Testujeme se v březnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
26.3.12 11:01

Ahojte holky

nakonec jsem dělala po 2 těhotenský test a čárka je silnější a jsou tam dvě.
dneska jdu na kontrolu na gynekologií tak jsem zvědavá pokud půjde vidět počítala jsem tak že jsem cca v 7t+2dny :)tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
26.3.12 11:07

Ahoj holky,mohu se přidat?tak jsem si dělala test v sobotu z odpoldnmí moči a něco tam vidím,dnes jsem si dělala opět test ráno a je tam vidět slabá čárka :lol: .tak snad se nám to povedlo a jsem těhule Jenže se zatím nechci radovat,ms mě má teprve (ne)přijíd 31,3.Tak až potom se mohu trošičku radovat ale hodně mooooc se budu radovat až po 12tt,poněvač jsem o to v říjnu ořišla a 2× se mimiísek neuchytil a odešel se zpožděnou ms :,( .tak se raduji jen potichu a nikdo v rodině o tom ještě neví ani manža.řeknu jim to až budu vědět jestli tam fakt je. :mrgreen: Jinak mě je furt na :poblion: ,bolí mě v podbříšku spíše na levé straně,jsem unavená,něco udělium a musím si jíd na chvíli odpočimout a pak zase můžu jíd na chvíli dělat :mrgreen:bolí mě i hlava a prsa mě svědí a bradavky stojí :mrgreen: ,čípek nahmatatelnz uzavřený a zdá se mi tvrdý a kolem něj bíly hustý hlen. :oops: jinak mám divně v puse furt a nechutná mi ani káva,a to jsem byla kávová,vypila jsem třeba 3-4 hrnky denně :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
26.3.12 11:51
@kovacici píše:
Ahoj holky,mohu se přidat?tak jsem si dělala test v sobotu z odpoldnmí moči a něco tam vidím,dnes jsem si dělala opět test ráno a je tam vidět slabá čárka :lol: .tak snad se nám to povedlo a jsem těhule Jenže se zatím nechci radovat,ms mě má teprve (ne)přijíd 31,3.Tak až potom se mohu trošičku radovat ale hodně mooooc se budu radovat až po 12tt,poněvač jsem o to v říjnu ořišla a 2× se mimiísek neuchytil a odešel se zpožděnou ms :,( .tak se raduji jen potichu a nikdo v rodině o tom ještě neví ani manža.řeknu jim to až budu vědět jestli tam fakt je. :mrgreen: Jinak mě je furt na :poblion: ,bolí mě v podbříšku spíše na levé straně,jsem unavená,něco udělium a musím si jíd na chvíli odpočimout a pak zase můžu jíd na chvíli dělat :mrgreen:bolí mě i hlava a prsa mě svědí a bradavky stojí :mrgreen: ,čípek nahmatatelnz uzavřený a zdá se mi tvrdý a kolem něj bíly hustý hlen. :oops: jinak mám divně v puse furt a nechutná mi ani káva,a to jsem byla kávová,vypila jsem třeba 3-4 hrnky denně :mrgreen: .

Potichounku gratuluju a moc držim palečky aby vše bylo v pořádku a tam kde má :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
26.3.12 13:20

Ahoj holky..tak jsem dneska 11 DPO a čekám na //..Ani nevíte jak bych si je přála..Potvora by měla přijít 29.3. myslíte, že by se dneska mohl ukázat dušík?? Ale asi by bylo lepší testnou až zítra ráno z ranní moči že? :think: Poslední dny mám strašně divnej pocit a bolesti břicha,ale mám takový tušení, že ta mrcha stejně dorazí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
26.3.12 13:56

Jáju: Být tebou vydržím do zítra na ráno. 12DPO už by mohl být vidět dušík,každý to má jinak někdo má ducha už 9DPO :-/ a někdo třeba až 18DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
26.3.12 15:39

Ahoj holky, ráda bych se přidala. V sobotu jsem objevila na testu //. Dnes jsem znovu testila a čárka už je o dost silnější. Termín MS mám až ve středu 28.03. tak snad už mrcha nepřijde. Minulý rok v květnu jsem potratila, takže mám hrozný strach, aby se mimísek tentokrát udržel. Pořád mě pobolívá podbřišek, ale snad to nic nebude. Jinak dnes jsem volala MUDr. a ta mě objednala na kontrolu 10.4. Tak doufám, že vydržíme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
26.3.12 15:43

Wedy:

Vítej a zároveň potichounku gratuluji :kytka:
Určitě se udrží prťousek, já jsem v lednu po zamlklém těhotenství a na // čárky teprve čekám..Chtěla bych testovat až zítra ráno, ale určitě to nevydržím a budu testovat dneska večer :) kolik dpo jsi byla když jsi testovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
26.3.12 15:54

Ahoj Jáju, děkuju! Abych pravdu řekla, tak nevím kdy byla ovulka. Netestila jsem, prostě jsme se snažili, jak byla chuť :lol: Držim palce, aby jsi našla krásné //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
27.3.12 07:47

Jáju, tak jak dopadlo dnešní testění??
Mě to samozřejmě nedalo a zase jsem testla a čárečka krásně sílí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
27.3.12 08:07

Krasa lOlinko,je tam mrnousek,poklad v brisku,uz je to jasne. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
27.3.12 08:11
@Langosinka píše:
Krasa lOlinko,je tam mrnousek,poklad v brisku,uz je to jasne. :-D
:dance: :dance: volala jsem doktorovi a mám přijít ve čtvrtek na UZ, jestli už bude něco vidět :-) Kdy jdeš k mudr. ty?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
27.3.12 08:30
@olinka11 píše: :dance: :dance: volala jsem doktorovi a mám přijít ve čtvrtek na UZ, jestli už bude něco vidět :-) Kdy jdeš k mudr. ty?

Ja nespecham,budu se asi tento tyden objednavat. Chci aby uz bylo neco videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magdík123
27.3.12 09:28

Olinko, gratuluji!!! A ja porad cekam…:(

• Citovat
  • Upravit
410
27.3.12 10:41
@olinka11 píše:
Jáju, tak jak dopadlo dnešní testění??
Mě to samozřejmě nedalo a zase jsem testla a čárečka krásně sílí :dance:

Tak když se podívám hooodně na světlo a natočim testík, tak tam dušík je :palec: nechci to zakřiknout, uvidíme pozítří, testnu znova (zrovna má i přijít 29. ms, tak snad už nedorazí mrcha jedna :) )
Jinak krásně ti čárečka sílí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
27.3.12 11:05

tak moc moc držím palečky, aby pozítří byla krásná čárečka.. určo dej vědět!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí