Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky
nakonec jsem dělala po 2 těhotenský test a čárka je silnější a jsou tam dvě.
dneska jdu na kontrolu na gynekologií tak jsem zvědavá pokud půjde vidět počítala jsem tak že jsem cca v 7t+2dny
tak uvidíme.
Ahoj holky,mohu se přidat?tak jsem si dělala test v sobotu z odpoldnmí moči a něco tam vidím,dnes jsem si dělala opět test ráno a je tam vidět slabá čárka
.tak snad se nám to povedlo a jsem těhule Jenže se zatím nechci radovat,ms mě má teprve (ne)přijíd 31,3.Tak až potom se mohu trošičku radovat ale hodně mooooc se budu radovat až po 12tt,poněvač jsem o to v říjnu ořišla a 2× se mimiísek neuchytil a odešel se zpožděnou ms
.tak se raduji jen potichu a nikdo v rodině o tom ještě neví ani manža.řeknu jim to až budu vědět jestli tam fakt je.
Jinak mě je furt na
,bolí mě v podbříšku spíše na levé straně,jsem unavená,něco udělium a musím si jíd na chvíli odpočimout a pak zase můžu jíd na chvíli dělat
bolí mě i hlava a prsa mě svědí a bradavky stojí
,čípek nahmatatelnz uzavřený a zdá se mi tvrdý a kolem něj bíly hustý hlen.
jinak mám divně v puse furt a nechutná mi ani káva,a to jsem byla kávová,vypila jsem třeba 3-4 hrnky denně
.
@kovacici píše:
Ahoj holky,mohu se přidat?tak jsem si dělala test v sobotu z odpoldnmí moči a něco tam vidím,dnes jsem si dělala opět test ráno a je tam vidět slabá čárka.tak snad se nám to povedlo a jsem těhule Jenže se zatím nechci radovat,ms mě má teprve (ne)přijíd 31,3.Tak až potom se mohu trošičku radovat ale hodně mooooc se budu radovat až po 12tt,poněvač jsem o to v říjnu ořišla a 2× se mimiísek neuchytil a odešel se zpožděnou ms
.tak se raduji jen potichu a nikdo v rodině o tom ještě neví ani manža.řeknu jim to až budu vědět jestli tam fakt je.
Jinak mě je furt na
,bolí mě v podbříšku spíše na levé straně,jsem unavená,něco udělium a musím si jíd na chvíli odpočimout a pak zase můžu jíd na chvíli dělat
bolí mě i hlava a prsa mě svědí a bradavky stojí
,čípek nahmatatelnz uzavřený a zdá se mi tvrdý a kolem něj bíly hustý hlen.
jinak mám divně v puse furt a nechutná mi ani káva,a to jsem byla kávová,vypila jsem třeba 3-4 hrnky denně
.
Potichounku gratuluju a moc držim palečky aby vše bylo v pořádku a tam kde má ![]()
Ahoj holky..tak jsem dneska 11 DPO a čekám na //..Ani nevíte jak bych si je přála..Potvora by měla přijít 29.3. myslíte, že by se dneska mohl ukázat dušík?? Ale asi by bylo lepší testnou až zítra ráno z ranní moči že?
Poslední dny mám strašně divnej pocit a bolesti břicha,ale mám takový tušení, že ta mrcha stejně dorazí ![]()
Jáju: Být tebou vydržím do zítra na ráno. 12DPO už by mohl být vidět dušík,každý to má jinak někdo má ducha už 9DPO :-/ a někdo třeba až 18DPO
Ahoj holky, ráda bych se přidala. V sobotu jsem objevila na testu //. Dnes jsem znovu testila a čárka už je o dost silnější. Termín MS mám až ve středu 28.03. tak snad už mrcha nepřijde. Minulý rok v květnu jsem potratila, takže mám hrozný strach, aby se mimísek tentokrát udržel. Pořád mě pobolívá podbřišek, ale snad to nic nebude. Jinak dnes jsem volala MUDr. a ta mě objednala na kontrolu 10.4. Tak doufám, že vydržíme!
Vítej a zároveň potichounku gratuluji ![]()
Určitě se udrží prťousek, já jsem v lednu po zamlklém těhotenství a na // čárky teprve čekám..Chtěla bych testovat až zítra ráno, ale určitě to nevydržím a budu testovat dneska večer
kolik dpo jsi byla když jsi testovala?
Ahoj Jáju, děkuju! Abych pravdu řekla, tak nevím kdy byla ovulka. Netestila jsem, prostě jsme se snažili, jak byla chuť
Držim palce, aby jsi našla krásné //.
Jáju, tak jak dopadlo dnešní testění??
Mě to samozřejmě nedalo a zase jsem testla a čárečka krásně sílí ![]()
Krasa lOlinko,je tam mrnousek,poklad v brisku,uz je to jasne. ![]()
@Langosinka píše:
Krasa lOlinko,je tam mrnousek,poklad v brisku,uz je to jasne.
@olinka11 píše:![]()
volala jsem doktorovi a mám přijít ve čtvrtek na UZ, jestli už bude něco vidět
Kdy jdeš k mudr. ty?
Ja nespecham,budu se asi tento tyden objednavat. Chci aby uz bylo neco videt.
@olinka11 píše:
Jáju, tak jak dopadlo dnešní testění??
Mě to samozřejmě nedalo a zase jsem testla a čárečka krásně sílí
Tak když se podívám hooodně na světlo a natočim testík, tak tam dušík je
nechci to zakřiknout, uvidíme pozítří, testnu znova (zrovna má i přijít 29. ms, tak snad už nedorazí mrcha jedna
)
Jinak krásně ti čárečka sílí ![]()
tak moc moc držím palečky, aby pozítří byla krásná čárečka.. určo dej vědět!!