Testujeme se v březnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
2.3.12 20:10

To máš dobrý, že začneš frflat! :lol: Já jsem brečící typ! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
2.3.12 20:14
Boboušek píše:
To máš dobrý, že začneš frflat! :lol: Já jsem brečící typ! :oops:

To ještě ne:DI když min.měsíc jsem měla fakt nakrajíčku,ale dalo se to vydržet…už jsem se dočkala a bude testování…pokud mrcha příjde tak co…ještě neumírám:D V březnu se budem zase snažit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
2.3.12 20:27

Výbornej pohled na clou věc! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
2.3.12 20:37
Boboušek píše:
Výbornej pohled na clou věc! :palec:

Ono je to potřeba,jinak kdybych tohle všechno měla řešit naráz asi se zcvoku,takže já to i tak beru s nadsázkou,i když vím že pokud test bude negativní bude mě to mrzet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
2.3.12 20:41

Jasný! :palec: Když já mám hroznou hrůzu z toho, aby to vůbec šlo! V dnešní době mi přijde, že je to skoro zázrak! 8o Ale ne, nechci plašit ani nic přivolávat! Prostě, jednou se určitě zadaří!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
2.3.12 21:45

Zvonilkadržím palečky…už teď se těším co zítra napíšeš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
2.3.12 21:48

lilaa fakt to vypadá nadějně…moc bych nám to všem přála holky,ale ta mrcha je nevypočitatelná!!!!!Dnes ste mě přesvědčily a zítra to nebudu zkoušet počkám do pondělí,jestli dorazí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
2.3.12 21:57

Lucíku děkuji, zítra napíšu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
3.3.12 08:13

Dobré ráno holky tak dnes ráno na testu v limitu pidi duch a po limitu slabá čárka, tak to vypadá nadějně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
3.3.12 09:05
Zvonilka1983 píše:
Dobré ráno holky tak dnes ráno na testu v limitu pidi duch a po limitu slabá čárka, tak to vypadá nadějně. :palec:

Zvonilko,tak potichounku gratuluji:)Hodně štěstíčka,a dávejte na sebe pozor:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
3.3.12 09:07

lilo děkuji ;) a jak jsi na tom ty? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
3.3.12 09:11
Zvonilka1983 píše:
lilo děkuji ;) a jak jsi na tom ty? :kytka:

Zatím mám jen hrozný návaly horka,jinak nic,…bříško nebolí…tak nevím:(Dělala jsem si dnes test,ale ten byl nějaký vadný,jelikož se nesál jen do pulky a dál nešel.Tak jsem to nezkoušela.Další testík už doma nemám,budu muset vyhodit přítele do města:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6757
3.3.12 11:27
Zvonilka1983 píše:
Dobré ráno holky tak dnes ráno na testu v limitu pidi duch a po limitu slabá čárka, tak to vypadá nadějně. :palec:

tak to je super,,kolikátý jsi DC a kolik dní máš po ovulce?A kdy máš dostat MS? :D Promiň že tam vyzvídám… :kytka: potichounce gratuluju,abych to nezakřikla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
3.3.12 11:32

Nikys dneska jsem 28DC, po ovulaci mám 13dní, a dnes jsem to měla dostat. Dám sem i fotku dnešního testíku, ve skutečnosti je čárka víc vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6757
3.3.12 11:37
Zvonilka1983 píše:
Nikys dneska jsem 28DC, po ovulaci mám 13dní, a dnes jsem to měla dostat. Dám sem i fotku dnešního testíku, ve skutečnosti je čárka víc vidět.

krásný dušík ;)
já jsem taky 28DC,po ovulce jsem cca 14 nebo 15DC (pokud teda byla) a MS jsem měla dostat včera,ale to nevím jistě,protože mám nepravidelný cykly,všechno to jsou jen odhady…takže nevím,nu…před dvěma dny jsem testovala a nic,včera a dnes jsem netestila,zkusím to až zítra,tak uvidíme,jestli se tam něco objeví,ale moc naději tomu nedávám… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí