Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj,tak na dnešním testu mini duch,který vidím jen při naklonění testu-všichni víme o čem mluvím
Tak doufám,že zítra bude líp vidět a v limitu ![]()
@sonata001 píše:
ahoj,tak na dnešním testu mini duch,který vidím jen při naklonění testu-všichni víme o čem mluvímTak doufám,že zítra bude líp vidět a v limitu
kolik dní jsi po ovu?
@sonata001 píše:
ahoj,tak na dnešním testu mini duch,který vidím jen při naklonění testu-všichni víme o čem mluvímTak doufám,že zítra bude líp vidět a v limitu
A jak dlouho máš spoždění? držím ti moc palečky, vím moc dobře jaké to je poslední rok a půl každý měsíc..
Už se snažíme přes 2roky,tak snad.Jsem 11DPO ale ovulaci jsem měla až 26DC ,takže vůbec netuším kdy by měla přijít ms.Většinou chodila +-30DC
@Eleanora1988 píše:
Ahoj.. mě po cca osmi měsíčním snažení ukázal test pozitiv.. ale 30dpm.. minule mi vždy ukazoval později.. před tím se mi vyvýjelo jen plodové vejce bez embria a to první už si nepamatuji.. bylo to před 5ti lety.. je to normální že někdy ukáže těhu později a někdy dříve? [/Ahoj,je to určitě u každé jiné.Já zjistila těhu až ve 4týdnu…předtím bylo sněhobílo…
ahojky holky…taky se přidávám k dubnovému testování…ovulku sem cítila,tak snad sme jí vychytali ![]()
Taky snad budu testovat v dubnu a tentokrát už snad vše vyjde dobře a vše bude ok!
Ahojky děvčata,doufám,že se vám tu nebudu plést a pokládat zbytečné otázky,ale chtěla bych vědět jiné názory.V dubnu 2011 jsem vysadila HA,Dnes jsem 33.DC,MS nikde i když mě celý den bolelo břicho a prsa jak blázen-bolestivá na dotek..příští týden jdu kvůli zákroku na vyšetření moči a krve-pozná z toho něco obvodní lékař?N.
@Nununka píše:
Ahojky děvčata,doufám,že se vám tu nebudu plést a pokládat zbytečné otázky,ale chtěla bych vědět jiné názory.V dubnu 2011 jsem vysadila HA,Dnes jsem 33.DC,MS nikde i když mě celý den bolelo břicho a prsa jak blázen-bolestivá na dotek..příští týden jdu kvůli zákroku na vyšetření moči a krve-pozná z toho něco obvodní lékař?N.
pokud nebude dělat přímo vyšetření HCG v krvi, tak nepozná, jestli jsi těhu, nebo ne
aha a až mi budou dělat ten zákrok tak taky nic nepoznají?metodou LEEP na děložním čípku
![]()
@Nununka píše:řekni mu to, at ti udělá nejdřív ultrazvuk podle dělohy pozná jestli jsi těhu
aha a až mi budou dělat ten zákrok tak taky nic nepoznají?metodou LEEP na děložním čípku
nechci ještě plašit,ale možné je vše=)při přerušovaném pohlavním styku nikdy nevíte=)ale děkuji za odpověď ![]()
ještě sem se nedostala někam kde mají lékárnu=)paradox=)takže budu netrpělivě čekat jestli se dostaví nebo ne=D