Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lucynka86 píše:
však dnes se ptal zase a seš už těhotná a ja: ne poč??
![]()
obdivuji tvoji vydrz to nerict
však sem celá nervozní a myslím že naplno tu radost z toho těhu budu prožívat až mu to řeknu..takhle to dusím v sobě
Lucynka86 píše:
však sem celá nervozní a myslím že naplno tu radost z toho těhu budu prožívat až mu to řeknu..takhle to dusím v sobě
sdílená radost je dvojnásobná ![]()
Lucynka86 píše:
děkuji moc holky už se nemůžu dočkat zítra jak mu to řeknu… kdy budete testovat vy ostatní? zítra nebo až později??
Lucynka86 píše:
děkuji moc holky už se nemůžu dočkat zítra jak mu to řeknu… kdy budete testovat vy ostatní? zítra nebo až později??
já testovala dnes,ale boužel nic
ani duch
![]()
Lucynka86 píše:
Já asi až příští měsíc…nějak mě pobolívá břicho:(Jinak pokud nepříjde tak až v neděli…dřív ne:D
lilaa22 píše:Lucynka86 píše:Já asi až příští měsíc…nějak mě pobolívá břicho:(Jinak pokud nepříjde tak až v neděli…dřív ne:D
mě taky pobolívá břicho
takže se bojím,že taky dostanu MS ![]()
Nikys139 píše:lilaa22 píše:mě taky pobolívá břichoLucynka86 píše:Já asi až příští měsíc…nějak mě pobolívá břicho:(Jinak pokud nepříjde tak až v neděli…dřív ne:D
děkuji moc holky už se nemůžu dočkat zítra jak mu to řeknu… kdy budete testovat vy ostatní? zítra nebo až později??takže se bojím,že taky dostanu MS
Čím dřív příjde potvora,tím líp:D Aspoň se vrhnem do dalšího snažení:)To bude doma radosti:D