já právě vubec:(Testy nepoužívám,ani bt nic…takže nevím musím se řídit hlenem,čípekem a tím jak se citím:D
@Langosinka píše:
Ja mam temer kazdy jinak dlouhy,protp jsem merila a mam //
já mám právě taky každý jiný,,tak měřím BT,nu uvidíme,jestli bude ovulka..
Lilaa no ja si vlastne taky dle bolesti,hlenu a cipku myslela,ze ovulka je 14dc. Poradne jsme na tom s manzelem zapracovali a ono ejhle teploty a pak i ovulacni testy potvrdily,ze k ovulce nedoslo a prisla az o tyden pozdeji. To jsem teda mela plodny hlen. A dnes // Tak se mi do mereni teploty nejdriv nechtelo,ale nakonec to pomohlo k urceni ovulky. S manzilkem jsme zapracovali dva dny pred ovu a v den ovu. No uvidime,jeste e zbyvaji asi 3 dny do neocekavane ms,ale ta snad uz nedorazi.
@Nikys139 píše:
já mám právě taky každý jiný,,tak měřím BT,nu uvidíme,jestli bude ovulka..
Ja mela po prvnim porodu rok cykly jak hodinky,pak jsme zacali premyslet o miminku a pet mesicu si ze me cykly utahovaly,dokonce byl i 50 dnu. Porad jsem vykoukavala duchy na testu,ale ted 8dc duch a 9dc uz zadne nataceni,pekna carka. A kolikaty dc jsi? Preji at ovulka dorazi a at se zadari.
@Langosinka píše:
Ja mela po prvnim porodu rok cykly jak hodinky,pak jsme zacali premyslet o miminku a pet mesicu si ze me cykly utahovaly,dokonce byl i 50 dnu. Porad jsem vykoukavala duchy na testu,ale ted 8dc duch a 9dc uz zadne nataceni,pekna carka. A kolikaty dc jsi? Preji at ovulka dorazi a at se zadari.
Já jsem před 7 měsíci vysadila HA a mám to nepravidelný…měla jsem to 38 dní, 49 dní, 22 dní, 25 dní, 40 dní…tak jsem zvědavá,jak to budu mít teď…
Jsem teprve 9 DC,tak uvidíme,kdy přijde,,jestli teda přijde…
Ahoj holky můžu s epřidat? Já jsem měla ovu 21DC a dneska jsem cca 8-9
DPO zatím tt bílý jako lilie akorát už 5 dní ( malinko špiním dneska trošinku krve
Takže asi nic
@Nikys139 píše:
Já jsem před 7 měsíci vysadila HA a mám to nepravidelný…měla jsem to 38 dní, 49 dní, 22 dní, 25 dní, 40 dní…tak jsem zvědavá,jak to budu mít teď…
Jsem teprve 9 DC,tak uvidíme,kdy přijde,,jestli teda přijde…
jj HA je svinstvo:)Já měla ms vždicky snad na hodinu přesnou,a co jsem je vysadila tak mi vždicky ms příjde dřív nebo později…:(
Ja mam cyklus pravidelny, 27dni…jako svycarske hodinky:) Ovu mam zhruba 14-16DC…tak uvidime
jestli tento krat se zadari . ![]()
Ahoj holky ![]()
tak jsem tu zase s dalším snaženíčkem
teď už ale s pozitivním ovu testíkem 15.3., takže uvidíme, jestli se zadařilo ![]()
Jestli dobře počítám, tak jsem dnes 6 DPO ![]()
Jinak všem snažilkám přeji // a těm co se už podařilo tak gratulace
![]()
Ahoj.. mě po cca osmi měsíčním snažení ukázal test pozitiv.. ale 30dpm.. minule mi vždy ukazoval později.. před tím se mi vyvýjelo jen plodové vejce bez embria a to první už si nepamatuji.. bylo to před 5ti lety.. je to normální že někdy ukáže těhu později a někdy dříve?