Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Boboušek píše:
To máš dobrý, že začneš frflat!Já jsem brečící typ!
To ještě ne:DI když min.měsíc jsem měla fakt nakrajíčku,ale dalo se to vydržet…už jsem se dočkala a bude testování…pokud mrcha příjde tak co…ještě neumírám:D V březnu se budem zase snažit:)
Boboušek píše:
Výbornej pohled na clou věc!
Ono je to potřeba,jinak kdybych tohle všechno měla řešit naráz asi se zcvoku,takže já to i tak beru s nadsázkou,i když vím že pokud test bude negativní bude mě to mrzet
Jasný!
Když já mám hroznou hrůzu z toho, aby to vůbec šlo! V dnešní době mi přijde, že je to skoro zázrak!
Ale ne, nechci plašit ani nic přivolávat! Prostě, jednou se určitě zadaří!!!
lilaa fakt to vypadá nadějně…moc bych nám to všem přála holky,ale ta mrcha je nevypočitatelná!!!!!Dnes ste mě přesvědčily a zítra to nebudu zkoušet počkám do pondělí,jestli dorazí ![]()
Dobré ráno holky tak dnes ráno na testu v limitu pidi duch a po limitu slabá čárka, tak to vypadá nadějně. ![]()
Zvonilka1983 píše:
Dobré ráno holky tak dnes ráno na testu v limitu pidi duch a po limitu slabá čárka, tak to vypadá nadějně.
Zvonilko,tak potichounku gratuluji:)Hodně štěstíčka,a dávejte na sebe pozor:)
Zvonilka1983 píše:
lilo děkujia jak jsi na tom ty?
Zatím mám jen hrozný návaly horka,jinak nic,…bříško nebolí…tak nevím:(Dělala jsem si dnes test,ale ten byl nějaký vadný,jelikož se nesál jen do pulky a dál nešel.Tak jsem to nezkoušela.Další testík už doma nemám,budu muset vyhodit přítele do města:)
Zvonilka1983 píše:
Dobré ráno holky tak dnes ráno na testu v limitu pidi duch a po limitu slabá čárka, tak to vypadá nadějně.
tak to je super,,kolikátý jsi DC a kolik dní máš po ovulce?A kdy máš dostat MS?
Promiň že tam vyzvídám…
potichounce gratuluju,abych to nezakřikla ![]()
Nikys dneska jsem 28DC, po ovulaci mám 13dní, a dnes jsem to měla dostat. Dám sem i fotku dnešního testíku, ve skutečnosti je čárka víc vidět.
Zvonilka1983 píše:
Nikys dneska jsem 28DC, po ovulaci mám 13dní, a dnes jsem to měla dostat. Dám sem i fotku dnešního testíku, ve skutečnosti je čárka víc vidět.
krásný dušík ![]()
já jsem taky 28DC,po ovulce jsem cca 14 nebo 15DC (pokud teda byla) a MS jsem měla dostat včera,ale to nevím jistě,protože mám nepravidelný cykly,všechno to jsou jen odhady…takže nevím,nu…před dvěma dny jsem testovala a nic,včera a dnes jsem netestila,zkusím to až zítra,tak uvidíme,jestli se tam něco objeví,ale moc naději tomu nedávám… ![]()