Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
olinka11 píše:
langosinka: zrovna jsem si říkala, že zítra budu 8DPO, že už by mohl dušík být, pokud se zadařilo, takže myslím, že taky asi nevydržím a zítra testnujsme děsnýýýý, jsme říkaly ve čtvrtek, nebo pátek
Ja to o sobe vedela,ze to nevydrzim. I pres to mozne zklamani to risknu
. Tak si dame rano vedet.
Langosinka píše:olinka11 píše:Ja to o sobe vedela,ze to nevydrzim. I pres to mozne zklamani to risknu
langosinka: zrovna jsem si říkala, že zítra budu 8DPO, že už by mohl dušík být, pokud se zadařilo, takže myslím, že taky asi nevydržím a zítra testnujsme děsnýýýý, jsme říkaly ve čtvrtek, nebo pátek
. Tak si dame rano vedet.
Ok, tak já taky testnu
Ahojky, taky budu testovat na konci března, ale bojim se. Jsem teď po OVU a chytla jsem nějakou chřipku
Teplotu jsem sice měla jen jeden den (38) ale bylo mi fakt mizerně.. Rýma a bolest kloubů.. Doufam, že by to případně nemělo vliv na mimi. Nemáte s tim někdo zkušenost?
Píchá mě v podbříšku. Před rokem a půl jsem potratila v necelých 3 měsících, tak mam strach
![]()
Langosinka, tak coo? .. já nic
Ale nezoufám, je opravdu ještě moc brzo, teď na další testík počkám asi až do soboty na 12DPO
Olinko taky jsem testovala a pokud me nesali zrak,tak na svem testiku dusika vidim a to ho ani nemusim vsemozne natacet. Ale jak rikas je jeste brzy,muze to byt falesne,proto z toho nic nevyvozuji a ani vlastne me ten dusik neudelal radost,protoze mu zatim vubec neverim. Ja zkusim zitra vynechat a testnout pozitri,no snad to.vydrzim.
To anonimni: Neboj, pokud jsi po ovu, tak pripadne oplozene vajicko nejprve cestuje do delohy, pak se musi uhnizdit a teprve az s placentou jsi s miminkem spojena, takze chripk v takhle rannem stadiu miminko neovlivni
Sakra pozor si davej mezi 6-11tt, kdy se tvori zaklady vsech organu a take mozne vyvojove vady. Hlavne pravidelne zobat kiselinu listovou a ja brala vzdy od ovu tehu vitaminy, cimz mas jistotu, ze miminko dostava vse, co potrebuje uz od zacatku- hlavne v zime a na jare…Preju hodne stesti ![]()
sonata001 píše:
ahoj,tak já dneska (8DPO) taky ještě sněhobílo:))
jéé, další „parťačka“ na testění
já taky dnes 8DPO a testík, jak padlý sníh
.. kdy budeš zase testit, já bych chtěla vydržet, ale nevím, nevím ![]()
Olinka11 : Měla jsem v plánu testovat až 10DPO,ale už se zase nemůžu dočkat rána
.Pozoruješ na sobě nějaký změny?
sonata001 píše: Olinka11 : Měla jsem v plánu testovat až 10DPO,ale už se zase nemůžu dočkat ránačoveče minulý měsíc a tenhle ani nemám vsugerovaný příznaky. Asi jsem už smířená s tím, že budu muset na laparku kvůli průchodnosti, takže tak nějak počítám s tím, že zase bude na testíkách jen / místo, aby tam zářily 2.Pozoruješ na sobě nějaký změny?
Třeba ne. Každopádně to nic nemění na tom,že zítra budem lovit duchy ![]()
Ahoj, holky, taky se chystám testovat v březnu. Jsem 8DPO, tento cyklus mám celý takový nějaký „jiný“, do ovu jsme se nečekaně trefili, BT mám na mě vcelku vysoko už takhle brzo, tak jsem zvědavá, jestli to vyšlo. Jinak mě pořád bolí břicho jako před ms. Máte nějaké „příznaky“? ![]()
Clarita :Vítek v klubu žen 8DPO ![]()
Mě pořád pobolívá podbříšek, jsem strasně unavená,jinak nic.Ale věřím,že to tento měsíc vyšlo.