Testujeme se v březnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
410
27.3.12 11:06

Olinka:

Určitě dám..snad bude vše jak má ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
27.3.12 19:02

Ahoj holky přikládám taky své testíky. Už abych měla první kontrolu za sebou a vše bylo v pořádku. I když si myslím, že MUDr. tak brzy nic neuvidí, no uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
27.3.12 19:05

Wedy:

Pěkně zesílila, dálnice jedna :potlesk: tak držím pěsti aby už bylo po kontrole a vše v nejlepším pořádku :hug:
Já budu volat zítra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
27.3.12 19:09

@Jáju děkuju. Zítra písní jak si dopadla, držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
27.3.12 19:12

Wedy:

Určo dám vědět a děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
30.3.12 17:34

Ahoj holky, dnes je to 13 dní co mám zpoždění, test jsem zatím dělala jenom jeden, který nic neukázal, zítra se chystám na další, k doktorce jsem voalla, tak prý mám přijít až 6.4., že pokud bych byla těhu tak je ještě brzy aby bylo něco poznat. Nemátě někdo zkušenosti s tím, po jaké době test spolehlivě ukáže těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
30.3.12 18:40

Ahoj katules, myslím, že 13 dní zpoždění už by něco mohlo být vidět.. ikdyž jsou vyjímky, kterým se neukážou // na testíku vůbec. Už třeba choděj sledovat mimi na UTZ a testíky pořád sněhobílé. Poradila bych ti, aby jsi si zašla k Mudr. a jako samoplátce si nechala vzít krev na HCG, výsledky jsou do pár hodin a budeš vědět, na čem jsi… stojí to cca 200,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
30.3.12 18:42

Holky je mi hrozně,nedalo mi to a udělala jsem si tes a je tam slaboučká čárka vidět,žádný such :mrgreen: Jenomže jsem začala trošku krvácet,ale jenom když se vytřu po včurání :oops: co si ot om myslíte?ještě jsem si zkoumala čípek a je dobře nahmatatelný a uzavřený furt,je dole :) jsem stoho jelen,co to může být?ale hrozně mě bolí v podbříšku a furt chodím čůrat cca po 1/2hodině :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
30.3.12 19:23

No k doktorce jsem objednaná na pátek, řekla mi že dřív to stejně nemá smysl. Uvidím jestli mi řekne něco další test, ale začíná mě zhruba dva dny bolet v podbřišku a záda, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
30.3.12 19:35
@katules píše:
No k doktorce jsem objednaná na pátek, řekla mi že dřív to stejně nemá smysl. Uvidím jestli mi řekne něco další test, ale začíná mě zhruba dva dny bolet v podbřišku a záda, tak nevím.

tak zkus ještě testík a uvidíš. Doktorka si tě objednala na UTZ ne na krev. Proto se jí to zdá brzy :-) .. ale pokud to vydržíš ještě týden, tak počkej až na to, kdy jsi objednaná.. držím palečky a dej vědět, jak jsi dopadla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
30.3.12 19:45

@olinka11 určitě povím po testíku a pak po tom co mi řekne doktorka co a jak se mnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
31.3.12 06:52

Ahoj, ty co jste cca 18 DPO,jak vypadá váš dnešní test? Já už mám asi 5 dní pořád stejně světlou druhou čárku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
31.3.12 07:13

Ahoj,,kazdemu sili carecky jinak,hlavne neporovnavej,to je nesmysl a sila carky nevypovida nic o prosperits tehu. Ja uz mela 16dpo carky stejne silne a vcera jsem musela testovat,manzel tomu neverill a chtel to videta a to jsem byla 18dpo a.byla silnejsi nez kontrolni. Koukni na www.fertilityfriend.com tam je vyfocenych spousta testiku jestli te to uklidni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
31.3.12 18:50

Tady posílám tu moji hrůzu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
4.4.12 18:09
@sonata001 píše:
Tady posílám tu moji hrůzu…
Čárky tam jsou a to je hlavní…velká gratulace a taky trošku závist :kytka: já už se zase přesouvám do dalšího měsíce testování…přišla mrcha pěkně na apríla :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí