Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky přikládám taky své testíky. Už abych měla první kontrolu za sebou a vše bylo v pořádku. I když si myslím, že MUDr. tak brzy nic neuvidí, no uvidíme ![]()
Pěkně zesílila, dálnice jedna
tak držím pěsti aby už bylo po kontrole a vše v nejlepším pořádku ![]()
Já budu volat zítra ![]()
Ahoj holky, dnes je to 13 dní co mám zpoždění, test jsem zatím dělala jenom jeden, který nic neukázal, zítra se chystám na další, k doktorce jsem voalla, tak prý mám přijít až 6.4., že pokud bych byla těhu tak je ještě brzy aby bylo něco poznat. Nemátě někdo zkušenosti s tím, po jaké době test spolehlivě ukáže těhotenství?
Ahoj katules, myslím, že 13 dní zpoždění už by něco mohlo být vidět.. ikdyž jsou vyjímky, kterým se neukážou // na testíku vůbec. Už třeba choděj sledovat mimi na UTZ a testíky pořád sněhobílé. Poradila bych ti, aby jsi si zašla k Mudr. a jako samoplátce si nechala vzít krev na HCG, výsledky jsou do pár hodin a budeš vědět, na čem jsi… stojí to cca 200,–
Holky je mi hrozně,nedalo mi to a udělala jsem si tes a je tam slaboučká čárka vidět,žádný such
Jenomže jsem začala trošku krvácet,ale jenom když se vytřu po včurání
co si ot om myslíte?ještě jsem si zkoumala čípek a je dobře nahmatatelný a uzavřený furt,je dole
jsem stoho jelen,co to může být?ale hrozně mě bolí v podbříšku a furt chodím čůrat cca po 1/2hodině ![]()
No k doktorce jsem objednaná na pátek, řekla mi že dřív to stejně nemá smysl. Uvidím jestli mi řekne něco další test, ale začíná mě zhruba dva dny bolet v podbřišku a záda, tak nevím.
@katules píše:
No k doktorce jsem objednaná na pátek, řekla mi že dřív to stejně nemá smysl. Uvidím jestli mi řekne něco další test, ale začíná mě zhruba dva dny bolet v podbřišku a záda, tak nevím.
tak zkus ještě testík a uvidíš. Doktorka si tě objednala na UTZ ne na krev. Proto se jí to zdá brzy
.. ale pokud to vydržíš ještě týden, tak počkej až na to, kdy jsi objednaná.. držím palečky a dej vědět, jak jsi dopadla ![]()
@olinka11 určitě povím po testíku a pak po tom co mi řekne doktorka co a jak se mnou ![]()
Ahoj, ty co jste cca 18 DPO,jak vypadá váš dnešní test? Já už mám asi 5 dní pořád stejně světlou druhou čárku. ![]()
Ahoj,,kazdemu sili carecky jinak,hlavne neporovnavej,to je nesmysl a sila carky nevypovida nic o prosperits tehu. Ja uz mela 16dpo carky stejne silne a vcera jsem musela testovat,manzel tomu neverill a chtel to videta a to jsem byla 18dpo a.byla silnejsi nez kontrolni. Koukni na www.fertilityfriend.com tam je vyfocenych spousta testiku jestli te to uklidni.
@sonata001 píše:Čárky tam jsou a to je hlavní…velká gratulace a taky trošku závist
Tady posílám tu moji hrůzu…