Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Magdík123 píše:
Tak holky, ovu by mela byt asi v patek, tak pro jistotu jsme zacali dneska…Jen at se to konecne chyti.::)
kolikátý si DC a jak dlouhý máš cykly?
Nikys139 píše:Magdík123 píše:kolikátý si DC a jak dlouhý máš cykly?
Tak holky, ovu by mela byt asi v patek, tak pro jistotu jsme zacali dneska…Jen at se to konecne chyti.::)
a co ty Nikys?
Ahoj holky, tak já jsem dneska 10DPO, teplota byla zase nahoře, tak jsem testla a nic
. Další test zkusím 12DPO, jestli budou teploty ještě nahoře… Kdo další dneska testoval?
lilaa22 píše:
Holky tak kdo jde semnou do dubna?:)
já jsem teď 9DC,takže já ![]()
já 19DC tak čekám:) kdy vubec bude ovulka,pokud už není,jelikož mě od včerejška bolí bříško jako čert…
lilaa22 píše:
já 19DC tak čekám:) kdy vubec bude ovulka,pokud už není,jelikož mě od včerejška bolí bříško jako čert…
já mám nepravidelné cykly,,takže vůbec nevím,kdy bych jí měla mít
může být už někdy teď,ale taky až kdo ví kdy ![]()
já naštěstí pravidelné,až na výjmky.Ale nikdy jsem nehlídala ovulku takže mám strach stoho že to ani nepoznám:D
lilaa: taky jsem 19 DC. a ty si ještě ovulku neměla? Já právě si nejsem jistá. ![]()
těžko říct,nehlídám ji,takže fakt nevím,ale od včera mě pobolívá břicho jako při ms…ani dosednout jsem nemohla jak mě pichlo vždicky v břiše…takže netuším
![]()
19 DC to už je dost pozdě ne? Já si měřím jen teplotu, ale teď to mám takový divný. Tak taky nevím
ale pokusy jsme už vyčerpaly.
tak budu doufat že už byla
Podle výpočtu na netu by měla ovulka právě probíhat,ale internet není přesný:(
Clarita píše:
Ahoj holky, tak já jsem dneska 10DPO, teplota byla zase nahoře, tak jsem testla a nic. Další test zkusím 12DPO, jestli budou teploty ještě nahoře… Kdo další dneska testoval?
Já jsem dneska testovala a taky nic:(
sonata001 píše:Clarita píše:Já jsem dneska testovala a taky nic:(
Ahoj holky, tak já jsem dneska 10DPO, teplota byla zase nahoře, tak jsem testla a nic. Další test zkusím 12DPO, jestli budou teploty ještě nahoře… Kdo další dneska testoval?
Tak asi je to ještě brzo. Já budu testovat zase 12DPO, jestli budu mít teploty nahoře.