Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zvonila: Tak to jsme na tom pdobně s tím DPO. Prcka zatím nemám. Ale taky si ho moc přeju. Takže taky držím pěstičky ať tam jsou // ![]()
Zvonilka1983 píše:
fifinko, já jsem 10DPO, ale u obou předchozích těhu jsem měla ducha až v den MS, což je teď 3.3. takže uvidíme.
Takže zase čekáme spolu jo?:D kdy si měla ovulku?
lilo OVU jsem měla 19.2.
Ano, testovat budu až v sobotu, dřív už ne. ![]()
A ty si ji nějak hlídáš?Já to počítala podle netu:D a taky vychází na 19tého:)
Já měla vplánu se testovat až v neděli,ale když holky mě tak navnadili:D Tak co už…uvidíme:)Při prvním těhu jsem měla // až ve 4týdnu…A to už jsem byla fakt vystresovaná co se děje…
lilo poznala jsem to podle čípku a hlenu a pak bolest podbřišku. Já chtěla testovat nejdřív 1.3., ale počkám nejdřív až na sobotu. ![]()
Jo, určitě dám vědět. Já dnes také navštívím lékárnu.
Včera večer mi nebylo moc dobře, manžel nakrájel v večeři sýr, rajče a okurku a jak to přinesl tak se mi otočil žaludek. Tak asi jsem si to těhu pěkně vsugerovala.
No uvidím. ![]()
Nikys139 píše:
tak já ráno testila a nic holky moje![]()
![]()
![]()
Třeba je taky brzo…ty máš mýt ms až za dva dny ne?…
Zvonilka1983 píše:
Včera večer mi nebylo moc dobře, manžel nakrájel v večeři sýr, rajče a okurku a jak to přinesl tak se mi otočil žaludek. Tak asi jsem si to těhu pěkně vsugerovala.No uvidím.
Tak tohle dělám taky,hlavně se mi dost točí šíša,a palí žáha…jenže už to nějak přestavám řešit,jelikož min.měsíc jsem měla všechny příznaky a taky nic:(
lilaa22 píše:Nikys139 píše:Třeba je taky brzo…ty máš mýt ms až za dva dny ne?…
tak já ráno testila a nic holky moje![]()
![]()
![]()
dnes,zítra,pozítří? nevím,mám to nepravidelné…
Zvonilka1983 píše:
Včera večer mi nebylo moc dobře, manžel nakrájel v večeři sýr, rajče a okurku a jak to přinesl tak se mi otočil žaludek. Tak asi jsem si to těhu pěkně vsugerovala.No uvidím.
to umím také ![]()
Holky tak mrcha dorazila
ale neztrácíme hlavu, uvidíme další měsíc
Hezký den všem ![]()